Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Nou! Masina de spalat rufe cu uscator independenta Whirlpool FFWDB 864349 BV EE, 8 kg, 1400 rpm, Clasa D, 6th Sense, FreshCare+ (Alb)
Whirlpool Masina de spalat rufe cu uscator independenta Whirlpool FFWDB 864349 BV EE, 8 kg, 1400 rpm, Clasa D, 6th Sense, FreshCare+ (Alb)   Tehnologia Al 6-LEA SIMŢ   Îngrijirea ideală a ţesăturilor. Tehnologia AL 6-LEA SIMŢ inovativă, a uscătorului de rufe Whirlpool, asigură fluxuri de aer cald care usucă rufele cu grijă deosebită.     FreshCare+   4176194
2399.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Nou! Masina de spalat rufe cu uscator independenta Whirlpool FFWDB 864349 BV EE, 8 kg, 1400 rpm, Clasa D, 6th Sense, FreshCare+ (Alb)

COD: [ FFWDB 864349 BV EE ] ID: 4176194
  • Servicii evoMAG
2.399,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.399,99 Lei
(TVA inclus)
Nou! Masina de spalat rufe cu uscator independenta Whirlpool FFWDB 864349 BV EE, 8 kg, 1400 rpm, Clasa D, 6th Sense, FreshCare+ (Alb)

Descrierea produsului Masina de spalat rufe cu uscator independenta Whirlpool FFWDB 864349 BV EE, 8 kg, 1400 rpm, Clasa D, 6th Sense, FreshCare+ (Alb)

 
Tehnologia Al 6-LEA SIMŢ
 
Îngrijirea ideală a ţesăturilor. Tehnologia AL 6-LEA SIMŢ inovativă, a uscătorului de rufe Whirlpool, asigură fluxuri de aer cald care usucă rufele cu grijă deosebită.
 
 
FreshCare+
 
Aburul delicat și mișcările tamburului din maşina de spălat cu uscător*, au grijă de articolele tale. *FreshCare+, datorită acţiunii aburului şi rotațiilor tamburului, inhibă proliferarea principalelor surse de miros neplăcut timp de până la 6 ore de la încheierea spălării şi, datorită mișcărilor tamburului, cutele nu se mai formează pe articolele de îmbrăcăminte timp de până la 6 ore de la încheierea ciclului de uscare.
 
 
Spălare şi uscare
 
Funcţia Spălare şi uscare îţi permite să te bucuri de haine curate și uscate, utilizând un singur aparat electrocasnic.
 
 
Steam Refresh
 
Acest program elimină în mod eficient mirosurile neplăcute şi reduce numărul de cute.
 
 
1 kg de rufe în 45 de minute
 
Bucură-te de rezultate optime într-un timp mai scurt. Programul de 45 de minute spală şi usucă 1 kg de rufe în doar 45 de minute, oferind rezultatele excelente într-un timp mai scut.
 
 
Motor inverter
 
Motorul invertereste extrem de silenţios şi oferă o eficienţă energetică remarcabilă.
 
 
1400 rpm
 
Viteză remarcabilă. Această maşină de spălat cu uscător Whirlpool prezintă o viteză de centrifugare de 1400 rpm.
 
 
Program de uscare
 
Opţiuni de uscare versatile. Personalizează ciclurile de uscare ale maşinii tale de spălat cu uscător, cu ajutorul unui set de opţiuni de uscare versatile.
 
 
DryOnly
 
Permite utilizatorilor să usuce rufele umede, chiar dacă acestea au fost spălate manual, fără a fi necesar încă un ciclu de spălare. Dacă nu trebuie decât să usuci hainele, această opţiune poate fi folosită în combinaţie cu toate tipurile de programe, sărind peste ciclul de spălare.
 
 
Program Lână
 
Îngrijire ideală a lânii. Asigură-te că articolele din lână sunt întreţinute aşa cum trebuie cu ajutorul programului dedicat.
 
 
Pornire cu întârziere
 
Opţiune adaptată pentru tine. Opţiunea Pornire cu întârziere îţi permite să setezi maşina de spălat cu uscător pentru a începe ciclul oricând este convenabil pentru tine, economisind timp şi energie.
 
 
Afişare timp rămas
 
Afişarea timpului rămas este o modalitate simplă şi intuitivă de a afla în cât timp va fi gata spălarea sau uscarea.
 
 
Sistem de siguranţă - Child Lock
 
Siguranţa pe primul loc. Această maşină de spălat cu uscător Whirlpool prezintă un sistem de siguranţă împotriva accesului copiilor, pentru a preveni utilizarea accidentală a produsului de către aceştia.

Detalii tehnice

Vezi mai mult