Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV25EX02E, 13 seturi, 5 programe, Home Connect, 60 cm, Clasa E (Alb)
Bosch Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV25EX02E, 13 seturi, 5 programe, Home Connect, 60 cm, Clasa E (Alb)  Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV25EX02E, 13 seturi, 5 programe, Home Connect, 60 cm, Clasa E  E usor sa incarci obiecte voluminoase.Ti s-a intamplat de multe ori sa ai nevoie de mai mult spatiu cand pui vasele in masina de spalat, pentru 4168505
3099.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV25EX02E, 13 seturi, 5 programe, Home Connect, 60 cm, Clasa E (Alb)

COD: [ SMV25EX02E ] ID: 4168505
3.099,99 Lei
(TVA inclus)
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.099,99 Lei
(TVA inclus)
Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV25EX02E, 13 seturi, 5 programe, Home Connect, 60 cm, Clasa E (Alb)

Descrierea produsului Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV25EX02E, 13 seturi, 5 programe, Home Connect, 60 cm, Clasa E (Alb)

 

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV25EX02E, 13 seturi, 5 programe, Home Connect, 60 cm, Clasa E

 
 

E usor sa incarci obiecte voluminoase.

Ti s-a intamplat de multe ori sa ai nevoie de mai mult spatiu cand pui vasele in masina de spalat, pentru paharele cu picior sau vase mai inalte. Aici intervine Rackmatic! Acesta iti permite sa reglezi pozitia sertarului superior al masinii de spalat vase pe trei niveluri diferite si sa obtii flexibilitatea de care ai nevoie, pentru a incarca obiectele voluminoase exact unde doresti.

 

Reglabil pe inaltime pana la 5 cm, pe 3 niveluri, chiar si cu cosul superior complet incarcat

Datorita sistemului Rackmatic triplu, inaltimea cosului superior poate fi ajustata cu pana la 5 cm. Si poti face acest lucru cand este complet incarcat. Acest lucru inseamna chiar mai multe optiuni de ajustare si flexibilitate maxima.

 

Spatiu pentru tacamuri si mici ustensile de bucatarie in sertarul VarioDrawer.

Datorita sertarului de tacamuri VarioDrawer, cel de-al treilea nivel de incarcare, masinile de spalat vase Bosch sunt si mai confortabile. Acesta este locul ideal pentru tacamuri si ustensile mici de bucatarie, de exemplu polonice si teluri. Acesta iti ofera mai mare flexibilitate la incarcarea masinii tale de spalat vase si creeaza mai mult spatiu in interiorul compartimentului de spalare. Cosul pentru tacamuri din cosul inferior poate fi inlocuit cu VarioDrawer pentru crea o capacitate de pana la 14 seturi de vesela standard in cazul masinilor de spalat vase de 60 cm, si de pana la 10 seturi de vesela standard pentru masinile de 45 cm.

 

Program Silence

Programul Silence este cea mai silentioasa modalitate de utilizare a masinii de spalat vase. Prin activarea sa, se reduce automat zgomotul masinii de spalat vase la niveluri minime posibile. Aceasta se realizeaza prin programul Eco 50°C adaptat special cu o presiune de pulverizare redusa si faze de spalare extinse.

 

InfoLight - un spot cu lumina de culoare rosie ce furnizeaza informatii.

Un spot led cu lumina rosie proiectat pe pardoseala prezinta informatii actualizate cu privire la masina de spalat vase: daca functioneaza sau a terminat deja programul de spalare.

 

Gata cu inundațiile la mașina de spălat vase.

Protecția împotriva inundațiilor este esențială pentru mașinile de spălat vase. Sistemul nostru AquaStop oferă protecție împotriva inundațiilor. Atunci când senzorul detectează o scurgere, mașina de spălat vase oprește automat funcționarea și pompează apa printr-un furtun cu pereți dubli. Sistemul AquaStop te protejează împotriva daunelor provocate de apă și are garanție pe toată durata de viață a mașinii de spălat vase.

  

Ingrijire speciala pentru paharele tale.

Ofera paharelor delicate ingrijirea pe care o merita. Noul program Glass 40°C curata sticla si cristalul cu grija si delicatete. Prevazut cu temperaturi mai scazute si o perioada mai lunga de uscare protejeaza obiectele sensibile si au grija ca paharele sa fie impecabile de fiecare data.

  

Tehnologie ActiveWater: mai putina apa, mai putina energie, mai multa performanta

Aceasta tehnologie inovatoare de spalare, maximizeaza eficienta si contribuie la protectia mediului prin consum redus de apa si energie, oferind rezultate excelente de curatare. Apa si energia sunt economisite prin distribuirea precisa a apei, tehnologia optimizata de filtrare, incalzirea mai rapida si performantele mai ridicate ale pompei pentru cresterea circulatiei apei.

  

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleCapacitate (seturi)13
Clasa de eficienta energeticaE
Tip afisajElectronic
Tip incorporareComplet incorporabila
ControlElectronic
Programe si optiuniProtectie inundatieDa
Program Bio/Eco50C
ConsumPutere (W)2400
Consum de apa (l/ciclu)9.5
Consum energie la 100 cicluri spalare (kWh)94
Date tehniceNivel de zgomot dB(A)48 dB
Latime (mm) 598
Inaltime (mm)815
Adancime (mm)550
CuloareAlb
Greutate (Kg)34.6
Greutate bruta36.6
Vezi mai mult