Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Casti True Wireless Kruger&Matz M19 Powerbank, Bluetooth, Microfon (Negru)
Kruger&matz Casti True Wireless Kruger&Matz M19 Powerbank, Bluetooth, Microfon (Negru) Simte sunetul   Simte un spatiu plin de sunetele tale preferate. Castile fara fir in-ear M19 au drivere de 8 mm care ofera un sunet clar melodiilor tale preferate.     Muzica fara limite   Castile Kruger&Matz M19 care utilize 4153747
41.99 Out of stock

Casti True Wireless Kruger&Matz M19 Powerbank, Bluetooth, Microfon (Negru)

COD: [ KMPM19 ] ID: 4153747
41,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
41,99 Lei
(TVA inclus)
Casti True Wireless Kruger&Matz M19 Powerbank, Bluetooth, Microfon (Negru)

Descrierea produsului Casti True Wireless Kruger&Matz M19 Powerbank, Bluetooth, Microfon (Negru)

Simte sunetul
 
Simte un spatiu plin de sunetele tale preferate. Castile fara fir in-ear M19 au drivere de 8 mm care ofera un sunet clar melodiilor tale preferate.
 
 
Muzica fara limite
 
Castile Kruger&Matz M19 care utilizeaza tehnologia Bluetooth 5.3 sunt o optiune excelenta pentru persoanele care doresc sa se elibereze de cablurile incurcate. Perfecte - indiferent daca le iei la jogging de dimineata sau la antrenament la sala.
 
 
Castigi timp
 
Castile in-ear Kruger&Matz M19 sunt echipate cu baterii de 30 mAh care iti vor oferi pana la 3 ore de ascultare a muzicii tale preferate.
 
 
Etui cu power bank
 
Etuiul pe care il primesti impreuna cu castile wireless M19 face mai mult decat sa incarce si sa le pastreze in siguranta. Datorita bateriei incorporate de 300 mAh, acesta devine un power bank care iti permite sa incarci alte dispozitive.
 
 
Functionalitate mai mare
 
Husa pentru casti M19 contine functii suplimentare utile in utilizarea de zi cu zi. Primul este un afisaj clar care te va informa despre starea de incarcare atat a castilor, cat si a bateriei power bank. Al doilea este o lanterna incorporata, care poate fi utila atunci cand te astepti mai putin!
 
 
Panel de control
 
Lipsa unui cablu nu reduce functionalitatea castilor wireless M19. Ai control asupra lor datorita panoului tactil plasat pe fiecare casca. Cu doar cateva atingeri poti gestiona apelurile, muzica si lansa asistentul vocal.
 

Detalii tehnice

ConectivitateTipCasti True Wireless
InterfataBluetooth
Raza de actiune10 m
Caracteristici AudioFrecventa20 Hz - 20 kHz
Impedanta (ohm)32
Sensibilitate (dB)94.2
Functii si TehnologiiBluetoothDa
MicrofonDa
Caracteristici fiziceGreutate (Kg)0.110
CuloareNegru
Vezi mai mult