Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Soundbar stereo Dell AC511M (Negru)
Dell Soundbar stereo Dell AC511M (Negru) AC511M Design   Pana cand nu il auzi, cu grei vei observa ca este acolo. Bara de sunet Stereo de la Dell va poate oferi sunetul dorit fara difuzoare mari si cabluri lungi. Soundbar-ul se poate atasa usor de un monitor, fara a pierde spatiul de pe birou. 3796601 5 1
231.99 Out of stock
Soundbar stereo Dell AC511M (Negru) Scade din volumul maxim pentru a te putea beneficia de un sunet clar fara distorsiuni. Sunetul este suficient pentru o camera cu dimensiuni normale sau pentru un birou cu dimensiuni normale. Nu este facut pentru party-uri sau dicoteca. Face exact tot pentru ce a fost proiectat sa faca. Recomand.
5

Soundbar stereo Dell AC511M (Negru)

COD: [ 520-AANY ] ID: 3796601
231,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
231,99 Lei
(TVA inclus)
Soundbar stereo Dell AC511M (Negru)

Descrierea produsului Soundbar stereo Dell AC511M (Negru)

Design
 
Pana cand nu il auzi, cu grei vei observa ca este acolo. Bara de sunet Stereo de la Dell va poate oferi sunetul dorit fara difuzoare mari si cabluri lungi. Soundbar-ul se poate atasa usor de un monitor, fara a pierde spatiul de pe birou.
 
Sunet Stereo
 
Sunetul tradeaza dimensiunile. Muzica este clara si profunda. Jocurile si filmele sunt o experienta cu totul noua. Pentru ascultare privata, soundbar-ul stereo Dell include o mufa convenabila pentru casti.

Alimentat prin USB
 
Soundbar-ul Dell USB reprezinta simplitatea in sine. Nu necesita software suplimentare, cablu de alimentare sau baterii. Conectati doar la un pot USB disponibil si bucurati-va de sunetul stereo bogat.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleModelAC511M
Canale2.0
ConectivitateUSB 2.0 gazdaDa
Caracteristici fiziceDimensiune satelit (mm)406 x 49 x 39
Greutate satelit (Kg)0.454
Adauga review

Review-uri

FLAVIU CIUBOTARU 25.09.2020 16:42
★★★★★
Scade din volumul maxim pentru a te putea beneficia de un sunet clar fara distorsiuni. Sunetul este suficient pentru o camera cu dimensiuni normale sau pentru un birou cu dimensiuni normale. Nu este facut pentru party-uri sau dicoteca. Face exact tot pentru ce a fost proiectat sa faca. Recomand.

Pro

Sunet foarte clar. Se aude excelent. Instalat pe Monitor Dell P2418HT. Recunoscut automat. Livrare mai rapida decat cea initial setata.

Contra

Deocamdata nu am nimic de reprosat.
4 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult