Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Mouse gaming, Logitech, Pro X Superlight, 25600 dpi, Wireless, Alb
Logitech Mouse gaming, Logitech, Pro X Superlight, 25600 dpi, Wireless, Alb Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.   Logitech Pro X LightSpeedTM ZERO E IMPOSIBIL   Cu cel mai usor si mai rapid mouse PRO de pana acum, toate obstacolele stau in cal 4134727
654.99 Out of stock

Mouse gaming, Logitech, Pro X Superlight, 25600 dpi, Wireless, Alb

COD: [ 910-005943 ] ID: 4134727
654,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
654,99 Lei
(TVA inclus)
Mouse gaming, Logitech, Pro X Superlight, 25600 dpi, Wireless, Alb

Descrierea produsului Mouse gaming, Logitech, Pro X Superlight, 25600 dpi, Wireless, Alb

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

 

Logitech Pro X LightSpeedTM

ZERO E IMPOSIBIL

 

Cu cel mai usor si mai rapid mouse PRO de pana acum, toate obstacolele stau in calea victoriei. Noua arma preferata de cei mai buni sportivi profesionisti din lume cantareste mai putin de 63 de grame si are o talpa de alunecare aproape fara frecare. PRO X SUPERLIGHT este o alta piatra de hotar in filosofia noastra ZERO ZTATATLAN - adica in angajamentul nostru de a elimina toate obstacolele pentru a crea cea mai pura conexiune posibila intre jucator si joc.

   
 
   

FARA OBSTACULE

Ca rezultat al colaborarii continue cu e-sportivi profesionisti, PRO X SUPERLIGHT a fost creat cu un singur obiectiv in minte: sa creeze cel mai usor mouse de gaming fara fir PRO, mentinand in acelasi timp calitatea si integritatea structurala a produselor Logitech G. Castiga mai repede ca niciodata.

   

FARA TASTE DE COMANDA

Cel mai usor mouse PRO de pana acum, PRO X SUPERLIGHT este o descoperire tehnica cu o greutate de mai putin de 63 de grame - cu aproape 25% mai usor decat mouse-ul nostru fara fir PRO traditional. Aceasta reducere extraordinara a greutatii fara pierderi de performanta a fost obtinuta printr-o munca meticuloasa de inginerie.

   

 

Cu LIGHTSPEED, tehnologia noastra wireless inovatoare de calitate profesionala, care ofera raspunsuri rapide si o conexiune stabila, tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi pe castig.

   

FARA GRESELI

Senzorul Logitech G HERO 25K ofera o precizie, viteza si consistenta de neegalat. Precizia extrema a lui PRO X SUPERLIGHT si controlabilitatea foarte precisa va ofera incredere in cursele solicitante in care trebuie sa reactionati intr-o fractiune de secunda.

   

REZISTENTA ZERO

Alunecarea uniforma a talpii mari, fara aditivi, din teflon, asigura o conexiune lina cu jocul.

   

ZERO EMISII DE DIOXID DE CARBON

PRO X SUPERLIGHT indeplineste, de asemenea, cele mai stricte standarde de sustenabilitate. Este un produs certificat complet neutru din carbon.In fabricile noastre, am redus emisiile de dioxid de carbon la zero in valoare neta prin achizitionarea de energii regenerabile si compensarea emisiilor de dioxid de carbon.

   

mouse de gaming

mouse pentru jocuri

mouse pentru jucator

mouse pentru jocuri pe pc

mouse wireless pentru gamer

 

Detalii tehnice

SpecificatiiButoane5
Caracteristici generaleConectareWireless
TehnologieOptic
SenzorFara fir Optic
RecomandareGaming
ConstructieAmbidextru
ScrollDa
Butoane5
InterfataWireless
Rezolutie (DPI)25600
Caracteristici fiziceCuloareAlb
Greutate (kg)0.062
Vezi mai mult