Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Ventilator Noctua NV-FS2, 120 mm, 2000 rpm, PWM (Negru)
Noctua Ventilator Noctua NV-FS2, 120 mm, 2000 rpm, PWM (Negru)   NV-FS2 este un set de ventilatoare multifuncțional de calitate premium care este ideal pentru adăugarea de răcire suplimentară la dispozitivele electronice, cum ar fi receptoare A/V, DVR-uri, console de jocuri video, echipamente stereo, routere 4163141
399.99 In stock

Ventilator Noctua NV-FS2, 120 mm, 2000 rpm, PWM (Negru)

COD: [ VENTHFS2 ] ID: 4163141
399,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
399,99 Lei
(TVA inclus)
Ventilator Noctua NV-FS2, 120 mm, 2000 rpm, PWM (Negru)

Descrierea produsului Ventilator Noctua NV-FS2, 120 mm, 2000 rpm, PWM (Negru)

 
NV-FS2 este un set de ventilatoare multifuncțional de calitate premium care este ideal pentru adăugarea de răcire suplimentară la dispozitivele electronice, cum ar fi receptoare A/V, DVR-uri, console de jocuri video, echipamente stereo, routere sau soluții de stocare - literalmente orice echipament care are ventilație. găuri în partea de jos, în partea de sus sau în lateral. În plus, NV-FS2 poate fi folosit și ca un simplu ventilator de birou cu suflare laterală. În centrul setului, ventilatorul premiat NF-A12x25 PWM combină performanța remarcabilă a fluxului de aer cu o silențialitate excelentă de funcționare. Garnitura multifuncțională NV-MPG1 preinstalată și plăcuțele NV-MPP1 nu numai că amortizează vibrațiile, dar fac și posibilă realizarea unei etanșări etanșe în aplicațiile cu evacuare superioară și oferă ventilatorului spațiu de respirație atunci când este plasat sub dispozitive. În același timp, ele permit amplasarea ventilatorului suflând lateral pe suprafețe plane. Datorită controlerului NA-FC1 inclus , viteza ventilatorului poate fi reglată de la o ventilație puternică până la o funcționare aproape silențioasă. Un ventilator-gril NA-FG1 este preinstalat pentru o protecție suplimentară. Pentru alimentarea și conectarea ventilatorului, setul include sursa de alimentare universală de înaltă calitate NV-PS1 230/115V de la Noctua, precum și un cablu prelungitor NV-EC4 de 1 m care poate fi instalat înainte sau după controler, în funcție de preferințele individuale. În concluzie, NV-FS2 este un pachet premium cuprinzător pentru adăugarea de răcire suplimentară la o gamă largă de dispozitive electronice, precum și pentru diverse alte sarcini de ventilație, cum ar fi creșterea convecției de la radiatoare sau încălzitoare.
 
 
Garnitură NV-MPG1 și plăcuțe NV-MPP1
Setul de ventilatoare NV-FS2 vine cu atât garnitura NV-MPG1, cât și plăcuțele NV-MPP1 preinstalate. În combinație, transformă NF-A12x25 într-un ventilator multifuncțional extrem de versatil, care este ideal pentru diverse aplicații de răcire a dispozitivelor: suflarea aerului rece de jos sau lateral, evacuarea aerului cald de sus, aproape orice este posibil!
 
Etanșare etanșă pentru eficiență maximă
NV-MPG1 nu numai că previne transmiterea vibrațiilor, dar acționează și ca o garnitură care creează o etanșare mai strânsă între ventilator și dispozitivul pe care este plasat. Reducand scurgerile dintre ventilator si dispozitiv, NV-MPG1 asigura astfel eficienta maxima a ventilatiei.
 
Garnitură offset pentru performanțe optime de evacuare și acustică
Când un ventilator este plasat deasupra unui dispozitiv care evacuează aer, aspirarea aerului prin orificiile de ventilație ale dispozitivului poate crea zgomote de turbulență neplăcute și poate reduce eficiența ventilatorului. Prin introducerea unui decalaj de 10 mm între ventilator și dispozitiv, NV-MPG1 poate reduce semnificativ turbulențele de aflux, îmbunătățind astfel atât performanța fluxului de aer, cât și fluiditatea rulării.
 
 
Tampoane offset pentru instalarea ventilatoarelor sub dispozitive
Când instalați ventilatoare sub dispozitive, este esențial ca ventilatorul să poată aspira suficient aer. NV-MPP1 introduce un decalaj de 10 mm între ventilator și suprafața de bază, ceea ce permite ventilatorului să atragă mult aer din lateral pentru a obține o performanță optimă de răcire.
 
Design anti-vibrații
Fabricate din cauciuc siliconic gros, moale și cu nervuri subțiri pe partea dispozitivului, care creează o zonă de contact mai mică și, prin urmare, reduc și mai mult transmiterea vibrațiilor, garnitura NV-MPG1 și plăcuțele NV-MPP1 au fost concepute pentru a suprima vibrațiile de la sol. sus.
Ventilator premiat NF-A12x25 de 120 mm
După ce a primit mai mult de 100 de premii și recomandări de la site-urile și reviste internaționale de hardware pentru PC, NF-A12x25 de la Noctua a stabilit un nou punct de referință pentru ventilatoarele computerelor de 120 mm. Construcția sa de ultimă generație, eficiența superioară și liniștea de funcționare superbă îl fac, de asemenea, o alegere ideală pentru sarcini solicitante de acasă, de birou și de ventilație multifuncțională.
 
Controler de ventilator PWM continuu
Pentru un control convenabil al vitezei fără trepte, NV-FS2 include popularul NA-FC1 de la Noctua . Acest controler de ventilator mic, dar puternic, cu LED-uri de stare face posibilă reglarea ventilatorului de la performanța maximă a fluxului de aer până la o funcționare aproape inaudibilă. De asemenea, poate opri complet ventilatorul.
 
 
Sursă de alimentare de înaltă calitate 230/115V
Datorită sursei de alimentare NV-PS1 inclusă , setul NV-FS2 poate fi alimentat direct de la rețea. NV-PS1 este o sursă de alimentare compactă, de calitate premium, de 24 W AC/DC, care acceptă atât intrarea de 230 V, cât și 115 V și include conectori modulari pentru prize de tip UE, SUA și Marea Britanie. Cu un consum de energie inactiv de doar 0,075 W, este perfect pentru aplicațiile care necesită eficiență maximă.
 
Cablare flexibilă
Pe lângă cablul de 135 cm al sursei de alimentare NV-PS1, adaptorul NA-AC10 de 30 cm lungime pentru conectarea ventilatorului și cablul primar de 20 cm al ventilatorului, setul NV-FS2 include un cablu prelungitor NV-EC4 de 1 m care mărește raza totală de acoperire până la 2,85 m. Controlerul NA-FC1 poate fi plasat înainte sau după cablul de prelungire pentru o flexibilitate maximă.
Complet modular și extensibil
Datorită modularității ecosistemului de produse din linia HOME de la Noctua, setul NV-FS2 poate fi extins cu ușurință. De exemplu, ventilatoare și suporturi suplimentare pentru ventilatoare pot fi alimentate de la aceeași sursă de alimentare și controlate utilizând același controler NA-FC1 folosind cabluri splitter ( NA-SYC1 ) sau hub-uri de ventilatoare ( NA-FH1 / NV-FH2 ). De asemenea, este posibil să adăugați cabluri de prelungire NA-SEC3 suplimentare.
 
 
Protectie si siguranta
Pentru protecție împotriva atingerii accidentale, setul NV-FS2 vine cu un grătar de ventilator NA-FG1-12 preinstalat. Sursa de alimentare NV-PS1 inclusă este protejată împotriva supratensiunii, supracurentului și scurtcircuitelor, iar atât sursa de alimentare, cât și ventilatorul au certificare de siguranță de la UL și TÜV. Spre deosebire de multe ventilatoare și surse de alimentare ieftine, acestea sunt pe deplin compatibile cu CE/UKCA și îndeplinesc toate standardele aplicabile pentru EMC și siguranță.

Detalii tehnice

SpecificatiiTip (Bearing)SSO2
PWMDa
LEDFara
RamaNeagra
Viteza (rpm)450 - 2000
Acustic (dBA)22.6
Volum (m³/h)102.1
MTTF (ore)>150.000
Consum de putere (W)1.20
Voltaj (V)12
Caracteristici fiziceDimensiune (mm)136 x 136 x 46
Grosime (mm)46
Greutate (kg)0.354
Conectare (pini)4 pin PWM
Lungimea cablului (mm)285
Vezi mai mult