Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Incarcator retea Belkin WCH011vfBK, 45W, PD 3.0, 2x USB-C (Negru)
Belkin Incarcator retea Belkin WCH011vfBK, 45W, PD 3.0, 2x USB-C (Negru) Încărcător rapid pentru doi   Acest încărcător de perete USB-C cu 2 porturi puternic și ultra-compact vă permite să încărcați un MacBook†† sau să încărcați rapid simultan un iPhone 13 și un dispozitiv Galaxy. Încărcătorul fu 4093116
175.99 In stock

Incarcator retea Belkin WCH011vfBK, 45W, PD 3.0, 2x USB-C (Negru)

COD: [ WCH011vfBK ] ID: 4093116
175,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 28 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 29 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
175,99 Lei
(TVA inclus)
Incarcator retea Belkin WCH011vfBK, 45W, PD 3.0, 2x USB-C (Negru)

Descrierea produsului Incarcator retea Belkin WCH011vfBK, 45W, PD 3.0, 2x USB-C (Negru)

Încărcător rapid pentru doi
 
Acest încărcător de perete USB-C cu 2 porturi puternic și ultra-compact vă permite să încărcați un MacBook†† sau să încărcați rapid simultan un iPhone 13 și un dispozitiv Galaxy. Încărcătorul funcționează cu tehnologia de încărcare GaN, USB-C PD 3.0 și PPS, permițând dispozitivelor să fie încărcate în siguranță și la viteză mare, fără riscul de supraîncălzire sau supraîncărcare. Când utilizați un singur port, se livrează până la 45 W pentru încărcarea MacBook Pro, de exemplu. Când utilizați ambele porturi simultan, portul superior oferă până la 25 W și portul inferior până la 20 W. Designul compact face ca acest încărcător să fie ideal pentru călătorii și o primă alegere convenabilă pentru casă. 
 
 
Funcționează cu GaN
 
Datorită celei mai recente tehnologii GaN, vă puteți încărca în siguranță și eficient dispozitivele de mare putere cu un încărcător ultra-compact care nu se va supraîncălzi sau nu se va supraîncărca.
 
Incarcator rapid pentru iPhone si Samsung
 
Tehnologia de încărcare USB-C PD 3.0 și PPS vă permit să încărcați o varietate mai mare de dispozitive într-un mod puternic și eficient. Încărcătorul încarcă un iPhone 13 de la 0-50% în 28 de minute† și un Samsung S21+ de la 0-50% în 27 de minute‡.
 
Încărcați două dispozitive în același timp
 
Încărcătorul funcționează cu tehnologia USB-C PD 3.0 și PPS, astfel încât să puteți încărca până la două dispozitive puternic și rapid:
 
Încarcă un MacBook Pro, un laptop USB-C sau un alt dispozitiv compatibil la o putere de până la 45 W când este utilizat un port USB-C
Oferă până la 25 W din portul de sus și până la 20 W din portul de jos atunci când utilizați ambele porturi USB-C pentru încărcarea rapidă a două dispozitive.
 
 
Prietenos de călătorie
Acesta este încărcătorul ideal de luat cu tine în călătorie. Încărcătorul nostru de perete USB-C GaN cu 2 porturi cu PPS este compact și ușor, făcându-l ideal pentru încărcarea dispozitivelor în timpul călătoriilor.
 
Încărcare optimă
 
Dispozitivele conectate primesc exact ceea ce au nevoie de fiecare dată. Tehnologia de alimentare programabilă (PPS) ajustează dinamic tensiunea de ieșire a încărcătorului pentru a se potrivi dispozitivului conectat pentru o încărcare optimă.

 

Detalii tehnice

SpecificatiiCuloareNegru
Putere (W)45
CaracteristiciTipIncarcator Retea
CompatibilitateUniversal
Greutate (Kg)0.097
Interfata2x USB Type-C
Vezi mai mult