Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Masina de spalat vase Bosch SMS68TI01E, 14 seturi, 8 programe, Clasa E (Inox)
Bosch Masina de spalat vase Bosch SMS68TI01E, 14 seturi, 8 programe, Clasa E (Inox) In mod vizibil mai multa flexibilitate si utilizare mai buna a spatiului   Piesele mobile sunt rosii sau gri, in functie de modelul masinii de spalat vase.     Programul pre-selectat porneste la momentul dorit.   Cu functia de por 3799693
3956.99 Out of stock
Clasa energetica noua: Afla tot ce trebuie sa stii despre modificarile de pe eticheta energetica vezi detalii
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Masina de spalat vase Bosch SMS68TI01E, 14 seturi, 8 programe, Clasa E (Inox)

COD: [ SMS68TI01E ] ID: 3799693
3.956,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.956,99 Lei
(TVA inclus)
Masina de spalat vase Bosch SMS68TI01E, 14 seturi, 8 programe, Clasa E (Inox)

Descrierea produsului Masina de spalat vase Bosch SMS68TI01E, 14 seturi, 8 programe, Clasa E (Inox)

In mod vizibil mai multa flexibilitate si utilizare mai buna a spatiului
 
Piesele mobile sunt rosii sau gri, in functie de modelul masinii de spalat vase.
 
 
Programul pre-selectat porneste la momentul dorit.
 
Cu functia de pornire intarziata, poti programa masina sa inceapa programul selectat la ora dorita. Aceasta optiune iti permite sa utilizezi masina in mod confortabil, la orice ora in timpul zilei, in timpul orelor de lucru sau in timpul noptii. Dupa pornirea programului, displayul indica exact timpul de spalare ramas.
 
 
EmotionLight: estetica impresionanta datorita sistemului special de iluminare a interiorului.
 
Sistemul inovator EmotionLight este conceput tinand cont de cele mai inalte standarde estetice, lasandu-ti vasele chiar mai stralucitoare. Atunci cand incarci sau golesti masina de spalat vase doua lumini LED puternice de pe cadrul usii inunda interiorul intr-o lumina profunda.
 
 
Mai multa protectie pentru paharele tale cu raftul pentru pahare.
 
Raftul pentru pahare iti permite sa depozitezi in siguranta paharele, sticlele sau vazele foarte inalte, in cosul inferior.
 
 
FlexTines: face cosul inferior VarioFlexPlus si mai versatil.
 
Suporturile pliabile mobile fac din utilizarea masinii de spalat vase o experienta mai flexibila si mai accesibila. Cosul inferior este prevazut cu noua suporturi pliabile mobile. In plus, fiecare al doilea suport din partea din fata a cosului inferior poate fi pliat cu usurinta in jos. Aceasta permite pozitionarea si curatarea in siguranta, precum si uscarea optima a pana la opt farfurii adanci sau boluri.
 
 
Programe automate
 
Utilizarea apei, temperatura apei si timpul de clatire sunt ajustate exact pentru a corespunde gradului de murdarire. Aceasta asigura cele mai bune rezultate economisind, in acelasi timp, apa si energie.
 
Rezultate optime de spalare si uscare de pana la 3 ori mai rapid cu optiunea VarioSpeed Plus
 
Utilizeaza optiunea VarioSpeed Plus pentru a spala si usca vasele in cel mai scurt timp. Durata programului este redusa cu pana la 66%, cu pastrarea eficientei de spalare.Activeazai optiunea VarioSpeed Plus atunci cand ai nevoie de vesela rapid, de ex. la sarbatori de familie sau petreceri aniversare.
 
 
 
AquaSensor: detectarea petelor pentru vase stralucitor de curate.
 
AquaSensor regleaza utilizarea apei in functie de tipul si gradul de murdarie, utilizand fascicule de lumina pentru a gestiona clatirea. In functie de particulele de alimente, reziduurile de grasime sau de detergent ramase la clatire, procesul de clatire este evaluat pentru a determina daca trebuie continuat.
 
 
EcoSilence DriveTM: puternic, durabil, silentios si eficient.
 
Pentru a creste eficienta procesului de spalare am dezvoltat motorul economic EcoSilence DriveTM. Acesta este exceptional de silentios, eficient si garanteaza un consum redus de electricitate. EcoSilence DriveTM functioneaza fara perii, este ultra-silentios si cele mai bune rezultate sunt garantate automat.
 
 
IntensiveZone: curata in mod eficient oalele si tigaile la o apasare de buton.
 
Optiunea IntensiveZone ce poate fi adaugata mai multor programe, asigura o presiune de pulverizare mai mare si temperatura usor crescuta in cosul inferior. Oalele si tigaile foarte murdare sunt curatate optim in timp ce vasele delicate pot fi asezate in cosul superior.
 
 
Senzorul pentru incarcare
 
Datorita senzorului de incarcare, poti economisi energie atunci cand speli mai putine vase. Acesta economiseste automat apa si energie atunci cand spala mai putine vase. Capacitatea de incarcare este masurata de un senzor de viteza de rotatie, care detecteaza nivelul apei. Pentru incarcaturi mai mari, este necesara mai multa apa pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa.
 
 
Schimbator de caldura
 
Masinile de spalat vase cu schimbatoare de caldura trateaza paharele si portelanul pretioase cu deosebita grija si fara riscuri. Apa este pre-incalzita in rezervorul de clatire pentru a evita orice socuri de temperatura.
 
PerfectDry cu tehnologia Zeolith®: flux de aer 3D pentru rezultate perfecte de uscare, chiar si pentru recipientele din plastic.
 
O performanta perfecta de uscare pentru vasele tale, cu un flux de aer 3 D uniform si puternic, desi delicat. Masinile de spalat vase PerfectDry cu tehnologie Zeolith® absorb umiditatea si o transforma in aer cald. Vasele tale din ceramica, chiar si vasele din plastic, vor iesi din masina de spalat vase stralucitor de curate si perfect uscate. PerfectDry, bazata pe tehnologia Zeolith®, ofera rezultate perfecte pe toata durata de viata a masinii de spalat vase.
 
Tehnologie ActiveWater: mai putina apa, mai putina energie, mai multa performanta.

 

Aceasta tehnologie inovatoare de spalare maximizeaza eficienta si contribuie la protectia mediului prin consum redus de apa si energie, oferind rezultate excelente de curatare. Apa si energia sunt economisite prin distributia tintita a apei, tehnologia optimizata de filtrare, incalzirea mai rapida si performantele mai ridicate ale pompei pentru cresterea circulatiei apei.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleCapacitate (seturi)14
Clasa de eficienta energeticaE
Numar de programe8
Tip afisajLED
ControlElectronic
Nivele de temperatura5
Programe si optiuniProtectie inundatieDa
Program intensivDa
Program rapidDa
Program autoDa
Program Bio/EcoDa
AlteleNoapte
Pahare
Panou de controlProgramare intarziataDa
Afisare timp spalare ramasDa
Indicator sareDa
ConsumConsum de energie (kW/ciclu de spalare)0.93
Consum de apa (l/ciclu)9.5
Consum de energie (kW/an)266
Consum de apa (l/an)2660
Date tehniceNivel de zgomot dB(A)40
Latime (mm) 600
Dimensiuni84.5 x 60 x 60 cm
CuloareInox
Greutate (Kg)55 kg
Vezi mai mult