Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Casti True Wireless Anker SoundCore A30i, Tehnologie de Anulare a Zgomotului Smart, Bluetooth 5.4, IP54 (Roz)
Anker Casti True Wireless Anker SoundCore A30i, Tehnologie de Anulare a Zgomotului Smart, Bluetooth 5.4, IP54 (Roz) Design On-the-Go   Dispunand de o carcasa chic in forma de ruj, Soundcore A30i face ca stilul si confortul sa fie o prioritate. Castile mici, usoare, sunt proiectate ergonomic pentru o potrivire optima, in timp ce se simt practic lipsite de greutat 4166412
263.99 In stock

Casti True Wireless Anker SoundCore A30i, Tehnologie de Anulare a Zgomotului Smart, Bluetooth 5.4, IP54 (Roz)

COD: [ A3958G51 ] ID: 4166412
263,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
263,99 Lei
(TVA inclus)
Casti True Wireless Anker SoundCore A30i, Tehnologie de Anulare a Zgomotului Smart, Bluetooth 5.4, IP54 (Roz)

Descrierea produsului Casti True Wireless Anker SoundCore A30i, Tehnologie de Anulare a Zgomotului Smart, Bluetooth 5.4, IP54 (Roz)

Design On-the-Go
 
Dispunand de o carcasa chic in forma de ruj, Soundcore A30i face ca stilul si confortul sa fie o prioritate. Castile mici, usoare, sunt proiectate ergonomic pentru o potrivire optima, in timp ce se simt practic lipsite de greutate.
 
Anulare puternica si inteligenta a zgomotului
 
Castile cu anulare a zgomotului soundcore A30i blocheaza zgomotul de pana la 46 dB. Folosind algoritmi adaptivi, A30i detecteaza sunetul extern si se ajusteaza automat automat la un nivel adecvat de anulare a zgomotului, perfect pentru dvs.
 
Sunet clar cu efect surround 3D
 
Soundcore A30i are diafragme compozite, astfel incat sa va puteti bucura de un sunet clar si bine echilibrat. Accesati aplicatia Soundcore pentru a activa efectul de sunet surround 3D pentru o experienta audio mai captivanta.
 
Apeluri clare imbunatatite prin inteligenta artificiala
 
Experimentati apeluri clare oriunde va aflati, cu 4 microfoane incorporate in castile wireless, alaturi de un algoritm AI antrenat sa va capteze vocea cu precizie.
 
Usor de utilizat
 
Bucurati-va de o conexiune simpla si stabila cu Bluetooth 5.4. Conexiunea multipunct va permite sa va conectati cu laptopul si telefonul, comutand cu usurinta intre ele. Utilizati o singura casca ori de cate ori situatia o cere.
 
Rezistente la stropire si la praf
 
Cu un rating de rezistenta la apa IP54 si un design rezistent la praf, puteti fi sigur ca Soundcore A30i sunt protejate de stropii de apa si de orice persistenta.
 
Autonomie de 24 ore
 
Bucurati-va de 7 ore de ascultare de la o singura incarcare, extinzandu-se convenabil la 24 de ore cu carcasa de incarcare. Cand va grabiti, o incarcare rapida de 10 minute ofera 2 ore de redare.

Detalii tehnice

ConectivitateTipCasti True Wireless
InterfataBluetooth
Versiune Bluetooth5.4
CompatibilitateUniversal Bluetooth
Autonomie7 ore/24 ore
Raza de actiune10 m
Functii si TehnologiiAnularea zgomotului de fundalDa
BluetoothDa
NFCNu
Rezistenta la apa si prafDa - IP54
MicrofonDa - 4 Microfoane
Caracteristici fiziceGreutate (Kg)0.031
CuloareRoz
Vezi mai mult