Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Aparat Foto Mirrorles Sony Alpha 7 II + Obiectiv 28-70mm, 24.3 MP, Filmare Full HD (Negru)
Sony Aparat Foto Mirrorles Sony Alpha 7 II + Obiectiv 28-70mm, 24.3 MP, Filmare Full HD (Negru) Sony Alpha 7 II Senzorul EXMOR® full frame si rezolutia de 24,3 MP ale aparatului A7 sunt la fel de puternice precum DSLR-urile de top. Cu cel mai nou procesor BIONZ X si cea mai avansata tehnologie de autofocalizare, Sony A7 ofera detalii incredibile, sensibilitat 2662090
5499.99 In stock

Aparat Foto Mirrorles Sony Alpha 7 II + Obiectiv 28-70mm, 24.3 MP, Filmare Full HD (Negru)

COD: [ ILCE7M2KB.CEC ] ID: 2662090
5.499,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 13 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 16 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
5.499,99 Lei
(TVA inclus)
Aparat Foto Mirrorles Sony Alpha 7 II + Obiectiv 28-70mm, 24.3 MP, Filmare Full HD (Negru)

Descrierea produsului Aparat Foto Mirrorles Sony Alpha 7 II + Obiectiv 28-70mm, 24.3 MP, Filmare Full HD (Negru)

Senzorul EXMOR® full frame si rezolutia de 24,3 MP ale aparatului A7 sunt la fel de puternice precum DSLR-urile de top. Cu cel mai nou procesor BIONZ X si cea mai avansata tehnologie de autofocalizare, Sony A7 ofera detalii incredibile, sensibilitate mare si culori deosebite. Pregatiti-va pentru performanta de alt nivel!

Senzor Full Frame de 24,3 MPx

Noul senzor are toate elementele necesare pentru a oferi fotografii de inalta calitate, la rezolutie foarte mare, sensibilitate precum cea a DSLR-urilor, interval dinamic extins, detalii incredibile si zgomot de imagine redus.

Procesor de imagine BIONZ X

Asteptati-va la rezultate deosebite, cu ajutorul noului motor de procesare Sony: redare exacta a culorilor, a tonurilor si a nuantelor, zgomot de imagine redus si fotografiere in rafala mai rapida.

Imagini naturale in orice tip de iluminare

Reproducerea detaliilor si difractia redusa genereaza contururi clare, iar tehnologia de reducere a zgomotului, procesarea pe 16 biti si imaginile RAW pe 14 biti ofera un control deplin la post-procesare.

Inginerie de precizie, din orice unghi

La proiectarea camerei A7, inginerii Sony s-au straduit sa echilibreze controlul precis de care au nevoie fotografii cu ergonomia pe care si-o doresc. Rezultatul este un corp bine proportionat, cu butoane facile, functii robuste, posibilitati de personalizare vaste, optiuni de inregistrare si conectivitate complexe - toate, intr-un corp usor cu 25% mai mic decat DSLR-urile de top.

Suport cu interfata multipla

Suportul standard, prevazut cu sistem inteligent de transfer, ofera performante excelente cu accesoriile Sony, precum si compatibilitate cu produsele terte.

Buton control frontal

Butonul este special plasat pentru fotografii care prefera reglarea expunerii cu degetul aratator.

Selector mod

Selectati modul manual, automat sau video, cu doar cateva clicuri.

Buton compensare expunere

Permite ajustarea rapida in functie de lumina ambientala, cu ajutorul butonului rotativ plasat convenabil, pentru accesare rapida.

Priza comoda

In ciuda dimensiunilor compacte ale aparatului, priza este sigura, pentru confort sporit la fotografiere pe perioade lungi.

Protectie impotriva prafului

Vibratiile ultra-sonice indeparteaza particulele de praf care adera pe senzor, iar tratamentul anti-static impiedica depunerea prafului in momentul schimbarii obiectivului.

Rezistenta la praf si umezeala

Aparatul foto mirrorless Sony A7 beneficiaza de doua tipuri de protectie: garnituri in jurul tuturor butoanelor si constructie cu pereti dubli a corpului.

Vizor inteligent Tru-Finder™ OLED XGA

Cu o acoperire de 100% a cadrului, o rezolutie de 1024x768, contrast ridicat, actualizari in timp real ale setarilor si redare precisa a efectului bokeh (separarea subiectului de fundal), vizorul Tru-Finder™ OLED (XGA) nu este doar un accesoriu de compunere, ci si o imbunatatire. Cinci moduri de afisare, temperatura de culoare si reglarea luminozitatii se adauga caracteristicilor profesionale.

Quick Navi Pro

Vizualizati optiunile cheie pe ecran, pentru a putea confirma si efectua setarile rapid, fara a fi necesara navigarea prin sub-meniuri.

Ecran LCD rabatabil

Ecranul de 7,5 cm permite fotografierea din orice unghi, iar rezolutia de peste 1,2 milioane de puncte asigura un nivel de fascinant de detaliere.

Butoane personalizabile

Atribuiti pana la 46 de functii unui numar de 9 butoane personalizabile, optimizandu-va astfel fluxul de lucru*.

*Anumite functii pot fi atribuite doar anumitor butoane.

Interfata personalizabila

Interfata inovatoare asigura trecerea rapida de la configurare la fotografiere si, impreuna cu optiunile facile ale butoanelor, va ofera experienta fotografica de top.

Butonul rotativ in spate

Utilizati butonul rotativ pentru a ajusta diferite optiun doar printr-o singura miscare.

Butonul rotativ in spate

Utilizati butonul rotativ pentru a ajusta diferite optiun doar printr-o singura miscare.

Mufa pentru casti si microfon

Puteti atasa un microfon extern, puteti utiliza un adaptor XLR sau jack-ul pentru monitorizarea sunetului cu ajutorul castilor.

HDMI® si terminal cu functii multiple

Conectati monitorul prin intermediul portului micro-HDMI® sau alte accesorii prin intermediul terminalului multiplu.

Butonul inregistrare film

Incepeti inregistrarea instantaneu, cu ajutorul butonului dedicat de pornire a inregistrarii video.

Conectivitate NFC

Transferati fotografiile pe smartphone-uri, tablete si laptop-uri compatibile printr-o simpla atingere.

Senzor Full Frame intr-un corp compact

Cantarind doar 416 g cu tot cu acumulator, aparatul A7 este de doua ori mai usoar decat un DSLR de top. Desi dimensiunile sunt mult mai compacte, puteti fi siguri ca nu s-au facut compromisuri la calitate pentru portabilitate.

Constructie compacta si rezistenta

Sony A7 dispune de corp din magneziu, cel mai usor metal folosit la realizarea structurilor.

Viteza intalneste precizia

Sistem avansat de autofocalizare de la Sony: aparatul A7 combina viteza detectarii fazei cu acuratetea detectarii contrastului. Exista si autofocalizare cu blocare si setarea zonei de focalizare.

Noul sistem de focalizare automata utilizeaza algoritmi predictivi puternici si o noua tehnologie de recunoastere a subiectului, pentru a urmari fiecare miscare a acestuia cu viteza si precizie crescute.

Functie noua de focalizare automata a ochilor

Functia permite focalizarea precisa asupra fetelor, chiar si atunci cand sunt partial intoarse fata de aparat, cu o profunzime mica a campului, multumita functiei avansate de detectare a ochilor, care poate prioritiza o singura pupila.

Autofocalizare cu blocare

Obtineti imagini perfect clare ale subiectelor aflate in miscare cu ajutorul acestei tehnologii care ajusteaza incadrarea in functie de subiect si utilizeaza o zona de focalizare mai larga pentru a asigura gasirea punctului optim de focalizare.

Optiuni de setare ale autofocalizarii

Setarea Flexible Spot AF permite selectarea zonelor de focalizare de dimensiuni diferite, in functie de subiect, si va puteti asigura de faptul ca aparatul focalizeaza exact in zona vizata. Sunt disponibile setarile Wide si Zone.

Avantajul afisarii precise a zonelor defocalizate

Spre deosebire de vizorul optic traditional (OVF), care afecteaza efectul bokeh (separarea subiectului de fundal) prin focalizare, vizorul electronic de la Sony (EVF) afiseaza imaginea exact asa cum este primita de la senzor, deci observa exact cum va arata fotografia finala. Ati modificat diafragma? Veti vedea imediat cum este afectata profunzimea campului in vizor.

De la evaluarea rezultatelor, la optimizarea premizelor

DSLR-urile de top permit zoomul om pe ecranul LCD pentru verificarea imaginilor dupa fotografiere dar, cu vizorul Tru-Finder™, puteti face aceste ajustari inainte si in timpul procesului. Deci, in loc sa va intrebati ce ati obtinut, puteti surprinde exact ceea ce doriti.

Conturare a zonelor focalizate, pentru detalii precise

Sony A7 permite vizualizarea conturata a zonelor focalizate, ce permite ajustarea sensibilitatii si evidentierea culorilor in functie de preferintele individuale.

Setarile expunerii inainte de a realiza fotografia

Pana acum, aparatele cu vizor traditional obligau fotografii sa se uite la ecranul LCD dupa fiecare fotografie sau sa realizeze fotografii succesive pentru a obtine expunerea corecta. Cu vizorul Tru-Finder™, puteti observa parametrii expunerii inainte de a realiza fotografia, fara a fi necesara mutarea privirii de la subiect.

Filmare Full HD

Exprimati-va viziunea cu formatul Full HD 1920 x 1080 pixeli AVCHD ver 2.0, la 60 cadre pe secunda, pentru un aspect uniform sau filmati cu modul 24 p pentru o senzatie clasica cinematografica.

Obiectiv foto Sony FE 28-70mm f/3.5-5.6 OSS

Sony SEL 28-70mm f/3.5-5.6 OSS este obiectivul ideal pentru camerele foto mirrorless Full Frame de la Sony: Sony A7 si Sony A7R.

Combinand performanta optica impresionanta cu greutatea redusa si comoditatea compacta, obiectivul SEL2870 este ideal pentru utilizarea de zi cu zi. Intervalul de zoom apreciat de 28 – 70 mm acopera o varietate de utilizari, de la peisaje la portrete si instantanee. Stabilizarea optica SteadyShot incorporata mentine imaginile stabile si fara zgomot.

• Montura Sony FE
• Diafragma maxima: f/3.5 - f/36
• O lentila ED si 3 elemente asferice
• Stabilizare Optical SteadyShot
• Constructie rezistenta la praf si umezeala
• Diafragma cu 7 lamele rotunjite

Detalii tehnice

Tipul aparatului fotoModelSony Alpha 7 II
TipAparat foto digital cu obiectiv interschimbabil
Calitatea ImaginiiRezolutie efectiva (Mp)24.3
Rezolutie inregistrata (Mp)24.7
Format inregistrareFoto: JPEG, RAW
Video: MPEG-4 AVCHD
Audio: AAC LC, AC3
FilmareFull HD
Rezolutii imagine (pixeli)6000 x 4000
Rezolutii filmare (pixeli)1920 x 1080
Inregistrare audioDolby Digital (AC-3)
MPEG-4 AAC-LC, 2 canale
Control focalizareTip focalizareAF hibrid: detectie de faza: 117 puncte si detectie de contrast: 25 de puncte
Mod FocalizareSingle-servo AF (S)
Continuous-servo AF (C)
Manual Focus (M)
Control expunereSensibilitate ISOISO 100-25600
Tip obturatorElectronic
Viteze obturator30 - 1/8000 sec.
Moduri de expunerePrioritate de diafragma
Auto
Bulb
Manual
Film
Program Auto
Scena
Prioritate de timp
Panorama
Balans de albAuto, Cloudy, Color Temperature, Color Temperature Filter, Custom, Daylight, Flash, Fluorescent (Cool White), Fluorescent (Day White)
Fluorescent (Daylight)
Fluorescent (Warm White)
Incandescent
Underwater
BlitBlit incorporatNu
Memorie si alimentareSuport stocareSD
SDHC
SDXC
Memory Stick Pro Duo
Memory Stick PRO HG-Duo
AlimentareBaterie NP-FW50
Intrare / IesireIesire videoDa
Iesire HDMIMiniconector HDMI
Conectivitate PCUSB 2.0
WiFi
DisplayMonitor LCD3 inchi
ObiectivDistanta focala (mm)28 - 70 mm
Montura obiectivSony FE
Diafragma maximaf/3.5 - f/36
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)126.9 x 94.4 x 48.2
Greutate416 g
Vezi mai mult