Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Smartwatch Mibro T1, Bluetooth, Display AMOLED HD 1.6", Wateproof 2 ATM, Microfon (Negru)
Mibro Smartwatch Mibro T1, Bluetooth, Display AMOLED HD 1.6", Wateproof 2 ATM, Microfon (Negru) Căutați un smartwatch versatil care să vă fie util în fiecare zi? Mibro Watch T1 va fi o alegere excelentă! Dispozitivul vă va permite să efectuați confortabil apeluri telefonice (prin Bluetooth) și oferă multe funcții interesante, de exempl 4112345
170.99 In stock

Smartwatch Mibro T1, Bluetooth, Display AMOLED HD 1.6", Wateproof 2 ATM, Microfon (Negru)

COD: [ MIBAC_T1 ] ID: 4112345
  • Servicii evoMAG
170,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 11 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 12 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
170,99 Lei
(TVA inclus)
Smartwatch Mibro T1, Bluetooth, Display AMOLED HD 1.6", Wateproof 2 ATM, Microfon (Negru)

Descrierea produsului Smartwatch Mibro T1, Bluetooth, Display AMOLED HD 1.6", Wateproof 2 ATM, Microfon (Negru)

Căutați un smartwatch versatil care să vă fie util în fiecare zi? Mibro Watch T1 va fi o alegere excelentă! Dispozitivul vă va permite să efectuați confortabil apeluri telefonice (prin Bluetooth) și oferă multe funcții interesante, de exemplu, monitorizarea ritmului cardiac și a somnului, ceas de alarmă și vreme. De asemenea, vă permite să alegeți din 20 de moduri de sport, iar funcționarea sa convenabilă este asigurată de un afișaj AMOLED color.
 
 
Rămâneți conectat
 
Acceptați apeluri de pe ceasul inteligent și vorbiți la telefon în mod convenabil. Nu mai este nevoie să căutați de fiecare dată smartphone-ul! De asemenea, Mibro Watch T1 vă va notifica mesajele primite - este compatibil cu aplicații populare precum Facebook, Twitter, WhatsApp și Instagram. Nu mai trebuie să vă faceți griji că pierdeți ceva important!
 
 
O mulțime de caracteristici utile
 
Profitați de funcțiile suplimentare ale ceasului inteligent și ușurați-vă viața. T1 vă permite să controlați de la distanță aparatul foto și playerul de muzică al telefonului dvs. și poate acționa, de asemenea, ca un ceas deșteptător, cronometru și cronometru. De asemenea, îl puteți utiliza pentru a verifica prognoza meteo. Există, de asemenea, un mod "Nu deranjați", un mod de blocare a ecranului și o funcție care ajută la localizarea ceasului inteligent. În plus, dispozitivul numără pașii, caloriile arse și multe altele.
 
 
Afișaj color AMOLED
 
Imagini luminoase și clare, calitate excelentă și culori vii și bogate - acestea sunt doar câteva dintre avantajele afișajului AMOLED al ceasului inteligent. Datorită acestuia vă puteți bucura de o utilizare confortabilă a dispozitivului! Doriți să îi personalizați aspectul în funcție de preferințele dumneavoastră? Nicio problemă - alegeți unul dintre numeroasele modele de cadrane disponibile sau folosiți smartphone-ul pentru a încărca fotografia preferată.
 
 
Design îmbunătățit
 
Ceasul inteligent este fabricat din materiale de înaltă calitate, așa că arată foarte bine și este foarte durabil. Dispozitivul este, de asemenea, foarte ușor și rezistent la apă la 2ATM. Nu trebuie să îl dai jos de la încheietura mâinii atunci când vrei să te speli pe mâini sau să mergi la antrenament! Un avantaj suplimentar al ceasului este cadranul convenabil de utilizat, care vă permite să schimbați rapid cadranele sale.
 
 
Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră cu Mibro
 
Acum puteți avea mai multă grijă de sănătatea dumneavoastră și puteți reacționa rapid la simptomele îngrijorătoare. Ceasul inteligent este echipat cu un nou senzor de ritm cardiac care vă permite să vă monitorizați ritmul cardiac până la 24 de ore pe zi. Dispozitivul vă permite, de asemenea, să măsurați saturația de oxigen din sânge. Modelul T1 vă va ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți calitatea odihnei de noapte. Nu trebuie decât să folosiți funcția de monitorizare a somnului!
 
 
20 de moduri de sport din care puteți alege
 
Alege din cele 20 de moduri sportive disponibile și obține rezultate din ce în ce mai bune în sportul tău preferat. Aerobic, abdomene, sărituri, yoga sau poate ciclism? Cu siguranță vei găsi ceva pentru tine! În plus, smartwatch-ul detectează automat alergarea. Când îți termini antrenamentul, dispozitivul va genera un rezumat detaliat, pe care îl poți verifica în aplicație și îl poți împărtăși cu prietenii tăi (o funcție disponibilă doar pentru anumite moduri).
 
 
Baterie durabilă
 
Ceasul inteligent este echipat cu o baterie durabilă și un cip cu consum redus de energie. De asemenea, utilizează un algoritm avansat care îi optimizează funcționarea. Ca urmare, un dispozitiv complet încărcat vă poate servi până la 7 zile în cazul unei utilizări zilnice normale sau până la 45 de zile în modul standby (atunci când nu este utilizat sau conectat la o aplicație). De asemenea, T1 vă permite să ascultați muzică timp de aproximativ 5,5 ore sau să vorbiți la telefon timp de aproximativ 5 ore.
 
 
În cutie
Ceas inteligent
Manual de utilizare
Cablu de încărcare USB-A cu conector magnetic

Detalii tehnice

ReteaFunctie telefonNu
EcranDiagonala (inch)1.6
Tip EcranAMOLED
Foto/VideoCameraNu
Transmisie dateBluetoothDa
Versiune Bluetoothv5.0
FacilitatiRezistent la apa si prafDa
CompatibilitateAndroid
iOS
SenzoriSenzor optic de ritm cardiac, senzor SpO2, accelerometru
SunetMicrofonDa
AcumulatorAutonomiePana la 7 zile
CuloareCuloareNegru
Culoare cadranNegru
Culoare brataraNegru
Caracteristici fiziceTip brataraSilicon
Forma carcasaPatrat
Caracteristici generaleConectivitateBluetooth
Continut pachet1 x Cablu de incarcare 1 x Ceas smartwatch
Vezi mai mult