Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Hota incorporabila decorativa Bosch DWB97LM50, Putere de absortie 697 mc/h, 90 cm (Argintiu)
Bosch Hota incorporabila decorativa Bosch DWB97LM50, Putere de absortie 697 mc/h, 90 cm (Argintiu) Abia se aude in bucatarie. Abia se simte pe factura de electricitate.   Uneori, nu vei putea sa te bucuri nici macar de sfaraiala tigaii, deoarece hota este prea zgomotoasa. Folosirea unui ventilator puternic si optimizarea fluxului de aer in inter 3801483
2676.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Hota incorporabila decorativa Bosch DWB97LM50, Putere de absortie 697 mc/h, 90 cm (Argintiu)

COD: [ DWB97LM50 ] ID: 3801483
2.676,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.676,99 Lei
(TVA inclus)
Hota incorporabila decorativa Bosch DWB97LM50, Putere de absortie 697 mc/h, 90 cm (Argintiu)

Descrierea produsului Hota incorporabila decorativa Bosch DWB97LM50, Putere de absortie 697 mc/h, 90 cm (Argintiu)

Abia se aude in bucatarie. Abia se simte pe factura de electricitate.
 
Uneori, nu vei putea sa te bucuri nici macar de sfaraiala tigaii, deoarece hota este prea zgomotoasa. Folosirea unui ventilator puternic si optimizarea fluxului de aer in interiorul hotei transforma hotele Bosch cu motor EcoSilence Drive in unele semnificativ mai silentioase si cu peste 80% mai eficiente din punct de vedere energetic*. Motorul nu cauzeaza nicio frictiune mecanica, ceea ce are ca rezultat nu numai un zgomot redus, ci si o durabilitate mai mare a acestuia.
* La un regim mediu de operare a hotei de o ora pe zi la nivelul 2 si cu lumina aprinsa timp de 2 ore pe zi.
 
Nivel de zgomot redus
 
Oaspetii tai nu vor fi singurii care apreciaza un bucatar relaxat. Pentru ca tu sa poti sta de vorba cu oaspetii tai in timp ce gatesti, am facut hotele noastre cu recirculare atat de silentioase incat abia daca le auzi. In general, se aude un fosnet generat de motorul si de fluxul de aer, in functie de nivelul de contrapresiune. La modelele racordate la un sistem de tubulatura, 50 % din zgomot este directionat in exterior. Hotele cu modul CleanAir genereaza cu pana la 3 dB(A) mai putin zgomot fata de hotele conventionale cu recirculare, oferind aceleasi performante.
 
 
Puterea optima pentru bucatarii de toate dimensiunile.
 
Nu conteaza daca ai o bucatarie deschisa spre camera de zi, sau o bucatarie mica, inchisa. Iti oferim hote cu putere optima de evacuare pentru bucatarii de toate dimensiunile. Aerul trebuie evacuat de 6 - 12 ori pe ora pentru a asigura o atmosfera constant placuta. Pentru aceasta, volumul de aer evacuat sau puterea hotei trebuie adecvate la volumul incaperii.
 
 
Filtru de grasime din metal
 
Hotele cu sistem de conducte cat si cu recirculare necesita filtre de grasime din metal, pentru a filtra grasimea si alte particule solide din aerul extras. Pentru a mentine aceste filtre la eficienta maxima, curata-le o data pe luna, fie manual, fie in masina de spalat vase.
 
  • Dimensiuni pentru montaj cu evacuare (HxLxA): 628-954 x 898 x 500 mm
  • Dimensiuni pentru montaj cu recirculare (HxLxA): 628-1064 x 898 x 500 mm

Detalii tehnice

Caracteristici generaleNumar motoare1
Tip HotaIncorporabila decorativa
Capacitate de absortie (m3/h)697
Clasa energeticaA
CuloareArgintiu
Putere (W)145
Nivel zgomot (dB)55
FiltruMetalic lavabil
Numar trepte de reglare a vitezei de absorbtie3
Vezi mai mult