Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Combina frigorifica Bosch KGN49AIEQ, 438 L, NoFrost, Home Connect, Clasa E, H 203 cm (Argintiu)
Bosch Combina frigorifica Bosch KGN49AIEQ, 438 L, NoFrost, Home Connect, Clasa E, H 203 cm (Argintiu) Fructele şi legumele tale păstrează vitaminele şi rămân proaspete mai mult timp.   Niciodată n-a fost mai uşor să urmezi un regim de viaţă sănătos. Sistemul de menţinere a prospeţimii VitaFresh creează condiţii ideale de depozitare 3827397
4099.99 Out of stock
Clasa energetica noua: Afla tot ce trebuie sa stii despre modificarile de pe eticheta energetica vezi detalii
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Combina frigorifica Bosch KGN49AIEQ, 438 L, NoFrost, Home Connect, Clasa E, H 203 cm (Argintiu)

COD: [ KGN49AIEQ ] ID: 3827397

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Combina frigorifica Bosch KGN49AIEQ, 438 L, NoFrost, Home Connect, Clasa E, H 203 cm (Argintiu)

Descrierea produsului Combina frigorifica Bosch KGN49AIEQ, 438 L, NoFrost, Home Connect, Clasa E, H 203 cm (Argintiu)

Fructele şi legumele tale păstrează vitaminele şi rămân proaspete mai mult timp.
 
Niciodată n-a fost mai uşor să urmezi un regim de viaţă sănătos. Sistemul de menţinere a prospeţimii VitaFresh creează condiţii ideale de depozitare pentru toate alimentele tale proaspete datorită umidităţii reglabile. Condiţiile de umiditate din sertar pot fi reglate, astfel încât fructele şi legumele tale să rămână proaspete pentru mai mult timp.
 
 
Așează frigiderul oriunde.
 
Amplasează frigiderul oriunde vrei. Datorită tehnologiei avansate de condensare, acum este posibil să așezi frigiderul fără restricții lângă pereții laterali ai bucătăriei, deoarece nu se produce condens. Nișa de amplasare a frigiderului are exact aceleași dimensiuni cât are și frigiderul, nu necesită extra spațiu.
 
 
Iluminare LED: păstrează conținutul frigiderului tău în lumina reflectoarelor.
 
Iluminarea cu LED aduce un concept de iluminat complet nou frigiderului tău, garantând o lumină albă, puternică și uniformă a interiorului. Acest tip de iluminare are un consum mai redus de energie și o durată de funcționare mai mare în comparație cu sursele convenționale de iluminare.
 
 
Flexibilitate în zona de congelare.
 
Pentru a crea mai mult spațiu, puteți îndepărta toate rafturile de siguranță din sticlă din zona de congelare, pentru depozitarea unui tort pe mai multe niveluri sau a unui un curcan întreg. Alimentele de mari dimensiuni, precum o pizza pentru toată familia, pot fi așezate pe suprafețele din sticlă fără nicio problemă.
 
 
Protejează alimentele deja congelate de la decongelare
 
Pentru a păstra vitaminele, valoarea nutritivă, aspectul și aroma, produsele alimentare trebuie să fie congelate cât mai rapid. Cu funcția automată de Super congelare, puteți îngheța mai rapid alimentele de dimensiuni mici, protejând în același timp alimentele congelate de la decongelare. Congelatorul detectează creșterea temperaturii și își reglează automat temperatura pentru a garanta cele mai bune condiții de depozitare.
 
 
Acces ușor la conținutul frigiderului.
 
Când frigiderul este plin, este greu să ții evidența legumelor sau a gustărilor ascunse în spate. De aceea, am conceput raftul EasyAccess, special realizat ca tu să poți vedea conținutul frigiderului dintr-o singură privire. Tot ce trebuie să faci este să îl tragi și vei avea acces ușor la toate alimentele. Fabricat din sticlă incasabilă, acest raft ușor de manevrat îți permite să găsești rapid ingredientele potrivite pentru următoarea ta masă.
 
 
Două circuite de răcire separate sunt mai confortabile și economisesc energie.
 
În aparatele cu circuite de răcire separate, secțiunile de răcire și congelare pot fi controlate separat. Comenzile electronice ușor de utilizat îți permit să reglezi temperaturile separat.
 
 
Poți pleca liniștit de acasă, datorită funcției HolidayMode.
 
Când este activată această funcție, temperatura din secțiunea de refrigerare este setată la aproximativ +14°C și cea din congelator la aproximativ −18°C, protejând astfel alimentele congelate și împiedicând risipa de energie.
 
 
Frigiderul care ştie cum să se menţină rece.
 
Activând funcţia de răcire rapidă SuperCooling înainte de a merge la cumpărături, pentru scăderea temperaturii din frigider pentru o scurtă perioadă de timp astfel încât alimentele proaspăt cumpărate să fie păstrate la temperatura adecvată. Pentru a preveni consumul de energie, funcția se schimbă înapoi automat după aproximativ 6 ore.
 
 
Protecție de durată împotriva amprenetelor.
 
Părțile frontale din oțel inoxidabil cu acoperire împotriva amprentelor au suprafața protejată permanent prin intermediul unui tratament special. Acest strat protector face ca amprentele să fie mult mai greu vizibile, suprafața rămâne curată mai mult timp, este mult mai rezistentă la zgâriere și mai ușor de curățat.
 
 
FreshSense: condiții perfecte pentru depozitare
 
Datorită condițiilor optime de depozitare, alimentele tale își păstrează consistența ideală, înghețata, de exemplu, nu este nici prea moale nici prea tare. O temperatură constantă în interiorul frigiderului și al congelatorului este un factor decisiv pentru mai multă prospețime și savoare. Senzorii FreshSense monitorizează în mod constant temperatura ambiantă din frigider și congelator. Rezultatul este o temperatură constantă în interiorul frigiderului și congelatorului, independent de temperatura exterioară.
 
 
Sistem Multi Airflow: distribuție uniformă a aerului pentru o prospețime de lungă durată.
 
Sistemul MultiAirflow asistat de ventilator produce curenți de aer rece uniformi la nivelul zonelor de răcire și congelare. Fluctuațiile de temperatură sunt minimizate, iar timpul de răcire este redus, ceea ce ajută alimentele să-și păstreze aroma mai mult timp. Bucură-te de prospețime de sus până jos.
 
 
Protejează alimentele înghețate de decongelare.

 

Pentru a păstra vitaminele, valoarea nutritivă, aspectul și aroma, produsele alimentare trebuie să fie înghețate cât mai rapid. Cu funcția automată de super-congelare, puteți îngheța mai rapid alimentele, protejând astfel celelalte produse de îngheț împotriva dezghețului. Congelatorul detectează creșterea temperaturii și își reglează automat temperatura pentru a garanta cele mai bune condiții de depozitare.
 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsCombina frigorifica
Clasa de eficienta energeticaE
Consum energetic259 kWh/an
Numar compresoare1
Casa climaticaSN-T
Autonomie fara curent16 ore
Volum net total (l)438
FrigiderVolum net frigider (l)330
Sistem de racire frigiderNo Frost
Proces de dezghetareAutomat
Iluminare interioaraLED
Rafturi frigider5
Material rafturiSticla securizata
Compartimente specialeCompartiment produse lactate
Compartimente legume/fructeDa
Suport pentru ouaDa
Suport pentru sticleDa
CongelatorVolum net congelator (l)108
Sistem de racire congelatorNo Frost
Capacitate de congelare (kg/24 h)12
Compartimente congelator3
Functii si tehnologiiFunctie super-congelareDa
AlteleHome Connect
Caracteristici fiziceCuloareArgintiu
AccesoriiTava pentru gheata
Nivel de zgomot40 dB
Usi reversibileDa
Dimensiuni (cm)203 x 70 x 67
Greutate (kg)88
Vezi mai mult