Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Tableta grafica Wacom Cintiq 22", Full HD (Negru)
Wacom Tableta grafica Wacom Cintiq 22", Full HD (Negru) Tableta grafica Wacom Cintiq 22", Full HD   Wacom Cintiq 21.5 inchi este alegerea perfecta pentru ca sesiunea dumneavoastra creativa sa fie productiva si confortabila. Ecranul cu functie anti-stralucire, previne orice reflexe ce iti pot distrage at 3777381 5 2
6044.99 In stock
Tableta grafica Wacom Cintiq 22", Full HD (Negru) Singura firmă care a putut să-mi aducă această tabletă grafică în 3 zile de la comandă. Prețul a fost cel mai mic de pe piața în acel moment. Restul firmelor din domeniu "0"cu felicitări. Tableta a fost cadou pt fica mea.
5
Tableta grafica Wacom Cintiq 22", Full HD (Negru) Review detaliat (dupa o luna de folosire): -am cumparat-o pentru job (ilustratie). In trecut am folosit Wacom Intuos Pro, dar exista mereu o deconectare intre mintea mea si imaginea de pe ecran....nu se simtea la fel de organic ca si atunci cand desenam pe hartie. -am ales Cintiq dupa 2 luni de documentare, datorita certitudinii calitatii in timp fata de competitorii mai noi pe piata tabletelor cu display -tableta este tot ceea ce mi-am inchipuit ca va fi. Chiar daca textura este mai matasoasa decat hartia, se simte extrem de BINE. Nu mai exista sentimentul de deconectare, desenatul este foarte organic acum. Nu se incalzeste chiar si dupa 12 ore de folosire continua. NU observ paralaxa, daca exista inseamna ca este atat de neglijabila incat nici macar un ochi antrenat nu o simte. Este foarte silentioasa, comparativ cu versiunea 24inch care are un ventilator subtil ce pe unii ii poate deranja. Am lucrat pe ea in PS, Ill, Blender si zBrush, s-a comportat exemplar. Am jucat si jocuri pe ea, de-asemenea. Faptul ca vine cu standul Wacom este grozav, deoarece personal gasesc ca flexibilitatea pe care o ofera schimbarea de pozitie e minunata. Per total este o achizitie fenomenala si daca ar fi sa o cumpar din nou, as face-o imediat. Schimba mult in bine abilitatea de a desena (mai ales schite si desene detaliate) , deoarece se simte foarte organic si practic ca o hartie mai matasoasa. Eu am dat comanda si de o telecomanda Wacom, dar sincer nu cred ca este neaparat necesara cu putin keybinding la tastatura. 10/10 bravo Wacom!
5

Tableta grafica Wacom Cintiq 22", Full HD (Negru)

COD: [ DTK2260K0A ] ID: 3777381
6.044,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 13 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 14 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
6.044,99 Lei
(TVA inclus)
Tableta grafica Wacom Cintiq 22", Full HD (Negru)

Descrierea produsului Tableta grafica Wacom Cintiq 22", Full HD (Negru)

Tableta grafica Wacom Cintiq 22", Full HD
 
Wacom Cintiq 21.5 inchi este alegerea perfecta pentru ca sesiunea dumneavoastra creativa sa fie productiva si confortabila. Ecranul cu functie anti-stralucire, previne orice reflexe ce iti pot distrage atentia. Formatul full HD ofera o claritate deosebita, astfel incat sa puteti vedea fiecare detaliu pe ecran. Paralaxia redusa va ofera, de asemenea, control complet, deci cursorul dumneavoastra este exact acolo unde doriti. Toate acestea se imbina pentru ca desenul pe Wacom Cintiq sa se simta la fel de natural ca desenul pe hartie.

Detalii tehnice

Tableta GraficaRezolutie maxima1920 x 1080
Suprafata activa (mm)476 x 268
Sensibilitate la presiune8192
Greutate (g)5600
Continut PachetTableta GraficaWacom Cintiq 22
Adauga review

Review-uri

Ciobotaru Viorel 27.11.2021 12:00
★★★★★
Review detaliat (dupa o luna de folosire): -am cumparat-o pentru job (ilustratie). In trecut am folosit Wacom Intuos Pro, dar exista mereu o deconectare intre mintea mea si imaginea de pe ecran....nu se simtea la fel de organic ca si atunci cand desenam pe hartie. -am ales Cintiq dupa 2 luni de documentare, datorita certitudinii calitatii in timp fata de competitorii mai noi pe piata tabletelor cu display -tableta este tot ceea ce mi-am inchipuit ca va fi. Chiar daca textura este mai matasoasa decat hartia, se simte extrem de BINE. Nu mai exista sentimentul de deconectare, desenatul este foarte organic acum. Nu se incalzeste chiar si dupa 12 ore de folosire continua. NU observ paralaxa, daca exista inseamna ca este atat de neglijabila incat nici macar un ochi antrenat nu o simte. Este foarte silentioasa, comparativ cu versiunea 24inch care are un ventilator subtil ce pe unii ii poate deranja. Am lucrat pe ea in PS, Ill, Blender si zBrush, s-a comportat exemplar. Am jucat si jocuri pe ea, de-asemenea. Faptul ca vine cu standul Wacom este grozav, deoarece personal gasesc ca flexibilitatea pe care o ofera schimbarea de pozitie e minunata. Per total este o achizitie fenomenala si daca ar fi sa o cumpar din nou, as face-o imediat. Schimba mult in bine abilitatea de a desena (mai ales schite si desene detaliate) , deoarece se simte foarte organic si practic ca o hartie mai matasoasa. Eu am dat comanda si de o telecomanda Wacom, dar sincer nu cred ca este neaparat necesara cu putin keybinding la tastatura. 10/10 bravo Wacom!

Pro

TL;DR: fantastica. Merita banii! M-am gandit mult inainte sa o cumpar, tot ce regret acum este ca nu am trecut la actiune mai devreme :)

Contra

Nu neaparat un contra, mai mult o preferinta. As dori sa fie putin mai fixe cablurile de alimentare, dar e ok si asa - asigurati-va insa ca sunt bine bagate in mufe. Cele 3 cabluri se pot rasuci pentru a face "unul" (pentru wire management).
2 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marius Cosac 27.06.2020 01:14
★★★★★
Singura firmă care a putut să-mi aducă această tabletă grafică în 3 zile de la comandă. Prețul a fost cel mai mic de pe piața în acel moment. Restul firmelor din domeniu "0"cu felicitări. Tableta a fost cadou pt fica mea.

Pro

Ușor de folosit. Standul pentru tableta este inclus. Pen-ul este plăcut la utilizare, experiență cu acesta se poate compara cu un creion pe hârtie. Tableta se simte solidă, rezistentă la aplicarea apalăsarilor accentuate. Experiență de desen cu acest dispozitiv este mult mă plăcută decât cea cu produse de aceeași marime, dar mult mai ieftine.

Contra

Nu se poate mișca ușor dintr-un loc in altul, acesta fiind destul de grea. Absența butoanelor tip shortcut pe lateralul acesteia. Deocamdată acestea sunt singurele probleme pe care le-am gasit cu acest produs, flosind-ul timp de două săptămâni din momentul cumpărării. Există posibilitatea ca, calulatorul/laptopul să fie suprasolicitat de tableta, în cazul acesta tot ce trebuie facut este sa deconectati cablurile de la tableta din calculator si sa il răsfățați pe acesta. Acest lucru este posibil a se intampla dacă aveți un calculator mai vechi. Dar acest lucru nu este serios si nu va afectează nici tableta, zici calculatorul.
4 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult