Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Side by side Tesla RF5200FMAE, 512 l, Clasa E, Total No Frost, Motor Inverter, Display LED, H 189.8 cm (Inox/Negru)
Tesla Side by side Tesla RF5200FMAE, 512 l, Clasa E, Total No Frost, Motor Inverter, Display LED, H 189.8 cm (Inox/Negru) Intrati in propriul dvs regat al gustului ori de cate ori deschideti frigiderul Tesla. Datorita solutiilor practice de stocare, nu va veti pierde in interior! Metal coolingTehnologia Metal Cooling acumuleaza si mentine temperatura dorita in interiorul fr 4169291
3799.90 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Side by side Tesla RF5200FMAE, 512 l, Clasa E, Total No Frost, Motor Inverter, Display LED, H 189.8 cm (Inox/Negru)

COD: [ RF5200FMAE ] ID: 4169291
4.264,99 Lei
-11%
(mai ieftin cu 465,09 lei)
3.799,90 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
4.264,99 Lei
-11%
(mai ieftin cu 465,09 lei)
3.799,90 Lei
(TVA inclus)
Side by side Tesla RF5200FMAE, 512 l, Clasa E, Total No Frost, Motor Inverter, Display LED, H 189.8 cm (Inox/Negru)

Descrierea produsului Side by side Tesla RF5200FMAE, 512 l, Clasa E, Total No Frost, Motor Inverter, Display LED, H 189.8 cm (Inox/Negru)

Intrati in propriul dvs regat al gustului ori de cate ori deschideti frigiderul Tesla. Datorita solutiilor practice de stocare, nu va veti pierde in interior!

 

Metal cooling

Tehnologia Metal Cooling acumuleaza si mentine temperatura dorita in interiorul frigiderului. Placa metalica din spatele frigiderului ajuta la mentinerea unei temperaturi constante. Prin ajustarea separata a temperaturii din compartimentul pentru alimente proaspete, aparatul asigura o eficienta energetica ridicata, cu o racire mai rapida si un nivel mai ridicat de umiditate, permitand mentinerea umezelii naturale din alimente pentru mai mult timp.

  

Total No Frost

Total No Frost este o functie bazata pe circulatia aerului rece care reduce umiditatea si previne acumularea de inghet pe alimentele din frigider si de gheata de pe peretii compartimentului congelator. Compartimentele frigiderului si congelatorului au flux de aer separat, astfel incat mirosurile nu se pot amesteca intre compartimente. Spre deosebire de sistemele conventionale, Total No Frost raceste mai rapid ambele unitati separate.

 

  

Senzor Radar

Senzorul Radar este solutia a carei functie este de a inregistra automat orice schimbare de temperatura din interiorul frigiderului. Dispozitivul detecteaza diferentele de temperatura din interior cauzate de caldura alimentelor si transmite informatia catre invertor, care amplifica gradul de functionare si echilibreaza temperatura. In acest fel, senzorul radar regleaza temperatura interna, facand-o constanta si impiedicand fluctuatiile.

  

Compresor Invertor

Compresorul cu invertor este un element al frigiderului care functioneaza la o viteza variabila, care se regleaza in functie de temperatura exterioara si de sarcina interna a frigiderului. Functionand in acest mod, compresorul cu invertor permite ca aparatul sa functioneze extrem de silentios, asigurand o racire neintrerupta si reducand in acelasi timp fluctuatiile de temperatura si consumul de energie, prelungind totodata semnificativ durata de viata a acestuia in comparatie cu un motor conventional.

  

Controlul umiditatii

Sertarul prevazut cu un cursor separat de control al umiditatii, permite utilizatorului sa regleze circulatia aerului si nivelul de umiditate pentru a oferi o prospetime de durata alimentelor. Scopul acestui sertar este de a crea un mediu propice pentru depozitarea si prelungirea duratei de valabilitate a fructelor si legumelor si a altor alimente delicate.

  

Clasa de energie E

Conform noii clasificari energetice, acest frigider apartine clasei E. In comparatie cu alte electrocasnice, acest frigider consuma mai putina energie electrica, astfel incat protejeaza mediul inconjurator si economiseste bani prin costuri mai mici cu energia electrica. Aparatele noastre sunt echipate cu izolatie termica excelenta, protectie imbunatatita a usilor, componente de prima clasa ale sistemului de racire si comenzi electronice care reduc consumul de energie la minimum.

  

Multi-Air Cooling

Multi-Air Cooling asigura racirea uniforma a tuturor alimentelor in fiecare colt al frigiderului prin circulatia aerului. Alimentele isi pastreaza aroma, culoarea, textura si valoarea nutritiva pentru mai mult timp. Gurile de aerisire si senzorii plasati strategic monitorizeaza constant conditiile din frigider si invaluie alimentele cu aer rece.

  

Pentru accesarea manualului de utilizare, dati click aici!

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsSide by Side
IncorporabilNu
Clasa de eficienta energeticaE
Consum energetic305 kWh/an
AfisajControl electronic
Dozator apaNu
Dozator gheataNu
Clasa climaticaSN-N-ST-T
Agent termicR600a
Autonomie fara curent15 ore
Volum net total (l)512
FrigiderVolum net frigider (l)341
Sistem de racire frigiderNo Frost
Proces de dezghetareAutomat
Iluminare interioaraLED
Rafturi frigider4
Material rafturiSticla
Compartimente specialeCompartiment legume & fructe
Compartimente legume/fructe3
Rafturi usa6
CongelatorVolum net congelator (l)171
Sistem de racire congelatorNo Frost
Proces de dezghetareAutomat
Capacitate de congelare (kg/24 h)14
Compartimente congelator2
Functii si tehnologiiSistem de avertizare pentru usa deschisaDa
Caracteristici fiziceCuloareInox/Negru
Latime (mm)833
Inaltime (mm)1848
Adancime (mm)648
Nivel de zgomot40 dB
Greutate (kg)108
Vezi mai mult