Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Ciclocomputer Sigma BC 16.16 STS CAD, Negru/Alb
Sigma Ciclocomputer Sigma BC 16.16 STS CAD, Negru/Alb Ciclocomputer Sigma BC 16.16 STS     Sigma Sport reprezinta tehnologia germana la cel mai inalt nivel, combinand designul inovativ cu ingineria de precizie. Toa 4163665
508.99 In stock

Ciclocomputer Sigma BC 16.16 STS CAD, Negru/Alb

CODCVC993
ID4163665
508,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
508,99 Lei
(TVA inclus)
Ciclocomputer Sigma BC 16.16 STS CAD, Negru/Alb

Descrierea produsului Ciclocomputer Sigma BC 16.16 STS CAD, Negru/Alb

Ciclocomputer Sigma BC 16.16 STS
 
 
Sigma Sport reprezinta tehnologia germana la cel mai inalt nivel, combinand designul inovativ cu ingineria de precizie. Toate produsele Sigma sunt testate in laboratoarele proprii, pentru rezistenta in cele mai dure conditii, asigurand o calitate continua in productie. Niciun produs Sigma nu este expediat pana cand nu trece de inspectia amanuntita.
 
Detalii
BC 16.16 ofera ciclistilor pasionati si navetistilor, informatii cruciale! Noua functie de estimare a timpului pana la destinatie, ETA (estimated time of arrival) calculeaza continuu timpul si distanta ramase pana ajungi la destinatie. In plus, fiecare kilometru parcurs, este convertit in combustibil economisit. Varianta STS este disponibila si cu optiunea functiei de cadenta.
 
NFC & SIGMA LINK

Modelele BC 14.16, BC 16.16 and BC 23.16 pot comunica direct cu un dispozitiv Android, cu ajutorul NFC. Pentru a face posibila conexiunea, trebuie ca mai intai sa instalezi aplicatia gratuita SIGMA LINK. Pentru schimbul de date, trebuie doar sa tii telefonul deasupra computerului. Aplicatia mai poate fi folosita pentru configurare si vizualizarea datelor inregistrate in tura.

Datele pot fi transferate din smartphone catre DATA CENTER via SIGMA CLOUD. Pe de alta parte, este de asemenea posibil sa transferi date din DATA CENTER pe smartphone, via CLOUD.

Aplicatia gratuita SIGMA LINK este disponibila in App Store si Google Play Store. Tehnologia NFC este disponibila doar pentru telefoanele Android.
 
Power Save

Dupa cinci minute de inactivitate, dispozitivul intra in modul „Sleep”, iar dupa inca alte cinci minute in modul „Power save mode”. Aceasta functie reduce consumul de energie asigurand bateriei o durata foarte indelungata de utilizare. Cand accelerometrul integrat detecteaza miscarea, computerul reporneste fiind gata de utilizare imediat.
 
Compararea vitezei

Comparatie intre viteza curenta si viteza medie. In timp ce pedalezi, computerul compara permanent viteza medie cu viteza curenta. Atunci cand viteza curenta este aproximativ aceeasi cu viteza medie, sageata nu este afisata.
 
Ecran iluminat

Activeaza lumina, iar display-ul va fi iluminat la fiecare apasare a oricarui buton.
 
 
 
Dimensiune roata ajustabila

Cand utilizezi doua biciclete, pot fi configurate doua dimensiuni de roti, care ulterior sunt automat detectate (doar pentru STS).
 
Chip de stocare integrat

Datorita chip-ului de memorie integrat, toate setarile si inregistrarile sunt stocate in permananta. Dupa inlocuirea bateriei, nu trebuie decat sa reglezi ora.
 
Rezistenta la intemperii
- Este rezistent la apa conform standardului international IPX 8. Aceasta se traduce prin faptul ca dispozitivul este protejat la imersie permanenta. Nimic nu-i sta in cale la urmatoarea tura prin ploaie.
 
Butonul Meniu/Inapoi
Apasati pentru a merge inapoi prin functiile Alti/Bike.
Tineti apasat butonul pentru a intra in meniul Setari.

Butonul Alti

Apasati pentru a merge mai departe prin functiile de altitudine.

Butonul Biciclete
Apasati pentru a merge a merge mai departe prin functiile bicicletei.
 
 
Transmisie digitala fara fir codata pe trei canale

STS

Mult incercatul si testatul SIGMA TRANSMISSION SYSTEM (STS), este sistemul digital de transmisie codata pentru toate transmitatoarele de viteza, cadenta, chiar si de puls ale dispozitivelor de calitate din gama basic si de top. Transmitatoarele confrunta datele receptionate, pe care le trimit catre computer sub forma de pachete de date.
 
 
Magneti
- Ambii magneti (normal si putere) sunt echipati cu un mecanism de montare de tip clips. Acest lucru face ca instalarea sa fie si mai usoara. De asemenea, dispozitivele pot fi inlaturate fara ajutorul sculelor.
 
- Distanta pana la destinatie ;

- Timp tura/ Durata antrenament;

- Tura zilnica;

- Combustibil economisit zilnic;

- Distanta totala;

- Timp estimat pana la sosire - Estimated time of arrival (ETA);

- Timp total pentru mai multe biciclete;

- Viteza actuala;

- Automatic start/stop;

- Ceas (12/24h).

 
 
- Display: 27 x 37 mm;
- Dimensiuni: 52 x 37.5 x 11.5 mm.

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsCiclocomputer
CuloareNegru/Alb
Greutate (kg)0.2
Vezi mai mult