Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Leanpay Plata în rate! Super ușor!
Bicicleta Copii Booster Plasma - 20 Inch, Albastru
Polar Bicicleta Copii Booster Plasma - 20 Inch, Albastru Bicicleta copii BOOSTER PLASMA 200 din colectia de biciclete Booster pentru copii este destinata varstelor 6 - 9 ani si pentru o inaltime a copilului  de 120 - 130cm.Bicicleta Booster Plasma este o bicicleta pentru copii, are roti de 20 inch, est 3851393
969.00 Out of stock

Bicicleta Copii Booster Plasma - 20 Inch, Albastru

CODPB-E200S01180
ID3851393

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică?
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Bicicleta Copii Booster Plasma - 20 Inch, Albastru

Descrierea produsului Bicicleta Copii Booster Plasma - 20 Inch, Albastru

Bicicleta copii BOOSTER PLASMA 200 din colectia de biciclete Booster pentru copii este destinata varstelor 6 - 9 ani si pentru o inaltime a copilului  de 120 - 130cm.

Bicicleta Booster Plasma este o bicicleta pentru copii, are roti de 20 inch, este echipata cu frane v-brake, furca fixa, 6 viteze si cadrul din otel.


Gama Booster de biciclete pentru copii si juniori combina nevoia de a oferi copiilor distractie buna, control si siguranta maxima atunci cand calatoresc pe bicicleta.
 
Booster Plasma se doreste a fi o bicicleta copiilor cat mai usoara posibil, de a adapta componentele la anatomia si rezistenta copiilor, deoarece este o modalitate sigura pentru copil sa se bucure de ciclism si sa iubeasca aceasta activitate minunata.

Detalii tehnice

Caracteristici tehniceCuloareAlbastru
Vezi mai mult