Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Sursa full modulara FSP Hydro G Pro, 80 PLUS® Gold, 850W, PFC Activ
Fsp-fortron Sursa full modulara FSP Hydro G Pro, 80 PLUS® Gold, 850W, PFC Activ Sursa full modulara FSP Hydro G Pro, 80 PLUS® Gold, 850W, PFC Activ  Mai puternic cu o dimensiune compacta Noua serie HYDRO G Pro a luat cele mai bune caracteristici ale seriei HYDRO G si le-a imbunatatit. Cu o dimensiune mai mica, HYDRO G Pro isi im 3846957
959.99 Out of stock

Sursa full modulara FSP Hydro G Pro, 80 PLUS® Gold, 850W, PFC Activ

COD: [ HYDRO G PRO 850 ] ID: 3846957
  • Servicii evoMAG
959,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
959,99 Lei
(TVA inclus)
Sursa full modulara FSP Hydro G Pro, 80 PLUS® Gold, 850W, PFC Activ

Descrierea produsului Sursa full modulara FSP Hydro G Pro, 80 PLUS® Gold, 850W, PFC Activ

Sursa full modulara FSP Hydro G Pro, 80 PLUS® Gold, 850W, PFC Activ

 

 

Mai puternic cu o dimensiune compacta 

Noua serie HYDRO G Pro a luat cele mai bune caracteristici ale seriei HYDRO G si le-a imbunatatit. Cu o dimensiune mai mica, HYDRO G Pro isi imbunatateste performantele cu o iesire mai puternica, care va ofera ultra-performante.

 

80 Plus® Gold Certification 

Hydro G Pro este o sursa cu 80 PLUS® Gold Certification, care garanteaza o eficienta de minimum 90% la o incarcare de 50% a puterii nominale PSU si reduce costul cu energie electrica.

 

Switch ECO, ventilator mai silentios si mai durabil

Cand butonul Eco este pornit, alimentatorul functioneaza cu un consum mai mic de energie si este silentios. Ventilatorul din sursa de alimentare nu va functiona atunci cand sursa de alimentare este sub 30% de incarcare pentru stare silentioasa.

 

Compatibil cu cea mai recenta tehnologie PC 

Corespunde unei varietati din cele mai recente platforme de procesor. Respecta ghidul de proiectare a sursei de alimentare Intel ATX12V V2.52 pentru a va asigura ca puterea maxima in 12V accepta cele mai recente platforme Intel / AMD si ofera o putere maxima sistemului.

 

Conectori cu mai multe unitati 

Conectorul de alimentare al procesorului ATX 12V este capabil sa suporte procesoare cu o putere suficienta si cea mai recenta placa de baza, Z390. Seria HYDRO G PRO de la 650W la 1000W contine mai multi conectori de putere mai mult decat alimentatoarele obisnuite si asigura o iesire stabila si de varf pentru noua platforma necesara.

 

Design complet modular pentru instalare rapida si usoara 

Proiectarea complet modulara simplifica instalarea si va permite sa utilizati numai cablurile de care aveti nevoie, pentru o constructie mai simpla si mai curata.

 

Off-Wet Technology 

Hydro G Pro este acoperita cu un starat special pentru a garanta performante fiabile intr-un mediu dur. Poate functiona perfect cu 95% RH, in timp ce altii nu au nicio sansa.

 

 

 

Detalii tehnice

SpecificatiiAlteleTehnologie Off-Wet
CaracteristiciTipATX
Putere850W
ModularaFull Modulara
Certificare80 PLUS GOLD
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x l x I) (cm)150 x 86 x 150
Vezi mai mult