Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Nou! Casti True Wireless Anker Soundcore P40i, Bluetooth 5.3, Adaptive Noise Cancelling, Carcasa de incarcare 2-in-1, Waterproof IPX5 (Violet)
Anker Casti True Wireless Anker Soundcore P40i, Bluetooth 5.3, Adaptive Noise Cancelling, Carcasa de incarcare 2-in-1, Waterproof IPX5 (Violet) Anulare inteligenta a zgomotului Castile cu anulare a zgomotului soundcore P40i au ANC adaptiv care detecteaza automat zgomotul ambiental si utilizeaza algoritmi avansati pentru a obtine o anulare eficienta a zgomotului, asigurand pace si lini 4165276
353.99 In stock

Nou! Casti True Wireless Anker Soundcore P40i, Bluetooth 5.3, Adaptive Noise Cancelling, Carcasa de incarcare 2-in-1, Waterproof IPX5 (Violet)

COD: [ A3955GQ1 ] ID: 4165276
353,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
353,99 Lei
(TVA inclus)
Nou! Casti True Wireless Anker Soundcore P40i, Bluetooth 5.3, Adaptive Noise Cancelling, Carcasa de incarcare 2-in-1, Waterproof IPX5 (Violet)

Descrierea produsului Casti True Wireless Anker Soundcore P40i, Bluetooth 5.3, Adaptive Noise Cancelling, Carcasa de incarcare 2-in-1, Waterproof IPX5 (Violet)

soundcore p40i

Anulare inteligenta a zgomotului
Castile cu anulare a zgomotului soundcore P40i au ANC adaptiv care detecteaza automat zgomotul ambiental si utilizeaza algoritmi avansati pentru a obtine o anulare eficienta a zgomotului, asigurand pace si liniste in deplasare.

Durata lunga si puternica a bateriei
Bucurati-va de 12 ore de viata a bateriei la o singura incarcare, cu o carcasa care o prelungeste pana la 60 de ore. Este suficient de lunga pentru a dura saptamani, chiar si o luna.

Bass puternic
Castile wireless soundcore P40i dispun de drivere compozite de 11 mm pentru o experienta audio intensa, imbunatatita cu tehnologia BassUp pentru un bas intens in timp real.

Calitate superioara a apelurilor
Castile Soundcore P40i cu anulare a zgomotului imbunatatite cu 6 microfoane si un algoritm AI va permit sa va bucurati de o comunicare clara. Fie la un apel sau prin chat video, vocea ta este transmisa cu claritate si putere.

Carcasa de incarcare 2-in-1 si suport pentru telefon
Castile wireless soundcore P40i au o carcasa unica de incarcare, care functioneaza ca suport pentru telefon, permitandu-va sa va bucurati de spectacole handsfree. Acest design multifunctional va imbunatateste experienta video atunci cand sunteti in deplasare.

 

Detalii tehnice

ConectivitateTipCasti True Wireless
InterfataBluetooth
Versiune Bluetoothv5.3
CompatibilitateUniversal Bluetooth
AutonomiePana la 12 ore - Casti
Pana la 60 ore - cu carcasa
IncarcareUSB Type-C
Raza de actiune10 m
Functii si TehnologiiAnularea zgomotului de fundalDa
BluetoothDa
NFCNu
Rezistenta la apa si prafDA - IPX5
HD VoiceDa
MicrofonDa
Caracteristici fiziceGreutate (Kg)0.055
CuloareViolet
Vezi mai mult