Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Casti gaming Lorgar Kaya 360, USB, 2m (Negru)
Lorgar Casti gaming Lorgar Kaya 360, USB, 2m (Negru) Casti gaming Lorgar Kaya 360 USB 2m Black      CONSTRUIRE & PROIECTARE Kaya 360 va impresiona cu siguranta. Castile prezinta o schema de culori de tip gunmetal, cu un logo Lorgar lucios pe lateral. Modelul est 4123354 5 1
185.99 In stock
Casti gaming Lorgar Kaya 360, USB, 2m (Negru) Am decis să iau aceste căști. Îmi place forma lor ovală, cele vechi aveau aceeași formă. Pernuțele se rotesc, așa că pot pune căștile pe o masă sau le pot agăța de gât. Iar microfonul poate fi ascuns în interiorul căștii, ceea ce le face mai practice. Sunt mulțumit de sunet.

Casti gaming Lorgar Kaya 360, USB, 2m (Negru)

CODLRG-GHS360
ID4123354
18599 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
18599 Lei
(TVA inclus)
Casti gaming Lorgar Kaya 360, USB, 2m (Negru)

Descrierea produsului Casti gaming Lorgar Kaya 360, USB, 2m (Negru)

Casti gaming Lorgar Kaya 360 USB 2m Black 

 

 

CONSTRUIRE & PROIECTARE

Kaya 360 va impresiona cu siguranta. Castile prezinta o schema de culori de tip gunmetal, cu un logo Lorgar lucios pe lateral. Modelul este usor, cantarind doar 312 grame, ceea ce il face usor de purtat pentru perioade indelungate fara niciun disconfort. Banda reglabila asigura o potrivire sigura pentru orice dimensiune a capului.

   

CASTI SI TAMPOANE PENTRU URECHI

Castile rotative pentru urechi ofera confort maxim in timpul sesiunilor lungi de jocuri. Pernutele din tesatura nu va vor irita urechile nici dupa ore intregi de utilizare. De asemenea, castile pot fi rotite pentru a depozita cu usurinta castile.

   

SUNET SURROUND VIRTUAL

Lorgar Kaya 360 este echipat cu tehnologia de sunet surround virtual 7.1, care ofera un sunet cristalin pentru o experienta de joc captivanta. Calitatea sunetului este exceptionala, permitand jucatorilor sa auda fiecare detaliu din jocurile lor, de la pasi la explozii. Fiti chiar in mijlocul actiunii!

   

MICROFON

Un microfon retractabil cu anulare a zgomotului ofera o comunicare clara cu coechipierii, iar o lumina LED incorporata va servi ca o indicatie clara ca sunteti auzit. Microfonul poate fi retras cu usurinta inapoi in corpul castii atunci cand nu este utilizat, conferind castii un aspect elegant.

   

CONTROL AUDIO

O rotita de control al volumului si un buton de dezactivare instantanee a sunetului le permit jucatorilor sa controleze sunetul fara a sari peste un ritm.

   

CONEXIUNE

Conexiunea USB-A cu Plug & Play faciliteaza conectarea Kaya 360 la cele mai populare platforme de jocuri. Bucurati-va de jocuri fara probleme chiar din cutie.

   

BRELOC IN INTERIOR

Nu uitati sa va luati brelocul de la Lorgar inainte de a arunca ambalajul!

 

Detalii tehnice

SpecificatiiTipCasti Gaming
StructuraEarcup
ConectareWired
InterfataUSB
Lungimea cablului (m)2
StilOver-the-head
DifuzorDiametru (mm)40
Frecventa20Hz-20kHz
Impedanta (Ohm)32
MicrofonMicrofonDa
Platforme compatibilePCDa
Caracteristici fiziceSunet stereo7.1 Surround
CuloareNegru
Adauga review

Review-uri

Andrew 30.09.2024 00:09
★★★★★
Am decis să iau aceste căști. Îmi place forma lor ovală, cele vechi aveau aceeași formă. Pernuțele se rotesc, așa că pot pune căștile pe o masă sau le pot agăța de gât. Iar microfonul poate fi ascuns în interiorul căștii, ceea ce le face mai practice. Sunt mulțumit de sunet.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult