Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
HDD Western Digital Red Pro 20TB SATA-III 7200 RPM 512MB
Western digital HDD Western Digital Red Pro 20TB SATA-III 7200 RPM 512MB Hard Disk WD Red Pro 20TB 6Gb/s SATA 512MB Cache 3.5inch WD201KFGX   Proiectate special pentru clientii de afaceri la scară medie sau mare, unitătile WD Red™ Pro sunt disponibile pentru sisteme NAS cu până la 24 de locatii. Proiectat pentru a 4072024
2499.99 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

HDD Western Digital Red Pro 20TB SATA-III 7200 RPM 512MB

COD: [ WD201KFGX ] ID: 4072024
  • Servicii evoMAG
2.499,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 5 zile dupa ora 17:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 6 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.499,99 Lei
(TVA inclus)
HDD Western Digital Red Pro 20TB SATA-III 7200 RPM 512MB

Descrierea produsului HDD Western Digital Red Pro 20TB SATA-III 7200 RPM 512MB

Hard Disk WD Red Pro 20TB 6Gb/s SATA 512MB Cache 3.5inch WD201KFGX
 

Proiectate special pentru clientii de afaceri la scară medie sau mare, unitătile WD Red™ Pro sunt disponibile pentru sisteme NAS cu până la 24 de locatii. Proiectat pentru a gestiona sarcini de lucru de mare intensitate 1 în medii 24x7, WD Red™ Pro este ideal pentru arhivare si partajare, precum si pentru reconstruirea matricei RAID pe sisteme de operare extinse, cum ar fi ZFS sau alte sisteme de fisiere. Aceste unităti adaugă valoare afacerii dvs., permitând angajatilor dvs. să partajeze rapid fisierele si folderele de rezervă în mod fiabil în solutia dvs. NAS.

Tehnologie exclusivă NASware™ 3.0
Tehnologia noastră exclusivă de firmware avansată, NASware™ 3.0, permite integrarea perfectă, protectia robustă a datelor si performanta optimă pentru sistemele NAS care functionează la cerere mare. Încorporată în fiecare hard disk WD Red™ Pro, tehnologia avansată NASware 3.0 îmbunătăteste performanta stocării prin cresterea compatibilitătii, integrării, upgrade-ului si fiabilitătii.

Construit pentru compatibilitate optimă NAS
Unitătile WD Red™ Pro cu tehnologia NASware™ elimină presupunerile din selectarea unei unităti. Optimizat pentru sisteme NAS, algoritmul nostru unic echilibrează performanta si fiabilitatea în mediile NAS si RAID. Pur si simplu, o unitate WD Red™ Pro este una dintre cele mai compatibile unităti disponibile pentru carcasele NAS. Dar nu ne crede pe cuvânt. Unitătile WD Red™ Pro reflectă implicarea extinsă a tehnologiei partenerului NAS si testele de compatibilitate.

Protectie mai mare împotriva socurilor NAS Bay
Unitătile WD Red™ Pro sunt echipate cu un senzor de soc cu mai multe axe care detectează automat evenimentele subtile de soc si tehnologia dinamică a înăltimii zborului care ajustează fiecare functie de citire-scriere pentru a compensa si proteja datele. Această combinatie de tehnologie protejează si mai mult unitătile în medii NAS mai mari cu 24 de locatii si ajută la cresterea fiabilitătii hard diskului.

3D Active Balance Plus
Tehnologia noastră îmbunătătită de control al echilibrului în două planuri îmbunătăteste semnificativ performanta si fiabilitatea generală a conducerii. Hard disk-urile care nu sunt echilibrate corespunzător pot cauza vibratii si zgomot excesive într-un sistem cu mai multe unităti, pot reduce durata de viată a hard diskului si pot degrada performanta în timp.

Prevenirea recuperării erorilor
Construite special pentru mediile RAID si NAS, unitătile WD Red™ Pro sunt echipate cu controale de recuperare a erorilor, ca parte a tehnologiei NASware™ 3.0, pentru a ajuta la reducerea pierderilor de disc în aplicatiile RAID.

Testare extinsă a conducerii
Un mediu NAS care are până la 24 de locatii este foarte solicitant pe un hard disk cu vibratii si căldură adăugate. Acesta este motivul pentru care fiecare unitate WD Red™ Pro este livrată cu teste de ardere cu ciclu termic extins pentru a vă asigura că fiecare unitate este testată pentru o functionare fiabilă extinsă.

Acoperire mai lungă a garantiei
Unitătile WD Red™ Pro vin cu o garantie limitată de 5 ani pentru o si mai mare liniste.

Unităti desktop fată de WD Red™ Pro
Faceti bine pe NAS-ul dvs. si alegeti unitatea special concepută pentru NAS, cu o gamă largă de functii pentru a vă ajuta să vă păstrati datele si să vă mentineti performanta optimă. Luati în considerare următoarele atunci când alegeti un hard disk pentru NAS:

  • Compatibilitate : Spre deosebire de unitătile desktop, aceste unităti sunt testate special pentru compatibilitate cu sistemele NAS pentru performantă optimă.
  • Fiabilitate : Mediul mereu activ al unui NAS sau RAID este unul fierbinte, iar unitătile desktop nu sunt de obicei proiectate si testate în acele conditii, cum sunt unitătile WD Red™ Pro.
  • Controale de recuperare a erorilor : hard disk-urile WD Red™ Pro NAS sunt proiectate special cu control de recuperare a erorilor RAID pentru a ajuta la reducerea defectiunilor din sistemul NAS.
  • Protectie împotriva zgomotului si vibratiilor : concepute pentru a functiona singur, unitătile desktop oferă de obicei putină sau deloc protectie împotriva zgomotului si vibratiilor prezente într-un sistem cu mai multe unităti. Unitătile WD Red™ Pro sunt proiectate să prospere în medii de sistem NAS cu locatii multiple.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip HDDSisteme NAS
Capacitate20 TB
Viteza (rpm)7200
Buffer (MB)256
InterfataSATA III 600
SerieRed Pro
Caracteristici fiziceFormat3.5"
Vezi mai mult