Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Nou! Tableta ePaper reMarkable Paper Pro, Display Canvas Color 11.8", Procesor Cortex-A53 1.8GHz Quad-Core, 2GB RAM, 64GB Flash, Wi-Fi (Argintiu)
Remarkable Tableta ePaper reMarkable Paper Pro, Display Canvas Color 11.8", Procesor Cortex-A53 1.8GHz Quad-Core, 2GB RAM, 64GB Flash, Wi-Fi (Argintiu) reMarkable Paper Pro     Cea mai bună tabletă paper cu ecran color de 11,8 inchi, lumină de citire reglabilă și senzație de hârtie de neegalat.   Tableta Paper supremă Hârtie digitală Aduceți hârtia în fluxul de lu 4180335
5499.99 Pre-order

Nou! Tableta ePaper reMarkable Paper Pro, Display Canvas Color 11.8", Procesor Cortex-A53 1.8GHz Quad-Core, 2GB RAM, 64GB Flash, Wi-Fi (Argintiu)

COD: [ RM02A-1000NW ] ID: 4180335
  • Servicii evoMAG
5.499,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
5.499,99 Lei
(TVA inclus)
Nou! Tableta ePaper reMarkable Paper Pro, Display Canvas Color 11.8", Procesor Cortex-A53 1.8GHz Quad-Core, 2GB RAM, 64GB Flash, Wi-Fi (Argintiu)

Descrierea produsului Tableta ePaper reMarkable Paper Pro, Display Canvas Color 11.8", Procesor Cortex-A53 1.8GHz Quad-Core, 2GB RAM, 64GB Flash, Wi-Fi (Argintiu)

reMarkable Paper Pro

 

 

Cea mai bună tabletă paper cu ecran color de 11,8 inchi, lumină de citire reglabilă și senzație de hârtie de neegalat.

 

Tableta Paper supremă

Hârtie digitală

Aduceți hârtia în fluxul de lucru digital cu reMarkable Paper Pro. Ultra-subțire și portabil, dar cu un afișaj color de 11,8 inchi, lumină de citire reglabilă și o experiență de scriere de neegalat, asemănătoare hârtiei.4

Scriere naturală

Luați notițe mai bune, adnotați documente și vizualizați-vă ideile cu cea mai asemănătoare experienței de scriere pe hârtie găsită vreodată într-un caiet digital.

Găsește-ți concentrarea

Eliminați zgomotul digital cu o tabletă de hârtie concepută pentru a fi complet lipsită de distrageri, ajutându-vă să vă găsiți concentrarea și să faceți cea mai bună treabă.

Rămâneți organizat

Rămâneți la curent cu documentele. Păstrați blocnotesurile și documentele într-un singur loc sigur - ușor accesibil pe mai multe dispozitive și platforme.

Acum și mai aproape de a scrie pe hârtie

Suprafața texturată a afișajului personalizat este concepută pentru a oferi o frecare realistă și o senzație de scriere și mai naturală.
Viteza de răspuns fulgerătoare și distanța creion-cerneală mai mică de 1 mm fac din reMarkable Paper Pro vârful realismului hârtiei.
 
Un afișaj cu cerneală color adevărată
 
Spre deosebire de alte afișaje digitale de hârtie, afișajul Canvas Color de pe reMarkable Paper Pro folosește milioane de particule de cerneală color, creând o saturație și o profunzime mai bune, o gamă mai largă de tonuri naturale și o amestecare mai sofisticată.
 
 
Vizualizați în culori
 
Culoarea nu este doar expresivă. Deschide noi posibilități de explorare a ideilor. Folosiți culoarea pentru a adăuga structură notelor și planurilor, pentru a atrage atenția asupra a ceea ce contează sau pentru a face informațiile complexe mai ușor de înțeles.
 
 
Documente de revizuire
 
Folosește culoarea pentru a-ți îmbunătăți fluxul de lucru, scriind direct în documente. Evidențiați notele și prezentările pe un ecran color mare, care este o plăcere să citiți mai departe.
 
Stiloul.
Perfecţionat.
 
Noile noastre markere sunt apogeul tehnologiei de scriere de mână digitală, combinând controlul precis și capacitatea de răspuns incredibilă cu confortul pe tot parcursul zilei.
 
 
Marker
 
Perfect cântărit și echilibrat, markerul se simte natural în mână. Este la fel de sensibil la nuanțele stilului tău de scriere ca un stilou adevărat. Se fixează magnetic pe reMarkable Paper Pro, blocându-l în siguranță.
 
 
Marker Plus
 
Rămâneți în fluxul de scris mai mult timp, cu un finisaj fin texturat pentru o aderență mai bună și un plus de confort. Marker Plus vine și cu o radieră încorporată pentru a face corecții precise și rapide, fără întrerupere.
 
Citiți confortabil. Zi sau noapte.
 
În loc să emită lumină albastră aspră ca un smartphone sau un laptop, reMarkable Paper Pro reflectă lumina naturală la fel ca cartea ta preferată.
 
O lampă de citit reglabilă subtilă vă permite să lucrați neîntrerupt în confort total, oriunde v-ați afla.
 
Lumină de citit
 
Lucrați oriunde, oricând
 
Strălucire redusă
 
Citiți în lumina directă a soarelui
 
Luminozitate reglabilă
 
Adaptați afișajul la mediul dvs.
 
Prietenos cu ochii
 
Fără lumini strălucitoare, pâlpâitoare care provoacă oboseală a ochilor.
 
 
Rămâneți organizat
 
Gata cu dezordinea de birou. Documentele tale sunt toate într-un singur loc. Folderele, etichetele și paginile practic nelimitate vă păstrează toate notele și documentele aranjate și ușor de găsit.

Idei sustenabile
 
reMarkable Paper Pro este cea mai sustenabilă tabletă de hârtie de până acum, cu un design mai reparabil, materiale reciclate și durabilitate îmbunătățită. Ești curios ce altceva am mai făcut în acest spațiu? Află întreaga poveste.
 
 
Calitate care durează
 
Ne străduim să facem produse care arată și se simt bine și pot rezista testului timpului. De aceea, fiecare componentă din reMarkable Paper Pro este realizată din materiale atent alese, de înaltă calitate, oferindu-vă un instrument indispensabil pe care sperăm că îl veți folosi ani de zile.

Personalizați-l
 
Personalizați-vă reMarkable Paper Pro și păstrați-l protejat cu un Book Folio sau Type Folio. Găsește-ți potrivirea perfectă, dintr-o gamă de culori și materiale fine.
 
 
Carte Folio
 
Disponibil într-o gamă de finisaje, inclusiv țesătură mozaic reciclată și piele premium. O curea încorporată ține markerul pe loc pentru a-l menține în siguranță.
 
 
Tip Folio
 
Combinați scrisul de mână și tastarea pe aceeași pagină pe reMarkable Paper Pro. O tastatură de dimensiuni mari, subțire și ergonomică, cu taste iluminate din spate, întâlnește o husă elegantă, de protecție.
 
Atentie!
Accesoriile Pen si Husa Book Cover nu sunt incluse in pachet si se achizitioneaza separat!

Detalii tehnice

ModelDenumirereMarkable Paper Pro
DisplayTipCanvas Color (bazat pe E Ink Gallery 3)
Diagonala display (inch)11.8
Rezolutie2160 x 1620
SpecificatiiFormat suportatPDF, EPUB (import)
PDF, PNG, SVG (export)
Memorie RAM2 GB
Capacitate Stocare64 GB
USBUSB Type C
Capacitate acumulator (mAh)5030
ProcesorQuad Core @ 1.8 GHz
Wi-FiDa
Caracteristici fiziceLatime (mm)196.6
Inaltime (mm)274.1
Adancime (mm)5.1
Greutate (Kg)0.525
CuloareArgintiu
Accesorii incluse1 x Cablu USB type C
StilouNu
Vezi mai mult