Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Leanpay Plata în rate! Super ușor!
Set 3 ventilatoare Arctic P14 PWM PST RGB + controller, 140 mm, 1900 rpm (Negru)
Livrare București în aceeași zi
Arctic Set 3 ventilatoare Arctic P14 PWM PST RGB + controller, 140 mm, 1900 rpm (Negru)     RGB ANALOGIC PENTRU CULORI COMPLETE P14 PWM PST RGB 0dB are 12 LED-uri RGB analogice in hub-ul ventilatorului. Acestea pot fi controlate in mod uniform si sunt compatibile cu standardele RGB comune ale principalilor producatori de placi d 3997578
264.99 In stock

Set 3 ventilatoare Arctic P14 PWM PST RGB + controller, 140 mm, 1900 rpm (Negru)

CODACFAN00256A
ID3997578
26499 lei
(TVA inclus)
Adaugă la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică?
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Set 3 ventilatoare Arctic P14 PWM PST RGB + controller, 140 mm, 1900 rpm (Negru)

Descrierea produsului Set 3 ventilatoare Arctic P14 PWM PST RGB + controller, 140 mm, 1900 rpm (Negru)

 

 

RGB ANALOGIC PENTRU CULORI COMPLETE

P14 PWM PST RGB 0dB are 12 LED-uri RGB analogice in hub-ul ventilatorului. Acestea pot fi controlate in mod uniform si sunt compatibile cu standardele RGB comune ale principalilor producatori de placi de baza. Astfel, ventilatorul poate fi iluminat complet direct prin intermediul conexiunii RGB a placii de baza sau prin intermediul unui controler extern si sincronizat cu iluminarea altor echipamente.

 

 

 

MODUL 0DB - ZERO RPM

Viteza de rotatie a P14 PWM PST RGB 0dB poate fi reglata pana la oprire prin PWM. Acest lucru permite o functionare silentioasa in IDLE si, in acelasi timp, garanteaza performanta maxima atunci cand este necesar.

 

 

LINISTE MAXIMA, VIBRATII MINIME

Zgomotul de functionare al motorului ARCTIC nou dezvoltat este abia perceptibil chiar si la cea mai mica viteza. In plus, P14 PWM PST PST RGB 0dB are suprafete de contact cauciucate si astfel reduce la minimum vibratiile audibile.

 

OPTIMIZAT PENTRU PRESIUNE STATICA RIDICATA

P14 PWM PST PST RGB 0dB functioneaza cu un flux de aer concentrat si o presiune statica ridicata. Astfel, ventilatorul garanteaza o racire extrem de eficienta, chiar si cu o rezistenta crescuta a aerului si, prin urmare, este potrivit pentru utilizarea pe radiatoare, radiatoare, precum si pe gauri de pin si filtre.

 

 

0 PANA LA 1900 RPM REGLEMENTATE PRIN PWM PST

Cu o gama larga de turatii si tehnologia inovatoare PWM Sharing Technology (PST), turatia ventilatorului P14 PWM PST PST RGB 0dB poate fi controlata in mod sincron cu toate celelalte ventilatoare. Acest lucru reduce la minimum dezvoltarea zgomotului si, in acelasi timp, garanteaza o performanta maxima de racire.

 

 

RULMENT SIMPLU DE INALTA CALITATE

Datorita unei combinatii de aliaj/lubrifiant dezvoltate in Germania, se reduce frecarea in interiorul rulmentului si se obtine o eficienta mai mare. In acest fel, se dezvolta mai putina caldura, exista mai putin zgomot la nivelul rulmentului si se prelungeste durata de viata a ventilatorului.

Detalii tehnice

SpecificatiiDimensiuni140 x 140 x 27 mm
Tip (Bearing)Fluid Dynamic
PWMDa
LEDRGB
RamaNeagra
Viteza (rpm)1900
Flux de aer (CFM)68.9
Presiunea maxima a aerului (mm H2O)2.00
Voltaj (V)12
Caracteristici fiziceDimensiune (mm)140
Conectare (pini)4 pin PWM
Vezi mai mult