Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Nou! Combina frigorifica Samus SCW398NFE, 310 L, Full No Frost, Clasa energetica E, Termostat cu control electronic, 3 sertare la congelator, H 188 cm (Alb)
Samus Combina frigorifica Samus SCW398NFE, 310 L, Full No Frost, Clasa energetica E, Termostat cu control electronic, 3 sertare la congelator, H 188 cm (Alb) Tehnologie si eleganta Combina frigorifica Samus incorporeaza tehnologia si eleganta intr-un produs fiabil, de dimensiuni mari, potrivit in bucataria casei tale, gata sa iti ofere in permanenta solutiile potrivite in ceea ce priveste depozitarea alimente 4175498
1608.99 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Nou! Combina frigorifica Samus SCW398NFE, 310 L, Full No Frost, Clasa energetica E, Termostat cu control electronic, 3 sertare la congelator, H 188 cm (Alb)

COD: [ SCW398NFE ] ID: 4175498
  • Servicii evoMAG
1.608,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.608,99 Lei
(TVA inclus)
Nou! Combina frigorifica Samus SCW398NFE, 310 L, Full No Frost, Clasa energetica E, Termostat cu control electronic, 3 sertare la congelator, H 188 cm (Alb)

Descrierea produsului Combina frigorifica Samus SCW398NFE, 310 L, Full No Frost, Clasa energetica E, Termostat cu control electronic, 3 sertare la congelator, H 188 cm (Alb)

Tehnologie si eleganta

Combina frigorifica Samus incorporeaza tehnologia si eleganta intr-un produs fiabil, de dimensiuni mari, potrivit in bucataria casei tale, gata sa iti ofere in permanenta solutiile potrivite in ceea ce priveste depozitarea alimentelor si a bauturilor, pastrarea lor la cele mai optime temperaturi, economie in ceea ce priveste consumul de energie electrica, fiabilitate, usurinta in curatare si o durata de viata prelungita datorita materialului din care este fabricat.

Design elegant

Designul combinei fiind unul modern, elegant, potrivindu-se perfect in orice bucatarie.

Full No Frost

Bucur-te de tot confortul! Cu ajutorul sistemului No Frost uiti de dezghetarea manuala a combinei. Aerul rece va circula uniform in interiorul celor doua compartimente si iti va mentine o temperatura constanta, evitandu-se, astfel, formarea ghetii.

Compartimentare generoasa

Cu o capacitate totala neta de 310 litri, combina Samus dispune de dimensiuni generoase care raspund cu incredere nevoilor tale si ale membrilor familiei. Frigiderul are 224 litri si este inteligent compartimentat, pentru a putea depozita tot ceea ce ai nevoie.

In interiorul acestuia se gasesc 4 rafturi din sticla rezistenta, 5 balcoane pe usa si un sertar special pentru fructe si legume. In congelator exista 3 sertare transparente pentru o vizibilitate totala in interiorul acestuia.

Clasa energetica E

Combina frigorifica Samus este incadrata in clasa energetica E, astfel tu vei economisi energie electrica, platind cu pana la 25% mai putin comparativ cu un produs similar de clasa G.

Consumul anual al acestei combine este de 235 kWh/an.

Control electronic

Stii tot timpul temperatura din interiorul combinei si setezi gradele necesare cu ajutorul termostatului electronic. Bucur-te de control absolut!

Lumina interioara LED

Ai tot timpul alimentele la vedere. Becul LED situat in partea superioara asigura vizibilitate maxima in orice colt al frigiderului.

In plus, sistemul LED te ajuta sa economisesti, comparativ cu un bec interior normal.

Usi reversibile, picioruse reglabile

Combina frigorifica Samus iti va face loc in orice parte a casei tale.

Usa din componenta acestuia este reversibila, astfel ca tu o poti monta pe stanga sau pe dreapta, in functie de preferinta, iar piciorusele reglabile din dotare te ajuta sa montezi tot timpul corect aparatul in orice colt al casei tale.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsCombina frigorifica
IncorporabilNu
Clasa de eficienta energeticaE
Consum energetic235 kWh/an
Dozator apaNu
Dozator gheataNu
Volum net total (l)310
Volum brut total (l)340
FrigiderVolum net frigider (l)224
Sistem de racire frigiderNo Frost
Proces de dezghetareAutomat
Iluminare interioaraLED
Rafturi frigider5
Material rafturiSticla
Compartimente legume/fructe1
Rafturi usa5
Suport pentru ouaDa
Suport pentru sticleCompartiment sticle pe usa
CongelatorVolum net congelator (l)86
Sistem de racire congelatorNo Frost
Proces de dezghetareAutomat
Capacitate de congelare (kg/24 h)3.9
Compartimente congelator3
Functii si tehnologiiReglare electronica a temperaturiiDa
Caracteristici fiziceCuloareAlb
Nivel de zgomot42 dB
Usi reversibileDa
Latime (mm)595
Inaltime (mm)1880
Adancime (mm)630
Dimensiune pachet (mm)657 x 688 x 1910
Greutate (kg)58.5
Greutate bruta (kg)65 kg
Vezi mai mult