Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Leanpay Plata în rate! Super ușor!

Bare Fitness - Bare Tractiuni

Filtrare produse

Pret

45,99 Lei
1.149,00 Lei

Criterii suplimentare

Ordonare dupa
Campanie!
Bara tractiuni REBEL ACTIVE RBA-2406, 62-100 cm
5199 lei-25%
3899 lei
Campanie!
Bara dreapta REBEL ACTIVE BARBELL, 120CM, 4.7KG
9999 lei PRP
7699 lei
Suport bara TOORX WBX-50
1.14900 lei
Bara de antrenament TOORX BO-450, 220 cm
1.09900 lei
Ordonare dupa
    Pentru un antrenament intensiv si o crestere sustinuta a masei musculare, ai nevoie de echipament de calitate. Insa nu doar greutatile trebuie alese cu grija: ai nevoie de bare potrivite pentru antrenamentul tau. Barele de fitness vin in multe forme si dimensiuni, fiind special create pentru exersarea diferitelor grupe de muschi.



    Folosind echipamentele de fitness potrivite, corpul tau va deveni mai puternic, mai bine definit si mai rezistent. Pe masura ce te antrenezi, insa, vei avea nevoie de mai multe greutati ca sa obtii acelasi efort fizic pentru atingerea obiectivului tau: fie pentru slabire, fie pentru crestere musculara. De aceea este atat de utila o bara tractiuni pe care poti adauga greutatile de care ai nevoie. Mai mult, optand pentru bare tractiuni din otel, un material deosebit de rezistent, te asiguri ca acestea vor trece testul timpului, indiferent cat de mult te antrenezi.



    In acest magazin online, iti oferim o gama larga de echipamente de fitness potrivite pentru nevoile tale, la un pret accesibil. Fie ca preferi o bara pentru tractiuni, flotari si exercitii abdominale sau ai nevoie de o bara olimpica dreapta sau curbata, la evoMAG vei gasi cu siguranta barele fitness pe care le cauti. Astfel, acasa sau la sala, iti vei putea exersa fiecare grupa musculara, obtinand schimbarile pe care ti le-ai dorit mereu de la corpul tau.