Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX04E, 13 seturi, 6 programe, Clasa E (Inox)
Bosch Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX04E, 13 seturi, 6 programe, Clasa E (Inox) Programul pre-selectat porneste la momentul dorit   Cu functia de pornire intarziata, poti programa masina sa inceapa programul selectat la ora dorita. Aceasta optiune iti permite sa utilizezi masina in mod confortabil, la orice ora in timpul zilei 3798767
2670.99 In stock
Clasa energetica noua: Afla tot ce trebuie sa stii despre modificarile de pe eticheta energetica vezi detalii
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX04E, 13 seturi, 6 programe, Clasa E (Inox)

COD: [ SMV46KX04E ] ID: 3798767
2.670,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 6 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 9 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.670,99 Lei
(TVA inclus)
Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX04E, 13 seturi, 6 programe, Clasa E (Inox)

Descrierea produsului Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX04E, 13 seturi, 6 programe, Clasa E (Inox)

Programul pre-selectat porneste la momentul dorit
 
Cu functia de pornire intarziata, poti programa masina sa inceapa programul selectat la ora dorita. Aceasta optiune iti permite sa utilizezi masina in mod confortabil, la orice ora in timpul zilei, in timpul orelor de lucru sau in timpul noptii. Dupa pornirea programului, displayul indica exact timpul de spalare ramas.
 
 
Programe automate
 
Asigura automat rezultate optime la spalare. Consumul de apa, temperatura apei si timpul de clatire sunt reglate cu precizie pentru a corespunde gradului de murdarire, asigurand cele mai bune rezultate si economisind, in acelasi timp, apa si energie.
 
 
InfoLight-un spot cu lumina rosie ce furnizeaza informatii
 
Un spot led cu lumina rosie proiectat pe pardoseala prezinta informatii actualizate cu privire la masina ta de spalat vase: daca mai functioneaza sau a terminat deja.
 
 
Rezultate perfecte de spalare fara a irosi nicio picatura de apa
 
AquaSensor regleaza utilizarea apei in functie de tipul si gradul de murdarie, utilizand fascicule de lumina pentru a gestiona clatirea. In functie de particulele de alimente, reziduurile de grasime sau de detergent ramase la clatire, procesul de clatire este evaluat pentru a determina daca trebuie continuat.
 
 
EcoSilence DriveTM: puternic, durabil, silentios si eficient
 
Pentru a creste eficienta procesului de spalare am dezvoltat motorul economic EcoSilence DriveTM. Acesta este exceptional de silentios, eficient si garanteaza un consum redus de electricitate. EcoSilence DriveTM functioneaza fara perii, este ultra-silentios si cele mai bune rezultate sunt garantate automat.
 
Senzor pentru incarcare
 
Datorita senzorului de incarcare, poti economisi energie atunci cand speli mai putine vase. Acesta economiseste automat apa si energie atunci cand spala mai putine vase. Capacitatea de incarcare este masurata de un senzor de viteza de rotatie, care detecteaza nivelul apei. Pentru incarcaturi mai mari, este necesara mai multa apa pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa.
 
 
Protectie 100% impotriva daunelor cauzate de apa
 
Furtunul AquaStop consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa in furtunul de alimentare si un flotor la baza masinii care comanda intreruperea alimentarii cu apa imediat ce este detectata o problema. Bosch ofera astfel protectie impotriva daunelor cauzate de apa.
 
 
Optiunea HygienePlus: catire la temperaturi mai mari pentru performante maxime de curatare
 
HygienePlus este o optiune noua ce poate fi activata in cadrul multor programe si garanteaza igiena maxima datorita curatarii antibacteriene. Acest efect este realizat de un nivel mai ridicat de temperatura, de pana la 70°C in timpul clatirii, sustinut aproximativ 10 minute. De aceea, HygienePlus este ideala pentru persoane cu standarde de igiena ridicate, de exemplu gospodariile cu copii mici sau suferinzi de alergii.
 
 
Protectia sticlei
 
Protectia sticlei pentru o ingrijire atenta a paharelor si a vaselor delicate din ceramica. Deoarece apa dedurizata cauzeaza coroziunea sticlei, masinile de spalat vase Bosch cu tehnologia pentru protectia sticlei regleaza gradul de duritate al apei. Astfel reusim sa optimizam protectia paharelor si a vaselor de portelan de valoare, respectand cerinte speciale de ingrijire.
 
 
Reglabil pe inaltime pana la 5 cm, pe 3 niveluri, chiar si cu un cos superior incarcat complet
 
Multumita sistemului Rackmatic triplu, inaltimea cosului superior poate fi ajustata cu pana la 5 cm. Si poti face acest lucru cand este incarcat complet. Aceasta inseamna chiar mai multe optiuni de ajustare si, astfel, flexibilitate maxima.
 
 
Rezultate optime de spalare si uscare de pana la 3 ori mai rapid cu optiunea VarioSpeed Plus
 
Utilizeaza optiunea VarioSpeed Plus pentru a spala si usca vasele in cel mai scurt timp. Durata programului este redusa cu pana la 66%, cu pastrarea eficientei de spalare.Activeazai optiunea VarioSpeed Plus atunci cand ai nevoie de vesela rapid, de ex. la sarbatori de familie sau petreceri aniversare.
 
 
Programul Glass 40°
 
Programul Glass 40° curata delicat paharele, chiar si pe cele din cristal de calitate superioara, asigurand uscarea optima si obtinerea unui aspect stralucitor. Acest lucru poate fi obtinut prin scaderea temperaturii, reglarea temperaturii agentului de clatire si marirea timpului de uscare. Paharele stralucitoare si uscate fara reziduuri sunt dovada clara a rezultatelor unei curatari sclipitoare si delicate.
 
 
VarioFlex Pro
 
Sistemul inovator de cosuri VarioFlex Pro ofera o gama larga de optiuni de reglare. Datorita marcajelor rosii si sistemului de reglare pe inaltime Rackmatic, poti intotdeauna vedea imediat unde si cum poti regla cosurile in mod flexibil, in functie de vasele care urmeaza a fi incarcate. Ceea ce inseamna ca mai multe vase pot deveni uimitor de curate intr-o singura spalare.
 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleCapacitate (seturi)13
Clasa de eficienta energeticaE
Numar de programe6
Tip afisajLED
Tip incorporareComplet incorporabila
ControlElectronic
Nivele de temperatura5
Programe si optiuniProtectie inundatieDa
Program intensiv70C
Program autoDa
Program Bio/EcoDa
Program prespalareDa
AlteleMachine Care
Protejare vesela sticla
SenzoriAlte tehnologiiExtra Uscare
HygienePlus
VarioSpeedPlus
Panou de controlProgramare intarziataDa
Afisare timp spalare ramasDa
Indicator sareDa
ConsumConsum de energie (kW/ciclu de spalare)0.92
Consum de apa (l/ciclu)9.5
Consum de energie (kW/an)262
Consum de apa (l/an)2660
Date tehniceNivel de zgomot dB(A)46
Latime (mm) 600
Dimensiuni81.5 x 59.8 x 55 cm
CuloareInox
Greutate (Kg)36 kg
Vezi mai mult