Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Nou! Incarcator Retea Dudao Travel A35Pro, 35 W, 3 A, Schuko, 2 USB-A, 3 USB-C (Negru)
Dudao Incarcator Retea Dudao Travel A35Pro, 35 W, 3 A, Schuko, 2 USB-A, 3 USB-C (Negru) V-ați săturat să purtați încărcătoare diferite pentru fiecare călătorie? Adaptorul de voiaj Dudao A35Pro te va face să uiți de problemele de încărcare a dispozitivelor tale din întreaga lume. Datorită acestuia, puteți încărca șase dis 4180590
109.99 In stock

Nou! Incarcator Retea Dudao Travel A35Pro, 35 W, 3 A, Schuko, 2 USB-A, 3 USB-C (Negru)

COD: [ 6976625332618 ] ID: 4180590
109,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
109,99 Lei
(TVA inclus)
Nou! Incarcator Retea Dudao Travel A35Pro, 35 W, 3 A, Schuko, 2 USB-A, 3 USB-C (Negru)

Descrierea produsului Incarcator Retea Dudao Travel A35Pro, 35 W, 3 A, Schuko, 2 USB-A, 3 USB-C (Negru)

V-ați săturat să purtați încărcătoare diferite pentru fiecare călătorie? Adaptorul de voiaj Dudao A35Pro te va face să uiți de problemele de încărcare a dispozitivelor tale din întreaga lume. Datorită acestuia, puteți încărca șase dispozitive în același timp, indiferent de locul în care vă aflați. Adaptorul compact și portabil se potrivește perfect în orice geantă de călătorie și este sigur pentru liniște sufletească. Călătoriți fără stres și bucurați-vă de putere maximă în peste 200 de țări cu Dudao A35Pro.
 
Încarcă șase dispozitive simultan . Are trei porturi USB-C, două porturi USB-A și o ieșire AC.
Oferă compatibilitate deplină în multe țări . Funcționează în peste 200 de țări și regiuni cu pluginuri UE, Marea Britanie, AUS, SUA și JP.
Acesta garantează un nivel ridicat de securitate . Este echipat cu două siguranțe care asigură o protecție perfectă.
Alimenta dispozitivele cu o putere de până la 2500 W. Perfect pentru echipamente precum uscător de păr, ventilator sau placa de îndreptat.
Este compact și portabil . Dimensiunea sa redusă îl face ușor de călătorit.
Încărcați șase dispozitive simultan, oriunde v-ați afla
Adaptorul de voiaj Dudao A35Pro este un adevărat must-have pentru fiecare călător. Datorită celor trei porturi USB-C, două porturi USB-A și o ieșire AC, puteți încărca până la șase dispozitive în același timp. Dudao A35Pro are totul sub control, eliminând nevoia de a transporta mai multe încărcătoare pentru smartphone, tabletă sau difuzor Bluetooth.
 
Compatibilitate universală în peste 200 de țări
Cu Dudao A35Pro nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încărcarea dispozitivelor în diferite părți ale lumii. Adaptorul funcționează în peste 200 de țări și regiuni cu mufe UE, Marea Britanie, AUS, SUA și JP. Indiferent unde călătoriți, acest adaptor vă va menține mereu conectat, datorită compatibilității sale cu tensiuni de gamă largă.
 
Siguranță de neegalat în fiecare călătorie
Adaptorul Dudao A35Pro 35W îndeplinește cele mai înalte standarde de protecție. Echipat cu două siguranțe, adaptorul oferă o protecție excelentă împotriva supratensiunilor și supraîncărcărilor. Puteți fi liniștit știind că dispozitivele dumneavoastră sunt protejate la cel mai înalt nivel.
 
Putere de până la 2500 W pentru dispozitivele dvs
Dudao A35Pro 35W nu este doar un încărcător, ci și un instrument puternic pentru alimentarea dispozitivelor care necesită până la 2500 W. Este ideal pentru un uscător de păr, placă de îndreptat sau ventilator, ceea ce îl face un însoțitor indispensabil pentru fiecare călătorie.
 
Design compact și portabil
Adaptorul Dudao A35Pro 35W a fost proiectat pentru ușurință în utilizare și confort de călătorie. Dimensiunile sale compacte fac ca incap cu usurinta in orice geanta, iar portabilitatea inseamna ca il poti lua oriunde. Perfect pentru călătorii frecventi care apreciază confortul și funcționalitatea într-un singur dispozitiv

Detalii tehnice

SpecificatiiCapacitate (mAh) / A3 A
CuloareNegru
Putere (W)35
Tensiune de alimentare (V)100 - 240V
Tensiune iesire (V)5 V / 9 V / 12 V
CaracteristiciTipIncarcator Retea
Greutate (Kg)0.3
CuloareNegru
Interfata1 x Schuko - 2 x USB-A - 3 x USB-C
Tensiune de intrare100 - 240 V
50 - 60 Hz
Tensiune de iesire5 V / 9 V / 12 V
Vezi mai mult