Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Masina de gaurit cu percutie Procraft PS1100
Procraft Masina de gaurit cu percutie Procraft PS1100 Bormasina Procraft PS1100 scula electrica a producatorului Procraft folosita de catre gospodari si muncitori in atelierele proprii. Prezentam aici o unealta semiprofesionala destinata uzului personal cu toate caracteristicile tehnice necesare unui astfe 4113298
145.99 In stock

Masina de gaurit cu percutie Procraft PS1100

COD: [ ProCraft 8620 ] ID: 4113298
145,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 3 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 6 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
145,99 Lei
(TVA inclus)
Masina de gaurit cu percutie Procraft PS1100

Descrierea produsului Masina de gaurit cu percutie Procraft PS1100

Bormasina Procraft PS1100 scula electrica a producatorului Procraft folosita de catre gospodari si muncitori in atelierele proprii. Prezentam aici o unealta semiprofesionala destinata uzului personal cu toate caracteristicile tehnice necesare unui astfel de produs. Este facuta ca sa dea randamentul optim la gaurirea lemnului metalului si betonului si la demolarea stratului de beton cu ajutorul functiei de percutare.
 
Mandrina cu trei bacuri manuala cu cheie se deschide pana la 13mm. Pentru o rezistenta mai buna si o stabilitate ridicata pentru mecanizmul de rotire/percutie partea din fata a bormasinei este acoperita cu perete metalic din compozit de aluminiu.
 
Pe suprafata acestuia poti monta si manerul mobil care poate fi pozitionat in orice pozitie doresti. Te va ajuta foarte mult in momentul lucrului in regim de percutie. Plus ca este acoperit cu strat de plastic anti-alunecare iar mecanizmul de fixare este metalic prin urmare mai rezistent.
 
Bormasina Procraft PS1100 este fabricata dupa un model originar german revizuit si redirectionat catre segmentul hobby si semiprofesional de amatori de scule. Are un design placut si o greutate acceptabila pentru o astfel de unealta.
 
Recomandam persoanelor tip DIY pentru uzul personal care pot aprecia o scula indeajuns de mult incat sa nu o imprumute vecinului.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTipMasina de gaurit cu percutie
Tensiune220 V
Putere2100 W
Viteza in gol3000 rpm
Mandrina13 mm
Greutate (Kg)2.3
Vezi mai mult