Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Aspirator vertical Roidmi S1E, 300 W, Autonomie 40 min, 0.4 L (Alb)
Roidmi Aspirator vertical Roidmi S1E, 300 W, Autonomie 40 min, 0.4 L (Alb) Un simplu hoover - posibilități mari   Hoover-ul fără fir Roidmi S1E cântărește doar 1,3 kg și are o baterie durabilă pentru până la 40 de minute. Dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv ușor de utilizat, eficient, dar elegant, Roi 3910861
824.99 Out of stock

Aspirator vertical Roidmi S1E, 300 W, Autonomie 40 min, 0.4 L (Alb)

COD: [ XCQ05RM ] ID: 3910861
824,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
824,99 Lei
(TVA inclus)
Aspirator vertical Roidmi S1E, 300 W, Autonomie 40 min, 0.4 L (Alb)

Descrierea produsului Aspirator vertical Roidmi S1E, 300 W, Autonomie 40 min, 0.4 L (Alb)

Un simplu hoover - posibilități mari
 
Hoover-ul fără fir Roidmi S1E cântărește doar 1,3 kg și are o baterie durabilă pentru până la 40 de minute. Dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv ușor de utilizat, eficient, dar elegant, Roidmi S1E va fi prima alegere.
 
 
 
Aspirați oriunde doriți
 
Cu Roidmi S1E poți ajunge cu ușurință chiar și în cele mai greu accesibile locuri. Datorită ușurinței sale, puteți curăța cu ușurință tavanele, canapelele, pervazurile, colțurile și chiar laptopurile. De asemenea, îl puteți folosi pentru a vă aspira mașina sau garajul. Cu Roidmi S1E, nimic nu este imposibil!
 
 
 
Perii pentru sarcini speciale
 
Periile de schimb vă vor face curățarea mai ușoară, astfel încât să puteți curăța temeinic toate tipurile de suprafețe - de la covoare la gresie și podele din lemn. Setul include o perie multifunctionala pentru podele si alte suprafete, o perie mica pentru curatarea zonelor neuniforme sau greu accesibile si o perie pentru fisuri. Cu ajutorul lor puteți ajunge aproape oriunde - sub podea, tastatură, perdele - aceste și multe alte spații vor străluci curate în curând. Cu Roidmi S1E curățarea poate fi nu numai eficientă, ci și plăcută!
 
 
Curățarea eficientă a diferitelor suprafețe
 
Periile înlocuibile, două tipuri de role și filtrarea eficientă vor curăța temeinic fiecare suprafață. Cu Roidmi S1E nu îți va fi frică de pânze de păianjen, praf sau păr de animale - poți scăpa cu ușurință de ele chiar și din locurile cele mai greu accesibile. Cu o rolă de catifea poți aspira perfect podelele din lemn sau gresia, iar cu rola din fibră de carbon poți curăța cu ușurință polenul încăpățânat sau părul de animale de companie de pe un covor pufos.
 
 
 
Motor puternic
 
Performanța excelentă a Roidmi S1E este garantată de un motor ușor fără perii, cu viteze de până la 80.000 rpm. Dispozitivul poate atinge o putere de până la 300 W și 18000 pa. Toate acestea fac ca hooverul să fie extrem de eficient și stabil. Cu ajutorul acestuia, veți scăpa eficient de praf și alte impurități într-un ritm rapid.
 
 
Ai grijă de sănătatea ta
 
Roidmi S1E este, de asemenea, echipat cu un sistem eficient de filtrare multistrat, care permite filtrarea particulelor de praf de până la 0,3 micrometri cu o precizie de curățare de 99%. Toate acestea vă fac ușor să creați o casă curată, fără praf și alergeni, sigură - un mediu care va avea un impact mare asupra sănătății dumneavoastră.
 
 
Munca linistita pe care o vei iubi
 
Contrar a ceea ce s-ar putea crede, un hoover nu este deloc zgomotos, în ciuda puterii sale mari! Echipat cu reducere multiplă a sunetului, atinge un nivel de zgomot de doar 83 dB, făcându-l silențios și plăcut de utilizat. Deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zgomotul enervant - cu Roidmi S1E această problemă dispare.
 
 
 
O baterie durabilă care vă va permite să faceți mai mult
 
Roidmi S1E este alimentat de 6 baterii de o putere și calitate fantastice. Durează doar 2,5 ore pentru a le reîncărca complet. Un aspirator reîncărcat poate funcționa timp de 40 de minute în modul standard, care permite curățarea generală a apartamentului, sau 10 minute în modul îmbunătățit, care este ideal pentru cazurile mai dificile care necesită o curățare minuțioasă - volumul de aspirație a aerului este de până la 950 l/ min! Deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la particulele de praf încăpățânate sau părul de pisică încurcat în covor - Roidmi S1E le poate descurca cu puterea ciclonului!
 
 
Operatiune delicata
 
Tehnologia folosită în perie previne eficient încurcarea părului și alte deșeuri. Un flux imens de aer îl direcționează instantaneu către recipientul de murdărie. Așa că vă puteți lua rămas bun de la curățarea plictisitoare a periei. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înfundarea aspiratorului și la pierderea puterii de aspirare - datorită tehnologiei sale, separă perfect praful și gunoiul și previne probleme similare.
 
 
Control simplu și convenabil
 
Roidmi S1E nu este doar eficient, ci și ușor de utilizat și extrem de practic. Când țineți hooverul la un unghi de 45° față de podea, mânerul său echilibrează greutatea motorului și a bateriei, ușurând utilizatorul și absorbind murdăria în mod eficient. Roidmi S1E este foarte intuitiv de utilizat, cu un buton pornit și oprit și un al doilea buton sensibil, montat ergonomic pentru schimbarea modurilor de aspirație, făcându-l incredibil de ușor de utilizat. Uitați de comutatoarele slab receptive - acest dispozitiv vă va surprinde prin funcționarea lină.
 
 
Stocați și reîncărcați-vă dispozitivul în mod convenabil
 
Depozitarea hoover-ului este si ea foarte practica - foloseste in acest scop suportul magnetic de perete, pe care il vei gasi in pachet. Este ușor să ajungeți la aspirator de îndată ce vedeți particule de praf nedorite pe podea, iar când ați terminat de curățat, îl puteți agăța rapid înapoi. Aceasta este o soluție fantastică care economisește spațiu și vă permite să o încărcați în același timp cu încărcătorul inclus. Profită de aceste posibilități pentru a economisi timp și spațiu prețios în cameră!
 
 
 
Un design atrăgător
 
Hoover-ul are un design simplu, dar elegant. Mânerul mare, ergonomic, cu un unghi de curbură de 270°, permite o manevrare și o ghidare confortabilă. Roidmi S1E este disponibil în două versiuni de culoare interesante. Hoover-ul gri/alb impresionează prin eleganța sa clasică, atemporală, ceea ce o face o potrivire perfectă pentru aproape orice cameră. Roidmi S1E în albastru și alb este o încântare pentru ochi și adaugă o atmosferă veselă și energică în interior. Asa ca poti alege un dispozitiv care se potriveste perfect preferintelor si stilului tau de viata, cu ajutorul caruia iti poti crea usor si placut o locuinta curata.
 
 
Continut pachet: 
  • Aspirator ROIDMI S1 E
  • Teava de aluminiu
  • Perie de podea
  • Perie pentru crăpături
  • Perie mică
  • Instrument de curățare
  • Filtru suplimentar
  • Suport magnetic de perete
  • Alimentare electrică
  • Manual de utilizare

Detalii tehnice

Caracteristici tehniceTip aspiratorVertical
Tip alimentareLa retea
Autonomie (min)40
Capacitate rezervor (l)0.4
Putere (W)300
DiverseTimp de incarcare (ore)2.5
Greutate (Kg)1.3
CuloareAlb
Vezi mai mult