Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Nou! Casti True Wireless CMF Buds by Nothing, Bluetooth 5.3, ANC, Google Fast Pair, Control Tactil, IP54, Ultra Bass Technology 2.0 (Portocaliu)
Cmf Casti True Wireless CMF Buds by Nothing, Bluetooth 5.3, ANC, Google Fast Pair, Control Tactil, IP54, Ultra Bass Technology 2.0 (Portocaliu) CONECTAȚI-VĂ ȘI DECONECTAȚI-VĂ DUPĂ CUM AVEȚI NEVOIE   Cu o adâncime de 42 dB și o lățime de bandă de până la 2900 Hz, căștile CMF blochează zgomotul nedorit. Microfonul HD extern detectează zgomotul ambiental, apoi procesorul 4173811
243.99 Out of stock

Nou! Casti True Wireless CMF Buds by Nothing, Bluetooth 5.3, ANC, Google Fast Pair, Control Tactil, IP54, Ultra Bass Technology 2.0 (Portocaliu)

COD: [ CMF 212281 ] ID: 4173811
259,99 Lei PRP
243,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 16,00 Lei
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
259,99 Lei PRP
243,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 16,00 Lei
Nou! Casti True Wireless CMF Buds by Nothing, Bluetooth 5.3, ANC, Google Fast Pair, Control Tactil, IP54, Ultra Bass Technology 2.0 (Portocaliu)

Descrierea produsului Casti True Wireless CMF Buds by Nothing, Bluetooth 5.3, ANC, Google Fast Pair, Control Tactil, IP54, Ultra Bass Technology 2.0 (Portocaliu)

CONECTAȚI-VĂ ȘI DECONECTAȚI-VĂ DUPĂ CUM AVEȚI NEVOIE
 
Cu o adâncime de 42 dB și o lățime de bandă de până la 2900 Hz, căștile CMF blochează zgomotul nedorit. Microfonul HD extern detectează zgomotul ambiental, apoi procesorul intern generează unde sonore inverse care sunt emise prin difuzoare pentru a-l dezactiva. De asemenea, acceptă modul Transparență, astfel încât să puteți reactiva atunci când vă cheamă viața.
 
 
FIECARE BĂTAIE, ADUSĂ LA VIAȚĂ
 
Realizate cu componente acustice îmbunătățite și dotate cu tehnologia Ultra Bass 2.0, căștile CMF oferă un sunet realist reglat profesional de Dirac Opteo™. Experimentați un peisaj sonor expansiv, cu bas profund, o gamă medie echilibrată și înalte eterice - toate într-o singură pereche de căști.
 
01 / 04
BIO-FIBRĂ DE 12,4 MM ȘI DRIVER TPU PERSONALIZAT
 
Înalte clare, bas puternic pur. Natura ultra-ușoară, dar super rigidă a fibrei bio asigură îmbunătățirea detaliilor de înaltă frecvență fără a fi dure pentru urechi. Completat de TPU, care este foarte elastic, cu un răspuns tranzitoriu ridicat. Un material excelent pentru îmbunătățirea performanței basului.
 
 
02 / 04
BOBINE DE CUPRU
 
Rezistență superioară, rezistență mare la putere și durabilitate excepțională pentru performanțe îmbunătățite la frecvențe joase.
 
 
03 / 04
TEHNOLOGIE ULTRA BASS 2.0
 
Experimentați îmbunătățirea basului în timp real cu detectarea semnalului muzical, oferind acum cinci niveluri reglabile în aplicația Nothing X. Personalizați-vă și mai mult sunetul cu ajustări ale basului și înaltelor în egalizator.
 
 
04 / 04
SUNET DE ÎNALTĂ DEFINIȚIE REGLAT DE DIRAC
 
Dirac Opteo™ îmbunătățește digital sunetul pe baza tehnologiei de corecție brevetate – oferind un sunet bogat și captivant.
 
Am efectuat sondaje în rândul utilizatorilor și am reglat împreună cinci setări EQ populare cu Dirac pentru a asigura o experiență sonică optimă adaptată diferitelor stiluri muzicale.
 
 
Reducerea zgomotului produs de vant
 
CMF Buds sunt construite cu o structura de canal optimizata care are doua gauri in partea de jos a tijei pentru a reduce interferenta vantului. Vantul intra dintr-o parte si iese din cealalta, prevenind efectiv formarea vartejurilor si imbunatatind rezistenta la zgomotul vantului. Combinat cu un algoritm avansat de reducere a zgomotului vantului pentru a imbunatati claritatea apelurilor si experienta dvs. de ascultare.
 
 
Patru microfoane, claritate totala
 
Cu 4 microfoane HD si tehnologia Clear Voice, CMF Buds poate izola zgomotul de fundal in timp real, realizand apelurile telefonice la fel de clare ca conversatiile fata in fata. Am folosit peste 30 de milioane de modele de zgomot, inclusiv scene de strada si transport aglomerat, pentru a va asigura ca concentrarea este intotdeauna pe vocea dvs.
 
 
 
 
MAI MULTĂ ASCULTARE, MAI PUȚINĂ ÎNCĂRCARE
 
Mai mult din ceea ce iubești, în mai puțin timp. O baterie mare de 45 mAh în fiecare mugur. 8 ore de muzică non-stop cu o singură încărcare. 35,5 ore de redare cu carcasa. O încărcare rapidă pentru a vă propulsa înainte.

8 ORE
Doar
căști intraauriculare 8 ore de redare (ANC dezactivat)
5,6 ore de redare (ANC pornit)10
minute de încărcare = 2,2 ore de ascultare (ANC dezactivat)
 
35,5 ORE
Căști intraauriculare plus carcasă
de încărcare 35,5 ore de redare (ANC oprit)
24 de ore de redare (ANC pornit)10
minute de încărcare = 6,5 ore de ascultare (ANC oprit)
 
UȘOR PENTRU URECHE
 
Conceput pentru a se potrivi urechii tale. Confort cu pene livrat într-o formă îndrăzneață de muguri.
 
 
DESIGN ICONIC AL CARCASEI
 
Dezlănțuie-ți creativitatea prin CMF Buds. Dispunând de un cadran iconic din aliaj de aluminiu, conceput pentru atașarea ușoară la diferite șnururi.
 
*Șnurul este doar pentru demonstrație – nu este inclus în cutie și nici nu se vinde separat.
 
 
APLICAȚIA NOTHING X
 
Conectați-vă la aplicația Nothing X⁸ pentru a profita la maximum de căștile CMF. Reglați nivelul Ultra Bass, personalizați comenzile tactile și comutați între nivelurile ANC. Activați modul Low Lag pentru a reduce latența atunci când jucați pe smartphone. Se activează automat la intrarea în modul de joc pe smartphone-urile Nothing.
 
 
CHATGPT INTEGRAT
 
Discută, ascultă și învață din mers cu ChatGPT și CMF Buds. Folosește-ți vocea pentru a accesa cel mai popular instrument pentru consumatori din lume prin configurare rapidă prin aplicația Nothing X. Se integrează cu toate smartphone-urile Nothing.

Detalii tehnice

ConectivitateTipCasti True Wireless
InterfataBluetooth
Versiune Bluetoothv5.3
CompatibilitateUniversal Bluetooth
Autonomie8 ore - Casti
35 ore - cu Carcasa
Caracteristici AudioPutere ANC - Anulare Zgomot (dB)42
Functii si TehnologiiMulti-PointDa
Anularea zgomotului de fundalDa
BluetoothDa
Rezistenta la apa si prafDa - IP54
HD VoiceDa
Auto conectare (Pairing)Google Fast Pairing
MicrofonDa - 4 Microfoane
Caracteristici fiziceGreutate (Kg)0.052
CuloarePortocaliu
Acumulator45 mAh
Capacitate acumulator460 mAh
Continut pachetCasti
Carcasa de incarcare
Pernute auricale S, M, L
Ghidul utilizatorului
Informatii siguranta si garantie
Vezi mai mult