Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Leanpay Plata în rate! Super ușor!

Purificatoare de aer Studio Casa

Filtrare produse
Ordonare dupa
Ordonare dupa

Intrebari frecvente

Ce sunt aparatele pentru purificarea aerului?

Aparatele pentru purificarea aerului folosesc un sistem prin care aerul este extras din camera, este trecut printr-o serie de filtre, pentru a elimina praful, polenul si bacteriile, dupa care este raspandit in incapere. In felul acesta, mediul ramane unul sanatos, iar riscurile de aparitie a anumitor boli sunt minime. In plus, calitatea aerului este la cele mai inalte standarde si atmosfera din incapere este placuta si potrivita pentru orice activitate.

Cum alegi purificatorul de aer?

Pe piata, exista numeroase variante de purificatoare de aer, unele mai simple, altele mai complexe. Atunci cand optezi pentru un astfel de produs, este bine sa tii cont de capacitatea sa de filtrare, de zgomotul pe care il produce, de certificarile pe care le are (este de preferat sa fie certificat de catre Centrul European pentru Cercetarea Alergiilor) si de functiile si facilitatile suplimentare pe care le ofera. De asemenea, un alt criteriu pe care trebuie sa il iei in considerare este pretul, aparatele de purificare a aerului fiind disponibile intr-o multime de variante de pret, pentru orice buget.

Ce beneficii are utilizarea unui purificator de aer?

Beneficiile instalarii unui aparat de purificare a aerului sunt nenumarate, pentru toate persoanele care folosesc respectiva incapere. Somnul este mult mai linistit si mai odihnitor, exista un risc mult mai mic de a dezvolta astm sau alte boli transmise pe cale aeriana si mirosul din camera este mai placut. In plus, fructele si legumele pe care le pastrezi in respectiva incapere vor rezista mult mai mult, fara sa isi piarda proprietatile.

Ce functii are un purificator de aer?

Este recomandat sa alegi un model de purificator de aer cu functii cat mai complexe, cum ar fi cele de programare automata pentru oprire si pornire, cele care pot sa masoare calitatea aerului sau cele care au filtre cat mai complexe, in asa fel incat sa poata elimina din aerul respirat un numar cat mai mare de particule daunatoare.