Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Mouse wireless Tellur, Silent Click, Alb
Tellur Mouse wireless Tellur, Silent Click, Alb Click silentios si banda de lumina RGB   Decoreaza-ti biroul cu un mouse care face click intr-un mod silentios si lucreaza mai productiv, fara a deranja pe altii. Puteti alege una dintre cele doua culori disponibile: negru sau alb, ambele cu un 4154679
54.99 In stock

Mouse wireless Tellur, Silent Click, Alb

COD: [ TLL491221 ] ID: 4154679
54,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 5 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 6 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
54,99 Lei
(TVA inclus)
Mouse wireless Tellur, Silent Click, Alb

Descrierea produsului Mouse wireless Tellur, Silent Click, Alb

Click silentios si banda de lumina RGB
 
Decoreaza-ti biroul cu un mouse care face click intr-un mod silentios si lucreaza mai productiv, fara a deranja pe altii. Puteti alege una dintre cele doua culori disponibile: negru sau alb, ambele cu un design elegant cu banda luminoasa RGB.
 
 
Nu este nevoie sa mai cumparati baterii alcaline
 
Mouse-ul wireless are o baterie de 500 mAh care este suficienta pentru doua saptamani de lucru la 10 ore pe zi sau mult mai mult atunci cand il folositi pentru uz casnic. Portul universar USB C cu care este prevazut acest mouse va scuteste de utilizarea diferitelor tipuri de cablu pentru alimentare. Aveti inclus in pachet cablul pentru alimentare.
 
 
 
Cu un design super elegant si curbat, mouse-ul wireless se potriveste perfect palmei relaxate. Suprafata neteda mata este anti-amprenta si ofera un confort sporit atunci cand il tineti in mana. Faceti-va biroul diferit de altii.
 
PLUG AND PLAY
 
Nano receptor wireless de 2,4 GHz poate ramane cu usurinta in portul USB, astfel incat sa nu-l pierzi sau sa fie transportat in slotul prevazut pe spatele mouse-ului
 
 
GATA DE CALATORIE - DESIGN SLIM
 
Designul compact si subtire face ca mouse-ul sa fie potrivit pentru utilizare in deplasare. Mouse-ul ofera confort deplin in timpul utilizarii prelungite. Pur si simplu puneti-l in geanta pentru laptop si duceti-l oriunde.
 
 
SENSIBILITATE PERFECTA SI RAZA LUNGA DE ACTIUNE
 
 
Potrivit studiilor, 1600 DPI este cel mai bun raport pentru un mouse bun, oferindu-va o latenta de intrare mai mica si mai putine salturi de pixeli, dar si o conexiune fiabila pentru o raza de actiune wireless de pana la 20 m in camp deschis.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleConectareWireless
RecomandareOffice
ConstructieAmbidextru
IluminareDa
ScrollDa
Butoane6
InterfataUSB
Rezolutie (DPI)1600
Caracteristici fiziceCuloareAlb
Dimensiune (mm)102 x 64 x 35
Greutate (kg)0.076
Vezi mai mult