Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Carcasa Thermaltake AH T200, Mini Tower, Tempered glass (Negru)
Thermaltake Carcasa Thermaltake AH T200, Mini Tower, Tempered glass (Negru) Carcasa Thermaltake AH T200 neagra, SPCC Steel ATX Full Tower, fara sursa (tip ATX, montata jos), interior vopsit negru, design premium cu panou lateral din sticla securizata cu grosimea de 4mm, 2x3.5”/2.5” (intern, grosime de maxim 22mm), design to 3824642
740.99 Out of stock

Carcasa Thermaltake AH T200, Mini Tower, Tempered glass (Negru)

COD: [ CA-1R4-00S1WN-00 ] ID: 3824642
740,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
740,99 Lei
(TVA inclus)
Carcasa Thermaltake AH T200, Mini Tower, Tempered glass (Negru)

Descrierea produsului Carcasa Thermaltake AH T200, Mini Tower, Tempered glass (Negru)

Carcasa Thermaltake AH T200 neagra, SPCC Steel ATX Full Tower, fara sursa (tip ATX, montata jos), interior vopsit negru, design premium cu panou lateral din sticla securizata cu grosimea de 4mm, 2x3.5”/2.5” (intern, grosime de maxim 22mm), design tool-less, fata –  2x 120mm/140mm fans (optional), tavan – 2x 120mm/140mm fans (optional), 1x Type-C, 2x USB 3.0, HD Audio, sloturi expansiune: x5, microATX / Mini-ITX, inaltime maxima cooler procesor: 150mm, lungime maxima placa video: 320mm, suport radiatoare water cooling: fata – 1 x 240/120/280/140mm, dimensiuni (HxWxD): 444.2 x 282 x 551.5 mm, greutate: 10.8kg

 

Carcasa Thermaltake AH T200, Mini Tower, fara sursa, mATX, Black

 

 

 

Thermaltake AH T200 Micro Chassis

AH T200, o versiune mai mica a lui AH T600, este prima carcasa micro din seria AH, care este forjata cu o arhitectura robusta, in stil air-force, cu doua panouri mari de sticla temperata de 4 mm pe partile laterale stanga si dreapta si trei ferestre de sticla temperata de 3 mm in partea frontala. Porturile I/O sunt amplasate in panoul frontal superior, cu un buton de alimentare futurist. Nu numai ca asigura o ventilatie remarcabila, dar permite utilizatorilor sa isi demonstreze munca manuala si sa isi expuna componentele interne. AH T200 poate gazdui pana la doua ventilatoare de 140 mm in partea frontala si in partea superioara, un cooler CPU All-In-One de 240 mm sau 280 mm in partea frontala. Micro sasiul AH T200 este unicat, pe care toti utilizatorii il vor observa, iubi si dori.

 

TT Premium

Pentru a continua sa indeplineasca misiunea corporativa de a oferi o experienta perfecta pentru utilizator, Thermaltake a dezvoltat "TT Premium" cu esenta de a combina produse de calitate suprema cu un nou design de logo. TT Premium este mult mai mult decat o simpla garantie a calitatii. In spatele numelui, acesta reprezinta pasiunea in DIY, Modding si dorinta Thermaltake de a fi cea mai inovatoare marca de pe piata de hardware pentru PC. Pentru a satisface cererea utilizatorilor de PC-uri high-end, TT Premium urmeaza valorile sale de baza: calitate excelenta, design unic, combinatii diverse si creativitate fara limite, pentru a oferi un produs PC de inalta performanta pentru fiecare entuziast.

 

Design inspirat de elicopter

AH T200 este o carcasa micro ATX inspirata de un elicopter, construita din otel solid de jur imprejur si cu orificii de aerisire laterale la fiecare capat. Este prevazuta cu doua panouri din sticla calita de 4 mm frumos proiectate pe fiecare parte si trei ferestre mici din sticla calita de 3 mm in partea din fata, nu numai ca va ajuta sa va expuneti componentele interioare, dar evidentiaza si conceptul de design de elicopter.

 

Panouri din sticla calita

AH T200 vine cu doua panouri din sticla calita de 4 mm, mai groase si mai rezistente la zgarieturi in comparatie cu acrilicul standard. Usile pivotante din stanga si din dreapta permit utilizatorilor sa acceseze cu usurinta componentele interne, precum si posibilitatea de a indeparta usile in intregime pentru acces complet la componentele interne. In plus, designul ferestrei marite va permite sa va afisati si sa admirati toate componentele in toata splendoarea lor RGB.

 

Design sofisticat al spatiului

Designul sofisticat si special al spatiului interior al AH T200 ofera o capacitate suficienta pentru amplasarea componentelor PC si pentru gestionarea cablurilor.

 

Flux de aer remarcabil

Datorita designului special al ramei deschise a AH T200, fluxul de aer din interiorul carcasei se misca lin, asigurand ca temperatura interioara ramane scazuta in orice moment.

 

Porturi I/O practice

Doua porturi USB 3.0 si un port USB 3.1 (Gen 2) tip C plasate pe panou pentru a asigura accesul direct atunci cand este necesar.

 

DMD: Design modular demontabil

Dezbracati-va carcasa pana la oase si instalati elementele cand si cum aveti nevoie de ele cu ajutorul designului nostru modular. AH T200 dispune de panouri modulare, rafturi, suporturi si retele de montare pre-proiectate. Gata cu colturile cu suruburi inaccesibile sau cu spatiile libere, instalarea poate fi floare la ureche cu designul nostru modular demontabil.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTipMini Tower
Pozitionare sursaJos
SursaFara sursa
CompatibilitatemITXDa
mATXDa
Caracteristici fiziceDimensiuni (cm)44.42 x 55.15 x 28.2
Greutate (kg)10.8
CuloareNegru
Panou lateral transparentDa, Tempered Glass
ExpansiuneSlot HDD intern 3.5"x2
Slot HDD intern 2.5"x3 (din cele de 3.5)
Lungimea maxima a placii video (mm)320
Inaltime maxima cooler CPU (mm)150
Conectivitate FPUSB 3.0x2
USB 3.1x1
Audiox2
Racire - VentilatieTotal ventilatoare compatibile4
Detalii ventilatoare optionaleIn fata2 x 120/140 mm
Deasupra/Tavan2 x 120/140 mm
Vezi mai mult