Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Cuptor incorporabil Candy PopEvo FCXP615X/E, 80 l, 8 functii, display digital, Clasa A, Inox
Candy Cuptor incorporabil Candy PopEvo FCXP615X/E, 80 l, 8 functii, display digital, Clasa A, Inox Cuptor incorporabil Candy FCXP 615 X/E, Electric, 80 l, Timer, Grill, Cook Light, Clasa A, Inox       Gama Timeless CANDY se angajeaza in 4168576
1079.99 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Cuptor incorporabil Candy PopEvo FCXP615X/E, 80 l, 8 functii, display digital, Clasa A, Inox

COD: [ FCXP615X/E ] ID: 4168576
  • Servicii evoMAG
1.079,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.079,99 Lei
(TVA inclus)
Cuptor incorporabil Candy PopEvo FCXP615X/E, 80 l, 8 functii, display digital, Clasa A, Inox

Descrierea produsului Cuptor incorporabil Candy PopEvo FCXP615X/E, 80 l, 8 functii, display digital, Clasa A, Inox

Cuptor incorporabil Candy FCXP 615 X/E, Electric, 80 l, Timer, Grill, Cook Light, Clasa A, Inox

 
   

Gama Timeless

CANDY se angajeaza intotdeauna sa faca din bucataria ta un loc prietenos in care creativitatea. Tehnologia si designul se reunesc pentru a crea emotii pozitive. Colectia de cuptoare TIMELESS ofera diferite optiuni disponibile pentru a completa orice stil de bucatarie.

   

Gama Pop Evo

Armonia si design-ul liniar fac ca estetica gamei POP EVO sa fie versatila si potrivita pentru orice tip de bucatarie. Combinatiile de culori diferite si multiplele caracteristici creeaza o potrivire perfecta intre eleganta gamei si ultimele tehnologii inovatoare de la Candy.

 

Clasa A

Cuptorul electric incorporabil are clasa energetica A fapt ce iti ofera un consum minim de energie pentru o eficienta maxima in pregatirea mancarii

 

Display cu afisaj digital 

Functional si intuitiv display-ul cu afisaj digital iti furnizeaza informatii in timp real privind coacerea si durata ramasa pana la sfarsitul programului. 

 

Cele 2 butoane impreuna cu noul programator Touch iti permit ca, in doar cateva secunde, sa setezi toti parametrii de preparare: timpul, programul de coacere preferat, temperatura si durata.

 

Sistemul de iluminare U-SEE

Noul sistem de iluminare Led patentat de Candy inlocuieste iluminatul conventional pozitionand pe partea interioara a usii cuptorului 14 lumini LED, eliminand zonele intunecate de pe oricare nivel al cuptorului. U-SEE imbina fiabilitatea si functionalitatea cu micsorarea consumului de Energie (cu pana la 95%  mai putin decat iluminatul conventional)  

   

Program decongelare rapida

Ai uitat sa pui la dezghetat carnea pentru snitele sau friptura si trebuie sa gasesti rapid o solutie? Tot ce trebuie sa faci este sa setezi butonul de decongelare rapida, apoi ventilatorul cuptorului Candy va face toata treaba. Alimentul se va decongela in cateva minute fara a fi alterat.

   

Program Pizza

Cuptoarele incorporabile de la Candy au PROGRAM SPECIAL PENTRU PIZZA!

Caldura obtinuta cu aceasta functie creeaza aceleasi conditii de coacere regasite la traditionalele cuptoare de pizza.

 

Functia Exclusiva Soft Cook

Controleaza distribuirea uniforma a umiditatii si temperaturii in timpul gatirii, optimizand prepararea mancarii atat in privinta aspectului cat si a gustului. 

Reduce pierderea umiditatii cu pana la 50% pastrand fragezimea si aroma alimentelor preparate. 

Acest mod delicat de coacere este ideal pentru prepararea painii sau a celor mai fine produse de patiserie.

 

Functia Cook Light

Pentru a gati intr-un mod mai sanatos, functia Cook Light a cuptorului iti permite sa reduci cantitatea de grasimi si uleiuri fara a influenta savoarea preparatului final. 

Cu functia Cook Light gatesti rapid preparatul dorit fara a afecta gradul de umiditate al alimentelor.

 

Functia Sprinter

Functia SPRINTER te ajuta sa economisesti timp, accelerand pre-incalzirea cuptorului.

Temperatura ajunge la 200⁰ in numai 8 minute.

 

Moduri de functionare

  • Ambele elemente de incalzire sunt utilizate. Aceasta metoda clasica de gatit este ideala pentru coacerea traditionala a carnii si a painii. Functioneaza intre 50° si  240° (temperatura maxima)

 

  • Gatire cu ventilare. Elementele de incalzire de sus si de jos lucreaza asistate de ventilatorul intern. Folosirea ventilatiei asigura distributia caldurii pe toata suprafata alimentului preparat. Se foloseste la prepararea mancarurilor cu pui, peste.

 

  • Grill: Doar incalzire de sus in jos. Pregatiti cele mai bune gratare si mancaruri gratinate, chiar si cel mai bun kebab. Temperatura recomandata de gatire este de 200 grade.
   

Usa cu 2 straturi de sticla si Soft Close

Usa din 2 straturi de sticla termorezistente a cuptorului Candy este special conceputa pentru a oferi o cat mai buna vizibilitate in interior fara a pierde din caldura necesara prepararii alimentelor.

Tehnologia SOFT CLOSE reduce considerabl nivelul de zgomot produs de inchiderea si deschiderea usii cuptorului.

   

Sistemul Aquactiva
Sistemul Aquactiva, cu actiune pe baza de vapori, permite eliminarea cu usurinta a depunerilor de grasime din cuptor. 

E suficient sa turnam 300 ml de apa distilata in cuptor si sa-l incalzim timp de 30’ la o temperatura de 90⁰. Dupa ce cuptorul s-a racit putem sterge orice urma cu o carpa umeda.

   

Design

Gama de cuptoare Candy ofera calitatedesign Italian si o atentie meticuloasa la detalii. Stilul incarcat al vietii moderne influenteaza consumatorii spre cuptoare usor si intuitiv de utilizat.

Candy si-a echipat modelele cu o paleta larga de functii de gatit ce au ca scop simplificarea experientei utilizatorului. 

Cuptorul tau nu este doar un element util, ci si o reala declaratie de design. De aceea Candy se concentreaza pe linii de stil perfecte pentru orice design de bucatarie.

 

   

Ghidaj Telescopic

Pentru o usoara manipulare a tavii in timpul procesului de gatit cuptorul Candy este prevazut cu un ghidaj telescopic ce va permite sa supravegheati in permanenta gradul de coacere al mancarii preferate.

   

Rafturi laterale

Rafturile laterale sunt atașate peretelui interior al cuptorului, ce permit introducerea grătarelor și tăvilor la diferite nivele.

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip alimentareElectric
Capacitate (l)80
Clasa de eficienta energeticaA
Control cuptorDigital
GrillNu
VentilatorDa
Functii si programeIluminare interioaraDa
Caracteristici tehniceConsum de energie (kw/h)0.98
CuloareInox
Latime (mm)595
Inaltime (mm)570
Adancime (mm)595
Greutate (kg)30.6
Greutate bruta (kg)32.8
Vezi mai mult