Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Lada Frigorifica Arctic AHO30P40, 308 l, Conditii extreme, Fast freeze LED control panel, Clasa E (Alb)
Arctic Lada Frigorifica Arctic AHO30P40, 308 l, Conditii extreme, Fast freeze LED control panel, Clasa E (Alb) Lada Frigorifica Arctic AHO30P40, 308 l, Conditii extreme, Fast freeze LED control panel, Clasa E, Alb  Cauti o solutie spatioasa si eficienta de depozitare a alimentelor? Lada frigorifica AHO30P40 de la Arctic dispune de o capacitate 308 litri si o dim 4176779
1671.99 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Lada Frigorifica Arctic AHO30P40, 308 l, Conditii extreme, Fast freeze LED control panel, Clasa E (Alb)

CODART13078
ID4176779
1.67199 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.67199 Lei
(TVA inclus)
Lada Frigorifica Arctic AHO30P40, 308 l, Conditii extreme, Fast freeze LED control panel, Clasa E (Alb)

Descrierea produsului Lada Frigorifica Arctic AHO30P40, 308 l, Conditii extreme, Fast freeze LED control panel, Clasa E (Alb)

Lada Frigorifica Arctic AHO30P40, 308 l, Conditii extreme, Fast freeze LED control panel, Clasa E, Alb

 

 

Cauti o solutie spatioasa si eficienta de depozitare a alimentelor? Lada frigorifica AHO30P40 de la Arctic dispune de o capacitate 308 litri si o dimensiune neta de 84,5x112x7 cm (lxLxA), fiind ideala pentru toate alimentele tale. E tot mai simplu sa te bucuri de o inghetare rapida gratie panoului de control cu led-uri care permita setarea temperaturii si a functiilor dorite.
Mai mult, congelatorul orizontal AHO30P40 Arctic este construit din materiale neinflamabile, cea ce ofera o siguranta sporita in utilizarea si protectie impotriva factorilor de mediu.

 

Panou de control cu LED

Permite setarea rapida a temperaturii in compartimente si a functiilor dorite, datorita comenzilor usor de folosit. E simplu sa alegi optiunea dorita!

  

Izolatie densa

Congelatoarele Arctic beneficiaza de o izolatie de calitate superioara care asigura o functionare eficienta si un consum redus de energie. Mai mult, pentru ca alimentele tale sa fie in perfecta siguranta, izolatia densa pastreaza temperatura din interior constanta pentru mai mult timp.

Technology Banner
  

Conditii extreme 

Aparatele frigorifice Arctic sunt proiectate astfel incat sa reziste in conditii extreme, continuand sa functioneze eficient la temperaturi ambientale de pana la -15 grade Celsius.

Technology Banner
  

Materiale neinflamabile

Congelatoarele Arctic sunt construite din materiale ce le ofera o siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu. Poti conta pe congelatorul tau in orice conditii!

 

Certificare TUV

Certificare germana pentru siguranta produselor noastre reprezinta confirmarea faptului ca Arctic respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Calitatea produsului ales de tine este acum recunoscuta!

 

Pentru accesarea manualului de utilizare, dati click aici!

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produs Lada frigorifica
IncorporabilNu
Clasa de eficienta energeticaE
Consum energetic235 kWh/an
Casa climaticaSN-T
Autonomie fara curent36 ore
Volum net total (l)308
CongelatorVolum net congelator (l)308
Sistem de racire congelatorStatic
Proces de dezghetareManual
Capacitate de congelare (kg/24 h)14.4
Compartimente congelator1
Caracteristici fiziceCuloareAlb
Latime (mm)1120
Inaltime (mm)845
Adancime (mm)700
Nivel de zgomot40 dB
Greutate (kg)42 kg
Vezi mai mult