Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Masina de gaurit cu percutie ProCraft PS800Pro
Procraft Masina de gaurit cu percutie ProCraft PS800Pro Bormasina Procraft PS800PRO fara percutii este o scula electrica compacta, conceputa pentru a efectua lucrari in constructii, reparatii, renovari si alte sarcini minore. Datorita versatilitatii sale poate fi folosita ca surubelnita. Modelul gaureste in 4126165
145.99 In stock

Masina de gaurit cu percutie ProCraft PS800Pro

COD: [ ProCraft 7574 ] ID: 4126165
145,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 3 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 6 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
145,99 Lei
(TVA inclus)
Masina de gaurit cu percutie ProCraft PS800Pro

Descrierea produsului Masina de gaurit cu percutie ProCraft PS800Pro

Bormasina Procraft PS800PRO fara percutii este o scula electrica compacta, conceputa pentru a efectua lucrari in constructii, reparatii, renovari si alte sarcini minore. Datorita versatilitatii sale poate fi folosita ca surubelnita. Modelul gaureste in orice tip de material; lemn, piatra sau metal.
 
Reducand viteza de rotatie din variatorul de pe buton, o puteti folosi ca surubelnita sau ajusta pentru gaurirea in placile din ceramica. Maneta de schimbare a directiei de rotatie poate fi actinata rapid cu degetul aratator si cel mare. In raport cu greutatea , bormasina se caracterizeaza printr-o putere peste medie. Carcasa frontala din aliaj de aluminiu este prevazuta cu patru grile de ventilare. In timpul activitatilor intermediare, puteti agata scula de centura prin buza special conceputa.
 
Designul este completat printr-un maner ergonomic. Motorul este construit cu bobinaj din cupru - nu permite supraincalzirea si prelungeste de cateva ori durata de functionare a dispozitivului in comparatie cu modele similare. Dimensiunile mici si greutatea de 2 kg ofera un comfort mai mare operatorului atunci cand lucreaza cu unealta electrica.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTipMasina de gaurit cu percutie
Tensiune220 V
Putere450 W
Viteza in gol1150 rpm
Mandrina10 mm
Greutate (Kg)2
Accesorii incluse1 x Manual de utilizare
1 x Pereche carbuni de rezerva
Vezi mai mult