Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Telefon mobil iHunt i4 2G, 1.8-inch Display, DualSIM, Radio FM, Bluetooth, Lanterna, Baterie 800mAh, Camera (Negru)
CADOU
  1. Cartela SIM Vodafone PrepayCartela SIM Vodafone Prepay
  2. Valoare cadou29,99 Lei
Ihunt Telefon mobil iHunt i4 2G, 1.8-inch Display, DualSIM, Radio FM, Bluetooth, Lanterna, Baterie 800mAh, Camera (Negru) iHunt i4   RO-ALERT ACTIV DIN FABRICA iHunt i4 2020   Daca te intrebi de ce sa alegi un telefon clasic, noi avem raspunsul. Pentru ca este super accesibil, rapid in utilizare, mic si usor de folosit, are toate functiile utile pe care trebuie sa le aiba 3781534 5 12
69.00 In stock
Telefon mobil iHunt i4 2G, 1.8-inch Display, DualSIM, Radio FM, Bluetooth, Lanterna, Baterie 800mAh, Camera (Negru) Raport bun pret/calitate, la 60 lei nu poti cere mai mult de la un telefon.
5
Telefon mobil iHunt i4 2G, 1.8-inch Display, DualSIM, Radio FM, Bluetooth, Lanterna, Baterie 800mAh, Camera (Negru) Merita
5
Telefon mobil iHunt i4 2G, 1.8-inch Display, DualSIM, Radio FM, Bluetooth, Lanterna, Baterie 800mAh, Camera (Negru) Am luat acest telefon pentru tatal meu si, momentan, se impaca bine cu el.
5
Telefon mobil iHunt i4 2G, 1.8-inch Display, DualSIM, Radio FM, Bluetooth, Lanterna, Baterie 800mAh, Camera (Negru) Un produs de calitate!
5
Telefon mobil iHunt i4 2G, 1.8-inch Display, DualSIM, Radio FM, Bluetooth, Lanterna, Baterie 800mAh, Camera (Negru) Nota 10! Bv evoMag
5
Telefon mobil iHunt i4 2G, 1.8-inch Display, DualSIM, Radio FM, Bluetooth, Lanterna, Baterie 800mAh, Camera (Negru) Cele doua lanterne luminează destul de puternic la acest telefon.
5
Telefon mobil iHunt i4 2G, 1.8-inch Display, DualSIM, Radio FM, Bluetooth, Lanterna, Baterie 800mAh, Camera (Negru) Sincer ... pentru radio și lanternă l-am cumpărat. Super ofertă!
5
Telefon mobil iHunt i4 2G, 1.8-inch Display, DualSIM, Radio FM, Bluetooth, Lanterna, Baterie 800mAh, Camera (Negru) Un telefon simplu cu functionalitate de baza.
5
Telefon mobil iHunt i4 2G, 1.8-inch Display, DualSIM, Radio FM, Bluetooth, Lanterna, Baterie 800mAh, Camera (Negru) Un produs bun, chiar surprinzător. Sunt mulțumit de alegerea făcută.
5
Telefon mobil iHunt i4 2G, 1.8-inch Display, DualSIM, Radio FM, Bluetooth, Lanterna, Baterie 800mAh, Camera (Negru) Telefon bun pentru persoanele învarstă sau care nu sunt obișnuiți cu telefoanele moderne. Raportat la preț e foarte ok
5
Telefon mobil iHunt i4 2G, 1.8-inch Display, DualSIM, Radio FM, Bluetooth, Lanterna, Baterie 800mAh, Camera (Negru) Sunt foarte multumit de calitatea produselor dar si a livrarii!
Telefon mobil iHunt i4 2G, 1.8-inch Display, DualSIM, Radio FM, Bluetooth, Lanterna, Baterie 800mAh, Camera (Negru) Calitativ. Multumesc!
5
Telefoanele nu sunt blocate in nicio retea, sunt la liber si sunt comercializate fara abonament!

Telefon mobil iHunt i4 2G, 1.8-inch Display, DualSIM, Radio FM, Bluetooth, Lanterna, Baterie 800mAh, Camera (Negru)

COD: [ ihunt-i4_black ] ID: 3781534
  • Servicii evoMAG
99,99 Lei PRP
69,00 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 30,99 Lei
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
99,99 Lei PRP
69,00 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 30,99 Lei
Telefon mobil iHunt i4 2G, 1.8-inch Display, DualSIM, Radio FM, Bluetooth, Lanterna, Baterie 800mAh, Camera (Negru)

Descrierea produsului Telefon mobil iHunt i4 2G, 1.8-inch Display, DualSIM, Radio FM, Bluetooth, Lanterna, Baterie 800mAh, Camera (Negru)

 

RO-ALERT ACTIV DIN FABRICA
iHunt i4 2020
 
Daca te intrebi de ce sa alegi un telefon clasic, noi avem raspunsul. Pentru ca este super accesibil, rapid in utilizare, mic si usor de folosit, are toate functiile utile pe care trebuie sa le aiba un telefon mobil, dar si ceva in plus!
Vom descoperi acum ce inseamna acest “ceva in plus”, apoi nu ramane decat sa-ti alegi versiunea preferata si sa incepi sa-l folosesti asa cum iti doresti. Nu conteaza categoria de varsta in care te incadrezi. Fie ca esti senior, copil, adolescent sau poate in deplina putere, trebuie sa te bazezi pe un telefon mobil care sa fie usor de folosit si care iti ofera toate functiile de care ai nevoie. Simplu si util, rapid si accesibil, ce ti-ai putea dori mai mult?
 
 
Avantaje:
 
  • Ecran 1.8-inch;
  • Retea 2G GSM 850/900/1800/1900 MHz - SIM1/2;
  • Baterie 800mAh;
  • Camera foto incorporata;
  • Slot card microSD;
  • Bluetooth + FM Radio;
  • Alarm, calendar, ora pe glob etc;
  • Dual SIM.
Poate fi primul tau telefon, sau daca deja detii un smartphone, iHunt i4, poate face echipa excelenta cu acesta. Toate functiile pe care le-am integrat, sunt la o tasta distanta. Butoane mari pentru apelare rapida, acumulator perfect, taste mari si comode, display color cu diagonala optima. Poti introduce chiar doua cartele SIM, muzica preferata sau stirile cotidiene gata integrate in aplicatia Radio FM, nu am uitat nici de lanterna, este gata oricand de utilizare!
 
 
Asa cum spuneam, este gata oricand, rapid si usor de folosit. Toate acestea, multumita acumulatorului integrat, unul de 800 mAh care va oferi energie suficienta pentru cat mai mult timp. In plus, conexiunea pentru incarcare este una moderna, rapida si sigura!
 
 
“Scuza-ma, nu am auzit apelul” sau “Vorbeste mai tare, nu aud”. Nu vei mai rata niciun apel, nu te vei mai stradui sa auzi ce spune interlocutorul tau. Am dotat telefonul cu difuzoare de calitate, unul pentru multimedia si unul special pentru convorbiri. Sunet tare si de calitate, in toate situatiile, asa cum ar trebui sa fie! Cum suna ? Iti spunem noi ca suna tare si bine!
 
 
Da, este un telefon mic si simpatic, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa aiba si alte caracteristici moderne. O camera foto ce poate fi pornita aproape instant, una ce te ajuta sa surprinzi cele mai placute momente. Le poti revedea oricand si o vei face pe ecranul color. Si daca pentru rezultate mai bune ai nevoie de lumina mai multa, poti aprinde in acelasi timp si LED-ul Flash!
 
 
Nu ne oprim aici, continuam cu cel mai popular format audio, MP3, suportat de catre noul tau telefon, Bluetooth pentru transfer de fisiere sau conectarea altor accesorii audio, apeluri telefonice clare, prin reteaua 2G, chiar si suport pentru doua cartele SIM, indiferent de operatorul de telefonie din Romania!
 
 
Nu am lasat ecranul la urma, chiar iti putem spune ca este unul de calitate. Imaginile si meniul se vor afisa color, caracterele vor fi perfect vizibile, cifrele mari si diagonala numai buna pentru tot continutul integrat in noul tau telefon.
 
 
Daca inca mai ai lanterne prin casa, poti renunta la ele. De acum, iHunt i4 2020, este dotat cu o lanterna. Una in adevaratul sens al cuvantului, cu lumina puternica si de calitate. Nu vei avea nevoie de baterii suplimentare, o poti activa rapid si folosi cat timp vrei. Nu te gandi la energie, acumulatorul face fata foarte bine si la nevoie, se incarca repede.
 
 
Negru, albastru sau rosu? Poate chiar toate 3 ;) ? Acum, am ajuns la final si nu ramane decat sa-ti alegi culoarea pe care o preferi si sa incepi sa-l descoperi, sa-l utilizezi si sa te bucuri de toate functiile pe care le-am integrat.
Vei descoperi un telefon usor in utilizare, rapid, comod si cu un meniu bine pus la punct. Dar trebuie sa recunoastem, nu ti-am dezvaluit chiar toate secretele. Scoate-l din cutie, butoneaza-l si bucura-te de toate avantajele!
 

Detalii tehnice

GeneralSmartphoneNu
Limba utilizareromana, maghiara, engleza etc.
ModeliHunt i4
Dual SIMDa
SAR (W/kg)0.32
ReteaSloturi simDual SIM
Retea 2GDa
RO-ALERTDa
EcranTip ecranQVGA
Diagonala (inch)1.8
MemorieMemorie RAM32 MB
Agenda300 intrari
Memorie Flash32 MB
Card / TipmicroSD (pana la 32GB)
Transmisie dateAudioJack 3.5 mm
BluetoothDa
USBmicroUSB
AcumulatorTipLi-Ion
Capacitate800 mAh
Caracteristici fiziceCuloareNegru
Adauga review

Review-uri

Denisa 01.05.2023 15:55
★★★★★
Calitativ. Multumesc!
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alexa Nicu 29.12.2022 16:17
★★★★☆
Sunt foarte multumit de calitatea produselor dar si a livrarii!

Pro

Am comandat doua produse la aceasta firma,unul din ele fiind un telefon simplu cu taste iar celalalt un TV.Led Alvview.Am fost foarte multumit de felul cum a fost onorata comanda iar produsele au corespuns descrierii din reclams.Recomand!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Porcean George 03.08.2022 15:51
★★★★★
Telefon bun pentru persoanele învarstă sau care nu sunt obișnuiți cu telefoanele moderne. Raportat la preț e foarte ok

Pro

Simplitatea cu care poate fi utilizat

Contra

Rezistenta ,pare a fi destul de subred
5 din 9 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Costel Prelipcean 01.02.2022 17:26
★★★★★
Un produs bun, chiar surprinzător. Sunt mulțumit de alegerea făcută.
10 din 18 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ciotec Dumitru Adrian 08.02.2021 15:56
★★★★★
Un telefon simplu cu functionalitate de baza.

Pro

Calitate pret foarte bun. Am putut chiar sa transfer poze prin Bluetooth.

Contra

Nu sunt incluse imagini de fundal in plus, dar poti folosi poze din galeria personala.
10 din 18 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Bostan Adrian Ionut 05.02.2021 12:45
★★★★★
Sincer ... pentru radio și lanternă l-am cumpărat. Super ofertă!

Pro

Radio care funcționează fără căști, direct în difuzoare, lanternă și Bluetooth.
8 din 17 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Chitea Rozeta 17.01.2021 15:58
★★★★★
Cele doua lanterne luminează destul de puternic la acest telefon.

Pro

Ma pot folosi de el în orice moment și are și un preț aceasibilc
9 din 17 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Pătrașcu Nicolae 10.01.2021 14:17
★★★★★
Nota 10! Bv evoMag
9 din 17 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Csilla 08.01.2021 12:12
★★★★★
Un produs de calitate!

Pro

Telefon micut, ieftin si bun.Functioneaza impecabil!
9 din 17 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Sorin Iasi 04.01.2021 13:45
★★★★☆
Am luat acest telefon pentru tatal meu si, momentan, se impaca bine cu el.

Pro

- usor de tastat, in special pentru pensionari; - are lanterna+radio; - pret bun; - Ro Alert

Contra

- nu are casti audio; - carcasa de plastic este de calitate inferioara
9 din 17 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
ochisor viorel i.i 31.12.2020 11:25
★★★☆☆
Merita

Pro

Aspect plăcut, sunet de apel bun

Contra

Nimic
9 din 17 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cureleanu Iulian 25.11.2020 08:47
★★★☆☆
Raport bun pret/calitate, la 60 lei nu poti cere mai mult de la un telefon.

Pro

Lumineaza bine, radio merge si fara casti.
9 din 19 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult