Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Carcasa Gamemax Quest, Full Tower (Negru)
Gamemax Carcasa Gamemax Quest, Full Tower (Negru) Carcasă de jocuri pentru PC GAMEMAX Quest E-ATX, ventilator negru pre-instalat 1X 120mm, suport pentru radiatoare de sus și față 360mm, sticlă laterală temperată și panou frontal din metal, Tip-C USB3.2 Gen2 2x2 Port Ready! Proiectat fol 4102136
278.99 Out of stock

Carcasa Gamemax Quest, Full Tower (Negru)

COD: [ CAGMQUEST ] ID: 4102136
278,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
278,99 Lei
(TVA inclus)
Carcasa Gamemax Quest, Full Tower (Negru)

Descrierea produsului Carcasa Gamemax Quest, Full Tower (Negru)

  • Carcasă de jocuri pentru PC GAMEMAX Quest E-ATX, ventilator negru pre-instalat 1X 120mm, suport pentru radiatoare de sus și față 360mm, sticlă laterală temperată și panou frontal din metal, Tip-C USB3.2 Gen2 2x2 Port Ready!
  • Proiectat folosind sticlă temperată – Pe noua versiune a Quest-ului am adăugat un panou frontal din sticlă temperată de patru milimetri, asigurând iluminarea ambientală provenită de la fanii dvs. ARGB strălucește și vedere mai detaliată a fanilor ARGB în acțiune.
  • Flux de aer – 1x ventilatoare vine standard cu Quest, iar șasiul poate monta alte ventilatoare EIGHT ( față, sus, Capac PSU ) pentru a ajuta la crearea echilibrului perfect de aer care intră și iese din sistemul dvs. Ventilatoarele de aer coboară pe ambele părți ale panoului frontal ajută la fluxul de aer.

  • Suport Radiator de top 360mm: Pentru răcirea de grad entuziast, radiatoarele de 2.360 milimetri sunt acceptate pe panoul superior și frontal pentru a menține cele mai extreme sisteme.
  • Componente interne și compatibilitate – Realizat folosind un interior complet negru, Quest are o mulțime de spațiu pentru a se potrivi cu hardware-ul de înaltă calitate pentru a spori performanța generală, cu spațiu pentru a se potrivi cu o placă de bază EATX, cu sloturi de expansiune PCI-e 7x și există o mulțime de stocare. Un total de cinci golfuri de hard disk pot fi montate și plăci grafice de până la 410 mm lungime și un răcitor CPU cu max. lungime de 165mm.
  • Giulgi PSU cu lungime completă – Suport unitate PSU de 265 mm mai lungă, mențineți-vă mai bine construcția păstrând sursa de alimentare și alte cabluri la vedere, făcând construcții curate și mai ușor de realizat.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTipFull Tower
Pozitionare sursaJos
SursaFara sursa
CompatibilitatemITXDa
mATXDa
ATXDa
E-ATXDa
Caracteristici fiziceCuloareNegru
Panou lateral transparentDa, Tempered Glass
ExpansiuneSlot HDD extern 3.5"x2
Slot HDD intern 2.5"x3
Sloturi expansiunex7
Lungimea maxima a placii video (mm)410
Detalii lungime placa video410 mm fara ventilatorul frontal instalat
Conectivitate FPUSB 2.0x1
USB 3.0x1
Audiox1
Racire - VentilatieNumar ventilatoare instalate1
Total ventilatoare compatibile10
Vezi mai mult