Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Casti True Wireless Oppo Enco Air3i, Bluetooth 5.3, In-Ear, Microfon, Autonomie 35 ore, Fast Pairing, Waterproof IPX4 (Albastru)
Oppo Casti True Wireless Oppo Enco Air3i, Bluetooth 5.3, In-Ear, Microfon, Autonomie 35 ore, Fast Pairing, Waterproof IPX4 (Albastru) OPPO ALIVE AUDIO   Experienta 360° in-the-room   Experimentati apogeul imersiunii muzicale cu OPPO Alive Audio. Castile creeaza o experienta de sunet surround ultra-realista, oferind senzatia de a fi inconjurat de zeci de difuzoare, indiferen 4157423
203.99 Out of stock

Casti True Wireless Oppo Enco Air3i, Bluetooth 5.3, In-Ear, Microfon, Autonomie 35 ore, Fast Pairing, Waterproof IPX4 (Albastru)

COD: [ Enco Air3i Blue ] ID: 4157423
203,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
203,99 Lei
(TVA inclus)
Casti True Wireless Oppo Enco Air3i, Bluetooth 5.3, In-Ear, Microfon, Autonomie 35 ore, Fast Pairing, Waterproof IPX4 (Albastru)

Descrierea produsului Casti True Wireless Oppo Enco Air3i, Bluetooth 5.3, In-Ear, Microfon, Autonomie 35 ore, Fast Pairing, Waterproof IPX4 (Albastru)

OPPO ALIVE AUDIO
 
Experienta 360° in-the-room
 
Experimentati apogeul imersiunii muzicale cu OPPO Alive Audio. Castile creeaza o experienta de sunet surround ultra-realista, oferind senzatia de a fi inconjurat de zeci de difuzoare, indiferent de locul in care va aflati.
 
 
INVELIS DE TITAN DE CALITATE AEROSPATIALA
 
Ritm in toata splendoarea sa
 
Castile sunt dotate cu unitati de driver dinamice ultra-mari de 13,4 mm cu un strat de titan de calitate aerospatiala pe diafragme. Impreuna cu designul personalizat al cavitatii acustice, acestea ofera o experienta audio echilibrata in fiecare parte a spectrului de frecvente - basuri ample si rezonante, medii robuste si inalte clare si placute.
 
 
 
ENCO MASTER
 
Sunete personalizate
 
Alegeti egalizatorul potrivit pentru genurile muzicale pe care le iubiti si bucurati-va de vibratiile unei simfonii, ale unui cantec rock sau ale unui blues plin de suflet.
 
 
LA REVEDERE DE LA STRESUL LEGAT DE DURATA DE VIATA A BATERIEI
 
Bucurati-va de sunet toata ziua
 
O durata de viata a bateriei cu 40% mai mare inseamna ca veti avea pana la 35 de ore de ascultare cu carcasa de incarcare. Nu opriti niciodata muzica.
 
 
LATENTA ULTRA-REDUSA CU BLUETOOTH 5.3
 
Imbunatatiti-va experienta de joc
 
Castile sunt compatibile cu cel mai recent standard Bluetooth, care ofera o transmisie binaurala cu latenta redusa, reducand latenta la 47 ms pentru o conexiune mai rapida si mai lina, indiferent daca asculti muzica sau te joci.
 
 
ANULARE ZGOMOT AI PENTRU APELURI
 
Conversatii mai clare
 
Microfoanele minuscule incorporate in interiorul manerelor castilor pot capta vocile umane si filtreaza eficient majoritatea zgomotelor ambientale din jur, pentru ca vocea sa ramana cristalina in timpul apelului.
 
 
CARCASA TRANSLUCIDA JELLY CASE
 
Design aerisit la moda
 
Castile sunt prezentate intr-o carcasa semi-translucida, conceputa pentru castile Enco Air, cu un capac mat si texturat si o baza lucioasa pentru a le proteja de lovituri si pentru a le ajuta sa ramana in siguranta in maini alunecoase.
 
 
CASTI ULTRA USOARE
 
Confort pe tot parcursul zilei si fixare stabila
 
Cantarind doar 3,7 g fiecare, castile sunt concepute pentru confort. Forma ergonomica asigura o potrivire mai confortabila, mentinandu-le usoare pe urechi.
 
 
REZISTENTA LA APA IPX4
 
Construit pentru muzica in miscare
 
Cu o rezistenta la apa certificata IPX4, aceste casti sunt mai durabile ca niciodata. Daca transpiri, castile tale isi vor mentine rezistenta.
 
 
ASOCIERE RAPIDA
 
Odata asociat, mereu conectat
 
Dupa o configurare simpla printr-o fereastra pop-up pe telefon, castile se vor conecta automat si instantaneu la telefon imediat ce deschideti carcasa.
 
 
ZONA OPTIMIZATA A COMENZILOR TACTILE
 
Control fara efort
 
Zonele de control tactil ale castilor au fost imbunatatite cu un material mat pentru o sensibilitate tactila sporita, ceea ce face ca trecerea peste melodii, reglarea volumului, raspunsul la apeluri si multe altele sa fie o joaca de copii.
 
 
HEYMELODY APP
 
Deblocati mai multe caracteristici ale castilor
 
HeyMelody APP ofera setari tactile personalizate, verificare a bateriei, ghidare de control al castilor si alte functii convenabile, care sunt mai apropiate de obiceiurile de utilizare.

Detalii tehnice

ConectivitateTipCasti True Wireless
InterfataBluetooth
Versiune Bluetoothv5.3
Profiluri BluetoothSBC, AAC
CompatibilitateUniversal Bluetooth
Autonomie38 ore
IncarcareUSB Type-C
Raza de actiune10 m
Caracteristici AudioFrecventa20 Hz - 20 kHz
Sensibilitate (dB) 128 ± 3 dB
Functii si TehnologiiBluetoothDa
Rezistenta la apa si prafDa - IPX4
HD VoiceDa
Auto conectare (Pairing)Da
MicrofonDa
Caracteristici fiziceGreutate (Kg)0.040
CuloareAlbastru
Acumulator32 mAh
Capacitate acumulator480 mAh
Vezi mai mult