Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Reportofon Kodak VRC450, Microfon stereo, MP3, USB, Slot microSD, 8GB (Negru)
Kodak Reportofon Kodak VRC450, Microfon stereo, MP3, USB, Slot microSD, 8GB (Negru) Reportofon Kodak VRC450, Microfon stereo, MP3, USB, Slot microSD, 8GB, Negru Functionalitate pentru fiecare ocazie Designul metalic compact si functionarea intuitiva a reportofonului digital KODAK VRC450 este optiunea dvs. convenabila de zi cu zi pentru i 4127134
297.99 In stock

Reportofon Kodak VRC450, Microfon stereo, MP3, USB, Slot microSD, 8GB (Negru)

COD: [ VRC450 ] ID: 4127134
297,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 11 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 12 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
297,99 Lei
(TVA inclus)
Reportofon Kodak VRC450, Microfon stereo, MP3, USB, Slot microSD, 8GB (Negru)

Descrierea produsului Reportofon Kodak VRC450, Microfon stereo, MP3, USB, Slot microSD, 8GB (Negru)

Reportofon Kodak VRC450, Microfon stereo, MP3, USB, Slot microSD, 8GB, Negru

Functionalitate pentru fiecare ocazie

Designul metalic compact si functionarea intuitiva a reportofonului digital KODAK VRC450 este optiunea dvs. convenabila de zi cu zi pentru inregistrarea instantanee a sunetului de calitate in formate WAV/MP3. Bateria cu litiu si slotul pentru card micro-SD il fac la fel de potrivit pentru inregistrarea ideilor scurte sau a mai multor ore de interviu si este adaptabil la orice utilizare datorita functiilor de inregistrare hands-free si de reducere a zgomotului. Printre numeroasele sale avantaje se numara difuzorul si tehnologia Plug & Play, care va ajuta sa ascultati si sa profitati din plin de inregistrarile salvate.

Utilizare neintrerupta

VRC450 are autonomie de 22 de ore datorita bateriei cu litiu integrata, precum si o capacitate de inregistrare de pana la 725 de ore cu introducerea unui card micro SD (neinclus) in portul dedicat. Fie ca este vorba pentru a va tine evidenta ideilor sau pentru a evita luarea de note plictisitoare, are functii foarte utile, cum ar fi inregistrari activate prin voce si automate, pentru a asculta in continuare in toate circumstantele, precum si o alegere dintre patru scenarii pentru a salva setarile de inregistrare care sunt perfect potrivit pentru mediul dumneavoastra.

Conectivitate completa

Tehnologia Plug & Play va va permite nu numai sa transferati cu usurinta inregistrarile pe orice computer, ci si sa descarcati muzica, astfel incat sa o puteti utiliza ca player MP3! In cele din urma, este echipat si cu un difuzor si doua mufe mini-jack de 3,5 mm pentru intrare si iesire stereo, oferindu-va confortul de a asculta din nou inregistrarile, cu sau fara castile incluse si pentru conectarea unui microfon extern pentru un sunet optimizat. captura.

Detalii tehnice

Specificatii produsDurata de inregistrare581 ore
Format inregistrareWAV / MP3
Memorie8 GB
DimensiuniGreutate74 g
ConectivitateMicrofonDa
USBDa
Vezi mai mult