Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Nou! Masina de spalat rufe frontala Arctic, APLM2WFSU27211S, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A (Antracit)
Arctic Masina de spalat rufe frontala Arctic, APLM2WFSU27211S, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A (Antracit) Descopera performanta si fiabilitatea cu masina de spalat rufe Arctic APLM2WFSU27211S. Echipata cu tehnologii avansate precum: SAVEINALL - solutie tehnologica dedicata optimizarii si consumului de apa si energie, EXTRASTEAM - abur delicat pent 4175866
1538.99 In stock
Clasa energetica noua: Afla tot ce trebuie sa stii despre modificarile de pe eticheta energetica vezi detalii
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Nou! Masina de spalat rufe frontala Arctic, APLM2WFSU27211S, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A (Antracit)

COD: [ APLM2WFSU27211S ] ID: 4175866
  • Servicii evoMAG
1.538,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.538,99 Lei
(TVA inclus)
Nou! Masina de spalat rufe frontala Arctic, APLM2WFSU27211S, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A (Antracit)

Descrierea produsului Masina de spalat rufe frontala Arctic, APLM2WFSU27211S, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A (Antracit)

Banner_MSF.jpg

Descopera performanta si fiabilitatea cu masina de spalat rufe Arctic APLM2WFSU27211S. Echipata cu tehnologii avansate precum: SAVEINALL - solutie tehnologica dedicata optimizarii si consumului de apa si energie, EXTRASTEAM - abur delicat pentru ingrijirea hainelor la inceput sau la final, in functie de programul selectat, si IRONEXPRESS - care reduce cutele pentru un calcat mai rapid si mai usor. In plus, pentru a contribui la salvarea mediului inconjurator am implementat RECYCLED TUB, o tehnologie inovatoare care transforma PET-urile in materiale de inalta calitate.

Saveinall

Reprezinta o solutie tehnologica dedicata optimizarii consumului de apa si energie electrica, precum si integrarii sustenabilitatii in categoria masinilor de spalat Arctic. Prin tehnologii, functii si programe dedicate (precum Functia Apa, programele Spalare la rece, Eco 40-60, clasa energetica de eficienta A, motorul Silent Inverter, tehnologia RecycledTub si altele), eficienta energetica si a consumului de apa sunt imbunatatite, reflectand totodata angajamentul nostru fata de sustenabilitate.

SaveInAll.jpg

IronExpress

Tehnologia IronExpress curata camasile si minimizeaza cutele, facand procesul de calcare mai simplu si mai rapid. Nivelurile apei, temperatura, ciclurile de rotatie si de abur sunt optimizate, pentru ca tu sa te bucuri de camasi curate si mai usor de calcat, oferindu-ti astfel mai mult timp liber.

IronExpress.jpg

Recycled Tub

Pentru a contribui la salvarea mediului inconjurator, am implementat o initiativa prin care utilizam 398 tone* de bidoane de plastic reciclate pentru a produce cuvele** masinilor de spalat rufe cu Recycled Tub, o tehnologie inovatoare care transforma PET-urile in materiale de inalta calitate.

*Cantitatea de bidoane de plastic reciclate si utilizata de Arcelik A.S in 2019 si 2020 la productia cuvelor masinilor de spalat traditionale si cu uscator.

**Cuva reprezinta carcasa interioara din plastic in care se afla tamburul din otel inoxidabil al masinii de spalat rufe.

RecycledTub.jpg

Spalare la rece

Spalarea cu apa rece este potrivita pentru articolele vestimentare care necesita atentie speciala, precum materialele sintetice, pentru ca folosesti o metoda mai blanda de spalare, care nu expune tesaturile la temperaturi ridicate. In acest fel, poti sa reduci consumul de energie si sa protejezi si hainele tale, si planeta.

Spalare_la_rece.jpg

Improspatare cu abur

Pentru redarea aspectului de prospetime al hainelor, daca acestea sunt nepatate si intr-o cantitate mica (~1 kg), poti utiliza programul Improspatare cu abur. Cu ajutorul aburului, acest program indeparteaza mirosurile neplacute si reduce cutele de pe haine, obtinand astfel haine mai usor de calcat si mai mult timp liber.

Improspatare_cu_abur.jpg

Add In

Datorita functiei speciale Add-In a masinii de spalat rufe Arctic puteti adauga orice articol de care ati uitat in primele 5 minute ale ciclului de spalare ales. Selectezi butonul pauza, adaugi articolele de imbracaminte uitate si reactivezi butonul pornire/pauza pentru continuarea ciclului de spalare. 

Functie_Add-in_White_00336ad0.jpg

Eco Wash

Optiune de spalare disponibila impreuna cu majoritatea programelor de spalare, ce permite spalarea cu apa rece si ofera o scadere a consumului de energie de pana la 80%. Cu masina de spalat Arctic, speli eficient si economic cu apa rece!

Eco%20wash_071052f4.jpg

Afisare Timp Ramas

Permite estimarea corecta a timpului de spalare pentru a evita modificarea programului tau zilnic. Vei sti mereu cat timp dureaza programul de spalare ales, si-ti vei putea organiza timpul asa cum doresti!

Afisare%20timp%20ramas_4078a0d3.jpg

Child Lock

Permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Aparatul tau Arctic este gandit sa iti ofere un plus de siguranta, fiind potrivit pentru tine si familia ta. Copiii tai se pot juca langa masina de spalat, fara ca tu sa-i supraveghezi permanent.

Child_Lock_WM_2_04f9c710.jpg

Sistem electronic de control al balansului

Sistemul distribuie uniform rufele in interiorul tamburului (recipientul in care sunt spalate rufele), diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii, pentru o functionare mai silentioasa. Poti folosi masina de spalat Arctic in orice moment al zilei. Speli eficient si cu minim de zgomot!

Sistem_electronic_de_control_al_balansului_516c1555.jpg

Design Box in Box

Designul peretilor laterali ai masinii de spalat este astfel proiectat incat sa reduca nivelul de vibratii din timpul functionarii aparatului. Speli cu minim de zgomot!

Design_BoxinBox.jpg

Motor Silent Inverter

Masina de spalat cu motor SILENT Inverter asigura cel mai ridicat nivel de performanta si tehnologie. Acest tip de motor beneficiaza de 10 ani garantie si vine echipat cu un set de avantaje care sporesc confortul: eficienta energetica pe care o poti observa inca de la prima factura de energie electrica, consum optim de apa si nivel redus de zgomot. Te poti relaxa in liniste, chiar si atunci cand masina de spalat este in functiune!

Motor_SilentInverter_a2d6670a.jpg

Eco Heater

Rezistenta masinii este acoperita cu un strat de nichel care protejeaza de rugina si asigura o durabilitate de 100 de ori mai mare decat rezistentele standard si depuneri de calcar cu 40% mai mici. Masina ta va functiona eficient si economic pentru o perioada indelungata!

Eco_Heater_61c168c8.jpg

Aqua Surf

Design-ul special Aqua Surf creeaza conditii optime de spalare pentru rufele tale si asigura o curatare eficienta, dar si delicata, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor.

Aqua%20surf_4fed8938.jpg

Sistem electronic de ajustare a cantitatii de apa

Pentru a obtine cele mai bune performante de spalare si consum energetic redus, acest sistem automat de reglare a consumului de apa vine in ajutorul tau! Aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, astfel ca tu sa ai cele mai bune rezultate cu un minim de efort.

sistem_apa_a4bd8298.png

Clatire rufe

Program dedicat clatirii sau apretarii rufelor. Ai rufe perfect limpezite, fara efort suplimentar, intr-un timp foarte scurt!

Clatire_e88f2586.jpg

Bumbac

Program de spalare intensiva a rufelor, perfect pentru hainele din bumbac. Speli hainele preferate, fara a le deteriora!

Bumbac_Apa_Rece_4cef77ba.jpg

Materiale Delicate

Acest program este folosit pentru a spala articole delicate (lana, matase, perdele) folosind o miscare mai usoara.

Delicate%2030%C2%B0C_20e9ddac.jpg

Antialergic+ cu ExtraSteam

Acest program este special conceput pentru spalarea rufelor persoanelor cu piele sensibila sau alergica, a hainele bebelusilor utilizand un ciclu de spalare intens si de durata. Nivelul ridicat de igiena este asigurat datorita aplicarii aburului inaintea inceperii programului, datorita duratei mari de incalzire, precum si a clatirii suplimentare.

Antialergic_SteamClean.jpg

Anti-Pete

Programul permite inlaturarea cu usurinta a unei palete de peste 24 de pete dificile.

Anti_Pete_2_24d5e170.jpg

Mixt

Acest program este folosit pentru a spala impreuna camasi din bumbac, materiale sintetice sau combinate. Reduce cutele. La sfarsitul programului se utilizeaza abur pentru a ajuta la reducerea cutelor.

Mixt%2040%20(rece-40%C2%B0C)_92382e41.jpg

Sintetice

Program special gandit pentru hainele mai putin rezistente, precum cele din material sintetic sau amestecat cu bumbac, care nu necesita o spalare intensiva. Speli hainele delicate in conditii optime!

Sintetice_f67796ae.jpg

Spalare rapida / Expres 14'

Acest program se foloseste pentru a spala haine din bumbac cu un grad de murdarie foarte redus, pentru o perioada foarte scurta.

Expres%2014%20min.%20(rece-30%C2%B0C)_27236eaa.jpg

 

Detalii tehnice

Vezi mai mult