Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Mouse Pad Razer Atlas, Tempered glass, 450x400 mm (Alb)
Razer Mouse Pad Razer Atlas, Tempered glass, 450x400 mm (Alb) Razer Atlas   ÈšinteÈ™te cu precizie cu primul nostru mouse pad din sticlă. Este durabil deoarece este fabricat din sticlă securizată. A fost optimizat pentru senzori optici È™i special adaptat pentru panoramare mai silenÈ›ioasă. Acest lucru vÄ 4165307
551.99 In stock

Mouse Pad Razer Atlas, Tempered glass, 450x400 mm (Alb)

CODRZ02-04890200-R3M1
ID4165307
55199 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
55199 Lei
(TVA inclus)
Mouse Pad Razer Atlas, Tempered glass, 450x400 mm (Alb)

Descrierea produsului Mouse Pad Razer Atlas, Tempered glass, 450x400 mm (Alb)

Razer Atlas
 
Țintește cu precizie cu primul nostru mouse pad din sticlă. Este durabil deoarece este fabricat din sticlă securizată. A fost optimizat pentru senzori optici și special adaptat pentru panoramare mai silențioasă. Acest lucru vă permite să manevrați cu concentrare pe suprafața ultra-netedă, ceea ce vă dă senzația că mouse-ul nu întâmpină nicio rezistență.
 
 
Sticlă securizată de ultimă generație
 
Prelucrat CNC, cu margini rotunjite și călit pentru rezistență maximă la tracțiune, Razer Atlas este pregătit să funcționeze sub presiune.
 
 
Suprafață ultra-netedă
 
Suprafața dură a tamponului de sticlă are un nivel ultra-scăzut de frecare statică și dinamică, deci este o bază excelentă pentru mișcările rapide și precise ale mouse-ului.
 
 
Suprafață microgravată
 
Proiectat cu o textură de 2μm, tamponul funcționează perfect cu senzorii optici. Funcționează cel mai bine atunci când este asociat cu un mouse echipat cu senzorul optic Razer Focus Pro 30K.
 
 
Rezistent la murdărie și zgârieturi
 
Suprafața cu stratul special de protecție aplicat rămâne intactă chiar și după o perioadă lungă de utilizare, iar orice pete și murdărie pot fi șterse rapid.
 
 
Mișcări mai rapide ale mouse-ului
 
Special reglat pentru a permite mișcări mai silențioase ale mouse-ului decât tampoanele de sticlă obișnuite, Razer Atlas oferă o experiență de joc superioară și te ajută să intri mai mult în acțiune.
 
 
Fundul din cauciuc antiderapant
 
Mousepad-ul rămâne atașat de masă chiar și în timpul celor mai intense sesiuni: de la mișcări puternice la mișcări bruște ale mouse-ului.
 

Detalii tehnice

CaracteristiciMaterialTempered glass
Lungime (mm)450
Latime (mm)400
Grosime (mm)5
Dimensiuni (mm)450 x 400 x 5
Greutate (Kg)2.3
IluminareNu
CuloareAlb
Vezi mai mult