Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Casti Gaming Logitech G PRO X, functie BLUE VO!CE, Microfon (Negru)
Logitech Casti Gaming Logitech G PRO X, functie BLUE VO!CE, Microfon (Negru)   Adaptat pentru profesionisti Castile pentru gaming Logitech G PRO este rezultatul unei colaborari stranse cu multi gameri profesionisti din toate domeniile. Ascultati fiecare impuscatura, fiecare pas cu orientarea si pozitionarea in spatiu 3777102 5 1
578.99 In stock
Casti Gaming Logitech G PRO X, functie BLUE VO!CE, Microfon (Negru) Sunt bune

Casti Gaming Logitech G PRO X, functie BLUE VO!CE, Microfon (Negru)

COD: [ 981-000818 ] ID: 3777102
578,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
578,99 Lei
(TVA inclus)
Casti Gaming Logitech G PRO X, functie BLUE VO!CE, Microfon (Negru)

Descrierea produsului Casti Gaming Logitech G PRO X, functie BLUE VO!CE, Microfon (Negru)

 

Adaptat pentru profesionisti

Castile pentru gaming Logitech G PRO este rezultatul unei colaborari stranse cu multi gameri profesionisti din toate domeniile. Ascultati fiecare impuscatura, fiecare pas cu orientarea si pozitionarea in spatiu de care profesionistii au nevoie. Ramaneti conectat alaturi de echipa dvs. cu comenzi vocale clare. PRO Headset este proiectat pentru victorie, cu ajutorul profesionistilor.

 

BLUE VO!CE

Tehnologia BLUE VO!CE va ofera o gama de filtre de voce in timp real pentru a reduce zgomotul, pentru a adauga compresie pentru a va asigura ca vocea dvs. este mai profunda, mai clara si mai profesionista.

 

Confort si durabilitate

Construit pentru a rezista cu banda de sustinere din otel. Cupe de spuma moale, cu memorie, imitatia de piele ofera confort pentru sesiuni indelungate de gaming.

 

0JnPswAXWv-SH8TyrFPD-4nKK9Kn-OKOUqUNFS6P1izoNmOrbMlXreLlfmWApfKKstmDQsA--xa52MuaNtqkhA230H5MsO8XvCq0CPXH_AawKXNIAyuJCLZVQcfkMmwvZR6Rc3I

 

Difuzoare PRO-G de 50 de mm

O consctiuctie mesh unica ofera un sunet clar si precis, cu un raspuns de bass imbunatatit. Ascultati pasii si indiciile de mediu cu o claritate uluitoare si obtineti avantajul competitiv de care aveti nevoie pentru a castiga.

 

U1I5eUkqxen_4fV7qbQpNkU1acqtOO5SXPfQucjRRecVjTFqKyQgmYhinz1cPd1rKvP-6ucDNleAGsqSN8qDeGWDxWiPVZmtf3-Oopxo_WbS1U4z5q3wDGe3m2aebCet9m9QK9I

 

Materiale premium

Cadrul construit din aluminiu si otel fac din castile Logitech G PRO X un aliat puternic si de incredere in fiecare moment. Spuma cu memorie invelita in piele premium sau in velur respirabil ce ofera un confort de durata te ajuta sa te concentrezi doar asupra jocului tau, fara sa fii distras de vreo lipsa de confort.

 

jrPQPzhvKv38cQ8vnaifzxoPH1asS1BKx40UtA_9ftoLIwIYtaupDzDVgiROkLA-6bnBIFaogWRhSuRxIiP2UKcbyM3k2PQwIhKMCWH-BGReRfpATkfysZR_ipgpJrD7NbJN9Ag

 

Placa de sunet externa

Placa de sunet externa USB iti ofera mereu un sunet consecvent, ca sa fii sigur ca te bucuri de audio la aceeasi calitate premium chiar si in turneele de gaming.

Pro Tuned EQ

Acum poti auzi sunetele din jocuri asa cum o fac si profesionistii din esports, in profiluri audio EQ presetate sau le poti crea chiar tu pe ale tale (necesita Logitech G HUB). Salveaza-le pe placa de sunet externa ca sa le poti folosi in deplasare fara sa mai instalezi software-uri suplimentare.

r2j3kKoazyYGXbQIT3tCClQk7SKc7VTugoragj3xQ1MgR6FMNIx2AoOLE8vnYKPOPhEgX4CNNemHvQD44DWQfA1YTUyMQHeMOHjlJniDCcUf81NZulmRoK0G86voLsji-VRJMeA

 

 

 

 

 

Detalii tehnice

SpecificatiiTipCasti Gaming
StructuraEarcup
ConectareWired
InterfataJack de 3.5 mm
Lungimea cablului (m)2
StilOver-the-head
PernutaDa
DifuzorDiametru (mm)50
Frecventa20 Hz - 20 kHz
Impedanta (Ohm)35
MicrofonMicrofonDa
Caracteristici fiziceCuloareNegru
AlteleBLUE VO!CE
Adauga review

Review-uri

Benea Valentin 30.04.2022 18:19
★★★★★
Sunt bune

Pro

- software-ul lor este ultima basina de program cand vine vorba de acest model de casti. Egalizatorul este o alta genialitate pentru acest model, am vazut cum arata la un g935 si este incomparabil. - au un white noise pe fundal cand nu este niciun sunet. - sunetul este foarte incet, sensibilitatea este destul de mica. - cablurile sunt foarte finute si subtiri, nu cred ca rezista foarte mult (in orice caz, sunt inlocuibile).

Contra

- sunt frumoase ca aspect si confortabile pentru urechi. - probabil feature-urile pe care le ai la microfon, eu nu l-am folosit deoarece am unul separat.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult