Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Tableta Samsung Galaxy Tab A9 X110, Procesor MediaTek Helio G99 Octa-Core, Ecran TFT LCD 8.7", 4GB RAM, 64GB Flash, 8MP+2MP, Android, Wi-Fi (Argintiu)
Samsung Tableta Samsung Galaxy Tab A9 X110, Procesor MediaTek Helio G99 Octa-Core, Ecran TFT LCD 8.7", 4GB RAM, 64GB Flash, 8MP+2MP, Android, Wi-Fi (Argintiu) Samsung Galaxy Tab A9 Samsung Galaxy Tab A9 Silver WiFi/8.7''/OC/4GB/64GB/2MP/8MP/5100mAh *Imagine simulată. Culoarea și disponibilitatea pot varia în funcție de țară sau operator.                                                   4135606
679.99 In stock

Tableta Samsung Galaxy Tab A9 X110, Procesor MediaTek Helio G99 Octa-Core, Ecran TFT LCD 8.7", 4GB RAM, 64GB Flash, 8MP+2MP, Android, Wi-Fi (Argintiu)

COD: [ samta9110wi64sieu ] ID: 4135606
  • Servicii evoMAG
779,99 Lei PRP
679,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 100,00 Lei
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
779,99 Lei PRP
679,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 100,00 Lei
Tableta Samsung Galaxy Tab A9 X110, Procesor MediaTek Helio G99 Octa-Core, Ecran TFT LCD 8.7", 4GB RAM, 64GB Flash, 8MP+2MP, Android, Wi-Fi (Argintiu)

Descrierea produsului Tableta Samsung Galaxy Tab A9 X110, Procesor MediaTek Helio G99 Octa-Core, Ecran TFT LCD 8.7", 4GB RAM, 64GB Flash, 8MP+2MP, Android, Wi-Fi (Argintiu)

Samsung Galaxy Tab A9 Silver WiFi/8.7''/OC/4GB/64GB/2MP/8MP/5100mAh

*Imagine simulată. Culoarea și disponibilitatea pot varia în funcție de țară sau operator.

                                                                                                                       Ecran                                    Memorie                           Multifunctional
Clasic și contemporan
 
Elegante, cu un strop de cool, Galaxy Tab A9 și Tab A9+ prezintă un design elegant și un corp metalic neted. Bucurați-vă de designul semnăturii tabletei Samsung în Mystic Silver, Graphite și Mystic Navy, fiecare nuanță evidențiind farmecul fără efort.
 
*Galaxy Tab A9 și Tab A9+ sunt disponibile în Mystic Silver, Graphite și Mystic Navy. Disponibilitatea culorilor poate varia în funcție de țară sau operator.**Grosimea Galaxy Tab A9 este de 8,0 mm. Grosimea Galaxy Tab A9+ este de 6,9 ​​mm.
 
Imagini vizuale extinse, luminoase, cu mișcare lină
 
Experimentați bucuria divertismentului pe ecranul mare și luminos. Rata de reîmprospătare ridicată a ecranului Galaxy Tab A9+ vă permite să vă scufundați în imagini cu o mișcare lină și fluidă. Chiar și atunci când ești la soare, pășește în lumea captivantă a conținutului tău preferat.
 
O femeie poate fi văzută sărind pe un drum gol, înconjurat de copaci.  Rama Galaxy Tab A9+ poate fi văzută în spatele ei pentru a ilustra afișajul mare și luminos al dispozitivului.
 
*Imagine simulată în scopuri ilustrative.**Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului Galaxy Tab A9 este de 8,7" în dreptunghiul complet fără a ține cont de colțurile rotunjite. Dimensiunea ecranului Galaxy Tab A9+ este de 11,0" în dreptunghiul complet fără a ține cont de colțurile rotunjite. Zona de vizualizare reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite.***Rata de reîmprospătare a ecranului Galaxy Tab A9 este de până la 60Hz. Rata de reîmprospătare a ecranului Galaxy Tab A9+ este de până la 90 Hz.
 
Păstrați mai mult din ceea ce vă place
 
Galaxy Tab A9 și Tab A9+ vin cu până la 8 GB de memorie RAM, asigurând mai puțin lag în timp ce efectuați mai multe sarcini. În plus, spațiul de stocare încorporat de 128 GB salvează toate videoclipurile, fotografiile și fișierele de înaltă rezoluție. Puteți extinde spațiul de stocare cu un card microSD - până la 1TB. Stocați mai mult din ceea ce vă place și ștergeți mai puțin.
 
Fotografiile sunt afișate în două linii orizontale.  Pe deasupra fotografiilor se află rama Galaxy Tab A9+, pentru a ilustra spațiul de stocare mare al dispozitivului.
 
*Imaginea simulată în scopuri ilustrative.**Opțiunile de stocare și disponibilitatea pot varia în funcție de țară sau regiune.***Disponibilitatea reală de stocare poate varia în funcție de software-ul preinstalat.****Sunt disponibile două opțiuni de memorie și stocare pentru Galaxy Tab A9 și Tab A9+: 4 GB memorie și 64 GB stocare, 8 GB memorie și 128 GB stocare.***** Cardul MicroSD se vinde separat. Toate modelele acceptă carduri microSD cu spațiu de stocare de până la 1TB. Memoria externă poate fi utilizată pentru stocarea media (fotografii, fișiere video și muzică), dar nu și aplicații. Disponibilitatea poate varia în funcție de țară și producător.
 
Împărțiți ecranul în trei. Înmulțiți-vă productivitatea
 
Învinge mai multe sarcini deodată. Cu Galaxy Tab A9+, puteți schița planuri arhitecturale și puteți alege imagini captivante și chat video - până la trei aplicații, toate pe un singur ecran, fără a închide vreodată o fereastră.
 
Galaxy Tab A9+ poate fi văzut cu ecranul împărțit în trei pentru a indica caracteristica cu mai multe ferestre.  Pe ecran se află aplicația Samsung Note, aplicația Galerie și funcția de apel video.
 
*Până la două aplicații pot fi afișate simultan pe Galaxy Tab A9. Până la trei aplicații pot fi afișate simultan pe Galaxy Tab A9+.**Este posibil ca anumite aplicații să nu accepte multitasking.***Imagine simulată în scopuri ilustrative. Interfața de utilizare reală poate fi diferită.
 
Înconjurați-vă cu un sunet bogat
 
Scufundați-vă adânc într-un peisaj sonor bogat cu difuzoare care oferă o experiență audio învăluitoare. Indiferent dacă vă bucurați de un film sau de muzică, Galaxy Tab A9+ vă permite să vă implicați pe deplin în sunetul 3D cu o claritate și profunzime uimitoare.
 
Galaxy Tab A9+ poate fi văzut cu o persoană care cântă la chitară pe ecran.  În spatele dispozitivului se află o grafică care ilustrează undele sonore.  Sub dispozitiv este marca Dolby Atmos.
 
*Imagine simulată în scopuri ilustrative.**Galaxy Tab A9 include difuzoare duble (1,0 W). Galaxy Tab A9+ include difuzoare Quad (1,2 W).*** Atât Galaxy Tab A9, cât și Galaxy Tab A9+ acceptă Dolby Atmos.
 
Asigurați-vă liniștea sufletească
 
Păstrați-vă informațiile în siguranță. Stocați date importante în dosarul securizat și monitorizați starea generală de securitate a dispozitivului dvs. pe tabloul de bord de confidențialitate. Profitați la maximum de experiența dvs. Samsung Galaxy, fără probleme de securitate.
 
Două dispozitive Galaxy Tab A9+ pot fi văzute.  Galaxy Tab A9+ din dreapta este ușor înclinat.  Galaxy Tab A9+ din stânga afișează ecranul Secure Folder, iar Galaxy Tab A9+ din dreapta afișează ecranul Privacy Dashboard.  Deasupra dispozitivelor este o linie punctată care conectează dispozitivele, cu o pictogramă de scut în mijloc pentru a indica caracteristicile de securitate.
 
*Imagine simulată în scop ilustrativ. Interfața de utilizare reală poate fi diferită.
 
Partajare rapidă la hiperviteză
 
Partajare rapidă
 
Partajarea fotografiilor, videoclipurilor și documentelor este rapidă și ușoară cu Partajare rapidă. Doar câteva atingeri și puteți trimite instantaneu fișiere de pe telefonul Galaxy, Tab sau Book către alte dispozitive Galaxy din apropiere, chiar și pe mai multe dispozitive. Doriți să trimiteți un fișier pe un dispozitiv non-Galaxy? Este la fel de ușor ca trimiterea unui link.
 
Un cuplu ține în picioare Galaxy Tab A9+ și un smartphone Galaxy, ambele cu aceeași fotografie a unui copil adormit pe ecran.  Deasupra dispozitivelor este o linie punctată care conectează dispozitivele, cu pictograma Quick Share în mijloc pentru a indica caracteristica de partajare a fișierelor.
 
Nu pierde niciodata urma
 
Continuați aplicațiile pe alte dispozitive
 
Reluați exact de unde ați rămas, oricând aveți nevoie. Pur și simplu fiind conectat la același cont Samsung, puteți reveni la notele sau la căutarea pe internet fără a începe totul din nou, în timp ce comutați liber între cele două dispozitive.
 
Doi oameni stau unul lângă celălalt.  Persoana din stânga ține în mână un Galaxy Tab A9+, iar persoana din dreapta ține în mână un smartphone Galaxy.  Ambele dispozitive afișează aceeași pagină web legată de alimente.
 
Extindeți-vă orizonturile
 
Copiaza si lipeste
 
Produceți, livrați și realizați dincolo de granițe prin copierea și lipirea fără probleme pe dispozitive. Indiferent dacă creați un moodboard sau introduceți informații în diapozitive PowerPoint, productivitatea și energia creativă vor curge mai liber și mai eficient.
 
O persoană atinge Galaxy Tab A9+.  În dreapta este un smartphone Galaxy.  Ambele dispozitive afișează același ecran.  Smartphone-ul are o parte din text selectată în albastru, pentru a indica funcția de copiere și inserare pe dispozitive.  Deasupra dispozitivelor este partea selectată mărită, cu opțiuni pentru a selecta toate, tăia, copia, partaja și multe altele.
 
Împreună-te fără reținere
 
Auto-sincronizare
 
Lăsați împerecherea manuală consumatoare de timp a dispozitivelor dvs. preferate să fie de domeniul trecutului. De la laptop și căști la Galaxy Watch, veți vedea că toate dispozitivele care au fost asociate cu telefonul dvs. Samsung Galaxy apar automat în lista de dispozitive Bluetooth a Galaxy Tab A9 sau Tab A9+.
 
O persoană folosește Galaxy Tab A9+ cu Galaxy Buds FE pornit.  Pe ecran poate fi văzut un bărbat cântând la chitară.  O notificare este în partea de sus a ecranului, iar versiunea mărită a aceleiași notificări poate fi văzută în colțul din stânga sus.  Notificarea scrie Ben's Galaxy Buds FE, iar linia următoare are o pictogramă de legătură cu textul Conectat automat.
 
*Toate funcțiile sunt acceptate de One UI 5.1. Disponibilitatea One UI 5.1 poate varia în funcție de dispozitiv, țară, regiune și operator.**Fiecare dispozitiv trebuie să aibă One UI 5.1, să aibă Bluetooth activat și să fie conectat la același cont Samsung.***Continuare aplicația pe alte dispozitive este compatibil numai cu Samsung Internet și Samsung Notes. Pentru ca această funcție să funcționeze, cele două dispozitive pe care urmează să le utilizați trebuie să fie conectate la același cont Samsung și conectate la aceeași rețea Wi-Fi, cu funcția Bluetooth și Continuare pe alte dispozitive activată pe ambele dispozitive.**** Imagine simulată în scopuri ilustrative. Interfața de utilizare reală poate fi diferită.

Detalii tehnice

DenumireModelSamsung Galaxy Tab A9
ReteaFunctie telefonNu
EcranDiagonala ecran (inch)8.7"
Rezolutie maxima1340 x 800 (WXGA+)
Tip EcranTFT-LCD
TouchScreenDa
SoftwareSistem operareAndroid
Versiune sistem operareAndroid 13
GPSGPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS
Radio FMNu
ProcesorModel ProcesorMediaTek Helio G99
Familie procesorMediaTek
Tip Procesor8 (Octa-Core)
Frecventa procesor (MHz)2 x 2.2GHz + 6 x 2.0GHz
Placa videoMali-G57 MC2
Memorie RAMCapacitate RAM4 GB
Capacitate de stocareCapacitate Stocare64 GB
Extindere memorie prin card optionalmicroSDXC (pana la 1TB)
Expansiune/ ConectivitateConexiune USB1 x USB Type C
Conexiune castiJack de 3.5mm
Transmisie date4GNu
5GNu
Wi-FIDa
Standard Wi-Fi802.11 a/b/g/n/ac
Wi-Fi DirectDa
Dual bandDa
BluetoothDa
Versiune Bluetoothv5.3
NFCNu
AudioDifuzoareDifuzoare Stereo integrate
TehnologiiDolby Atmos
VideoCameraDa
Camera Fata (MP)2
Camera Spate (MP)8
Caracteristici speciale cameraAuto focus
Caracteristici FiziceGreutate (Kg)0.333
CuloareArgintiu
AcumulatorCapacitate (mAh)5100