Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Masina de spalat rufe Arctic APL81221XLW5, 8 Kg, 1200 rpm, Clasa A, ExtraSteam, Eco Wash, Add In, Motor Silent Inverter (Alb)
Arctic Masina de spalat rufe Arctic APL81221XLW5, 8 Kg, 1200 rpm, Clasa A, ExtraSteam, Eco Wash, Add In, Motor Silent Inverter (Alb) ExtraSteam   In functie de programul selectat, masina de spalat Arctic va elibera aburul la inceputul programului de spalare, in acest caz avand rol de a inmuia hainele murdare astfel va usura procesul de curatare, sau la finalul programului indepa 4153942
1886.99 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Masina de spalat rufe Arctic APL81221XLW5, 8 Kg, 1200 rpm, Clasa A, ExtraSteam, Eco Wash, Add In, Motor Silent Inverter (Alb)

COD: [ ART12251 ] ID: 4153942
  • Servicii evoMAG
1.886,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.886,99 Lei
(TVA inclus)
Masina de spalat rufe Arctic APL81221XLW5, 8 Kg, 1200 rpm, Clasa A, ExtraSteam, Eco Wash, Add In, Motor Silent Inverter (Alb)

Descrierea produsului Masina de spalat rufe Arctic APL81221XLW5, 8 Kg, 1200 rpm, Clasa A, ExtraSteam, Eco Wash, Add In, Motor Silent Inverter (Alb)

ExtraSteam
 
In functie de programul selectat, masina de spalat Arctic va elibera aburul la inceputul programului de spalare, in acest caz avand rol de a inmuia hainele murdare astfel va usura procesul de curatare, sau la finalul programului indepartand cutele iar tesaturile devin placute la atingere. Tehnologia ExtraSteam trateaza hainele dumneavoastra cu delicatete si se vor mentine impecabil pentru un timp indelungat.
 
 
Motor Silent Inverter
 
Asigura cel mai ridicat nivel de performanta si tehnologie. Procesul de frecare din timpul functionarii este eliminat datorita utilizarii magnetilor, motorul devenind astfel mult mai silentios si mai perfomant aducand un set de avantaje: eficienta energetica, nivel scazut de zgomot si o durabilitate crescuta.
 
 
Add-In
 
Ati uitat sa adaugati un articol de imbracaminte in masina de spalat? Cu ajutorul functiei Add-In acum il puteti adauga in primele 5 minute ale ciclului de spalare. Selectati butonul "Pauza", masina se va opri si usa se va debloca, adaugati articolul sau articolele de imbracaminte dorite si reactivati butonul pornire/pauza pentru continuarea ciclului de spalare.
 
 
Camasi cu ExtraSteam
 
Acest program utilizeaza aburul la finalul programului pentru a inlatura cutele rezultate in urma ciclului de spalare. Puteti spala impreuna camasi din bumbac, materiale sintetice sau combinate.
 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsMasina de spalat
Tip incarcareFrontala
Tip afisajMecanic Digital
Viteza de centrifugare (rpm)1200
Capacitate de incarcare (kg)8
Clasa de eficienta energeticaA
Clasa eficienta centrifugareB
ProgrameNumar programe15
Program extra-clatireDa
Program prespalareDa
ProgrameBumbac Eco 40-60
Camasi cu ExtraSteam
Antipete
Jeans/Culori inchise
Antialergic+ cu ExtraSteam
Delicate
Articole de iarna (outdoor; sports; goretex) Mixt
Sintetice
Geci cu puf cu ExtraSteam
Lana/Spalare manuala
Spalare rapida/Expres 14'
AlteleRapid+
Antisifonare
DrumClean cu ExtraSteam
Blocare acces copii
Add-in
FunctiiFunctii specialeEco Dose
Eco Wash
Eco Heater
Aqua Surf
Sistem electronic de ajustare a cantitatii de apa
Sistem electronic de control al balansului
Detalii tehniceConsum de apa/ciclu de spalare43
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)74
Consum energie la 100 cicluri spalare (kWh)47 kWh
Latime (mm)600
Inaltime (mm)840
Adancime (mm)550
CuloareAlb
Greutate (kg)63 kg
Vezi mai mult