Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Masina de spalat vase incorporabila Bosch SME68TX26E, 14 seturi, 8 programe, 60 cm, Clasa D (Inox)
Bosch Masina de spalat vase incorporabila Bosch SME68TX26E, 14 seturi, 8 programe, 60 cm, Clasa D (Inox) In mod vizibil mai multa flexibilitate si utilizare mai buna a spatiului   Piesele mobile sunt rosii sau gri, in functie de modelul masinii de spalat vase.     Programul pre-selectat porneste la momentul dorit.   Cu functia de porni 3798618
5065.99 Out of stock
Clasa energetica noua: Afla tot ce trebuie sa stii despre modificarile de pe eticheta energetica vezi detalii
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SME68TX26E, 14 seturi, 8 programe, 60 cm, Clasa D (Inox)

COD: [ SME68TX26E ] ID: 3798618
5.065,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
5.065,99 Lei
(TVA inclus)
Masina de spalat vase incorporabila Bosch SME68TX26E, 14 seturi, 8 programe, 60 cm, Clasa D (Inox)

Descrierea produsului Masina de spalat vase incorporabila Bosch SME68TX26E, 14 seturi, 8 programe, 60 cm, Clasa D (Inox)

In mod vizibil mai multa flexibilitate si utilizare mai buna a spatiului
 
Piesele mobile sunt rosii sau gri, in functie de modelul masinii de spalat vase.
 
 
Programul pre-selectat porneste la momentul dorit.
 
Cu functia de pornire intarziata, poti programa masina sa inceapa programul selectat la ora dorita. Aceasta optiune iti permite sa utilizezi masina in mod confortabil, la orice ora in timpul zilei, in timpul orelor de lucru sau in timpul noptii. Dupa pornirea programului, displayul indica exact timpul de spalare ramas.
 
 
Mai multa protectie pentru paharele tale cu raftul pentru pahare
 
Raftul pentru pahare iti permite sa depozitezi in siguranta paharele, sticlele sau vazele foarte inalte, in cosul inferior.
 
 
Recomandarea potrivita pentru sarcina potrivita.
 
Selectarea programului de spalare potrivit pentru masina ta de spalat vase nu doar ca poate fi derutanta, dar poate conduce, deseori, la rezultate de curatare mai putin perfecte. Home Connect cu functie Easy Start elimina presupunerile si recomanda intotdeauna programul potrivit pentru tine - direct de pe dispozitivul tau mobil. De fiecare data. Si cu fiecare spalare. Iar singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa introduci in aplicatia Home Connect gradul de murdarire, tipul si cantitatea de vase sau de tacamuri de spalat. Astfel, poti alege usor programul potrivit si poti obtine rezultate perfecte, ciclu dupa ciclu.
 
 
Masina de spalat vase care te tine tot timpul la curent.
 
Sa stai prin preajma si sa astepti ca masina de spalat vase sa termine programul poate fi o pierdere de timp si poate produce un stres inutil. Mai ales pentru cei care au un program incarcat. Home Connect iti ia asta de pe cap si te ajuta sa-ti folosesti timpul in mod mai productiv. Daca doresti, pot fi transmise notificari push de la masina ta de spalat vase catre dispozitivul tau mobil, care sa te informeze in mod convenabil care este starea programului curent al masinii de spalat vase, precum si alte informatii utile. Sarcinile multiple in casa si in afara casei tocmai au devenit putin mai usoare.
 
Programe automate
 
Asigura automat rezultate optime la spalare. Consumul de apa, temperatura apei si timpul de clatire sunt reglate cu precizie pentru a corespunde gradului de murdarire, asigurand cele mai bune rezultate si economisind, in acelasi timp, apa si energie.
 
 
FlexTines: face cosul inferior VarioFlexPlus si mai versatil
 
Suporturile pliabile mobile fac din utilizarea masinii de spalat vase o experienta mai flexibila si mai accesibila. Cosul inferior este prevazut cu noua suporturi pliabile mobile. In plus, fiecare al doilea suport din partea din fata a cosului inferior poate fi pliat cu usurinta in jos. Aceasta permite pozitionarea si curatarea in siguranta, precum si uscarea optima a pana la opt farfurii adanci sau boluri.
 
 
Reglabil pe inaltime pana la 5 cm, pe 3 niveluri, chiar si cu un cos superior incarcat complet
 
Multumita sistemului Rackmatic triplu, inaltimea cosului superior poate fi ajustata cu pana la 5 cm. Si poti face acest lucru cand este incarcat complet. Aceasta inseamna chiar mai multe optiuni de ajustare si, astfel, flexibilitate maxima.
 
 
InfoLight - un spot cu lumina rosie ce furnizeaza informatii
 
Un spot led cu lumina rosie proiectat pe pardoseala prezinta informatii actualizate cu privire la masina ta de spalat vase: daca mai functioneaza sau a terminat deja.
 
 
Displayul TFT iti ofera rapid informatii privind derularea programului de spalare a vaselor, timpul ramas si economia de apa si energie.

 

Displayul TFT color ofera informatii rapid. Cu imagini si litere usor lizibile, acesta indica ciclurile si optiunile selectate, derularea programului de spalare a vaselor, timpul ramas si mult mai multe. Instructiunile usor accesibile ghideaza utilizatorii pe parcursul ciclurilor si ofera informatii utile cu privire la utilizarea optima a masinii de spalat vase, si la economia de apa si energie. In plus, displayul indica nivelurile de sare si agent de clatire.
 

 

Indiferent cum îl privești, acum vezi mai bine în acesta.
 
Sistemul inovator de cosuri VarioFlex Pro ofera o gama larga de optiuni de ajustare. Multumita marcajelor rosii si sistemul de ajustare pe inaltime Rackmatic, poti intotdeauna vedea imediat unde si cum poti ajusta cosurile in mod flexibil, in functie de vasele care urmeaza a fi incarcate. In acest mod, mai multe vase devin uimitor de curate - intr-o singura spalare.
 
 
VarioHinge: solutia optima de incorporare a masinilor de spalat vase complet integrate, conform celor mai noi tendinte in bucatarie.
 
Pana in prezent, masinile de spalat vase complet integrate in corpuri la semi inaltime erau aliniate cu fronturile de mobiler laterale doar in partea superioara, lasand spatii mari intre panourile de mobilier din partea inferioara. Acest lucru este de domeniul trecutului. Datorita VarioHinge nu mai este necesar acest compromis. Panoul frontal atasat masinii de vase complet integrate este impins usor in sus la deschiderea aparatului. Aceasta duce la existenta unor spatii mici, egale in jurul nisei de montaj.
 
 
 
Rezultate optime de spalare si uscare de pana la 3 ori mai rapid cu optiunea VarioSpeed Plus
 
Utilizeaza optiunea VarioSpeed Plus pentru a spala si usca vasele in cel mai scurt timp. Durata programului este redusa cu pana la 66%, cu pastrarea eficientei de spalare.Activeazai optiunea VarioSpeed Plus atunci cand ai nevoie de vesela rapid, de ex. la sarbatori de familie sau petreceri aniversare.
 
 
Rezultate perfecte de spalare fara a irosi nicio picatura de apa
 
AquaSensor regleaza utilizarea apei in functie de tipul si gradul de murdarie, utilizand fascicule de lumina pentru a gestiona clatirea. In functie de particulele de alimente, reziduurile de grasime sau de detergent ramase la clatire, procesul de clatire este evaluat pentru a determina daca trebuie continuat.
 
 
EcoSilence DriveTM: puternic, durabil, silentios si eficient.
 
Pentru a creste eficienta procesului de spalare am dezvoltat motorul economic EcoSilence DriveTM. Acesta este exceptional de silentios, eficient si garanteaza un consum redus de electricitate. EcoSilence DriveTM functioneaza fara perii, este ultra-silentios si cele mai bune rezultate sunt garantate automat.
 
 
Senzor pentru incarcare
 
Datorita senzorului de incarcare, poti economisi energie atunci cand speli mai putine vase. Acesta economiseste automat apa si energie atunci cand spala mai putine vase. Capacitatea de incarcare este masurata de un senzor de viteza de rotatie, care detecteaza nivelul apei. Pentru incarcaturi mai mari, este necesara mai multa apa pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa.
 
 
Schimbator de caldura: intotdeauna temperatura potrivita pentru ingrijirea optima a vaselor.
 
Masinile de spalat vase cu schimbator de caldura trateaza paharele si portelanul pretioase cu deosebita grija si fara riscuri. Apa este pre-incalzita in rezervorul de clatire pentru a evita orice socuri de temperatura.
 
 
Protectie 100% impotriva daunelor cauzate de apa
 
Furtunul AquaStop consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa in furtunul de alimentare si un flotor la baza masinii care comanda intreruperea alimentarii cu apa imediat ce este detectata o problema. Bosch ofera astfel protectie impotriva daunelor cauzate de apa.
 
 
Suport GlassSecure: pentru spalarea in siguranta a paharelor delicate de vin si sampanie
 
Singurul lucru mai neplacut decat paharele de vin care ocupa un spatiu limitat in masina de spalat vase il reprezinta paharele de vin care ies murdare sau, mai rau, deteriorate. Accesoriul optional GlassSecure pentru pahare cu picior inalt a fost conceput special pentru masinile noastre de spalat vase echipate cu sisteme de cosuri VarioFlex, VarioFlex Plus sau VarioFlex Pro. Suportul permite spalarea corespunzatoare a paharelor cu picior inalt pentru vin si sampanie, mentinandu-le in acelasi timp in mod sigur la locul lor. Suporturile pentru pahare pe care pot fi asezate patru pahare cu picior inalt pot fi introduse cu usurinta in cosul inferior. Acum poti spala paharele tale pretioase oferindu-le un tratament adecvat.

 

Tehnologie ActiveWater: mai putina apa, mai putina energie, mai multa performanta.

Aceasta tehnologie inovatoare de spalare maximizeaza eficienta si contribuie la protectia mediului prin consum redus de apa si energie, oferind rezultate excelente de curatare. Apa si energia sunt economisite prin distributia tintita a apei, tehnologia optimizata de filtrare, incalzirea mai rapida si performantele mai ridicate ale pompei pentru cresterea circulatiei apei.

DosageAssist asigura rezultate optime datorita dizolvarii eficiente a tabletelor de curatare.
 
DosageAssist asigura rezultate optime de curatare si o spalare mai silentioasa. Detergentul iese din distribuitorul de detergent intr-un sertar special, pe cosul superior, unde este dizolvat complet.
 

 

Optiunea HygienePlus: catire la temperaturi mai mari pentru performante maxime de curatare.

HygienePlus este o optiune noua ce poate fi activata in cadrul multor programe si garanteaza igiena maxima datorita curatarii antibacteriene. Acest efect este realizat de un nivel mai ridicat de temperatura, de pana la 70°C in timpul clatirii, sustinut aproximativ 10 minute. De aceea, HygienePlus este ideala pentru persoane cu standarde de igiena ridicate, de exemplu gospodariile cu copii mici sau suferinzi de alergii.
 
 
Programul Silence & SuperSilence Plus (42-45 dB)
 
Acest program reprezinta cea mai silentioasa modalitate de functionare a masinii tale de spalat vase. Activarea acestuia determina automat reducerea nivelului de zgomot al masinii tale de spalat vase la o valoare cat mai mica posibil. Aceasta se realizeaza printr-un program Eco 50°C adaptat special printr-o presiune de pulverizare redusa si prin faze de spalare extinse.
 
Protectia sticlei
 
Protectia sticlei pentru o ingrijire atenta a paharelor si a vaselor delicate din ceramica. Deoarece apa dedurizata cauzeaza coroziunea sticlei, masinile de spalat vase Bosch cu tehnologia pentru protectia sticlei regleaza gradul de duritate al apei. Astfel reusim sa optimizam protectia paharelor si a vaselor de portelan de valoare, respectand cerinte speciale de ingrijire.
 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleCapacitate (seturi)14
Clasa de eficienta energeticaD
Numar de programe8
Tip afisajLED
Tip incorporareComplet incorporabila
ControlElectronic
Nivele de temperatura6
Programe si optiuniProtectie inundatieDa
Program intensiv70C
Program rapidDa
Program auto45-65°C
Program Bio/Eco50C
Program prespalareDa
AltelePahare 40C
Silence 50C
Panou de controlProgramare intarziataDa
Indicator sareDa
ConsumConsum de energie (kW/ciclu de spalare)0.83
Consum de apa (l/ciclu)9.5
Consum de energie (kW/an)237
Consum de apa (l/an)2660
Date tehniceNivel de zgomot dB(A)42
Latime (mm) 600
Dimensiuni81.5 x 59.8 x 55
CuloareInox
Greutate (Kg)47.7 kg
Vezi mai mult