Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Monitor VA LED AOC 31.5" Q32V5CE, Full HD (1920 x 1080), HDMI, DisplayPort, AMD FreeSync, Boxe (Negru)
Aoc Monitor VA LED AOC 31.5" Q32V5CE, Full HD (1920 x 1080), HDMI, DisplayPort, AMD FreeSync, Boxe (Negru)   AOC Q32V5CE este un panou VA de 32" cu rezolutie QHD pentru o experienta de vizionare confortabila si remarcabila, intr-un sasiu fara rama pe trei laturi. Gata sa va stimuleze productivitatea cu USB-C cu Power Delivery de pana la 65W, 4 porturi 4028415
1311.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Monitor VA LED AOC 31.5" Q32V5CE, Full HD (1920 x 1080), HDMI, DisplayPort, AMD FreeSync, Boxe (Negru)

COD: [ Q32V5CE/BK ] ID: 4028415

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Monitor VA LED AOC 31.5" Q32V5CE, Full HD (1920 x 1080), HDMI, DisplayPort, AMD FreeSync, Boxe (Negru)

Descrierea produsului Monitor VA LED AOC 31.5" Q32V5CE, Full HD (1920 x 1080), HDMI, DisplayPort, AMD FreeSync, Boxe (Negru)

 
AOC Q32V5CE este un panou VA de 32" cu rezolutie QHD pentru o experienta de vizionare confortabila si remarcabila, intr-un sasiu fara rama pe trei laturi. Gata sa va stimuleze productivitatea cu USB-C cu Power Delivery de pana la 65W, 4 porturi USB si HDMI, oferind in acelasi timp tot ce aveti nevoie pentru timpul liber.
 
REZOLUTIE QHD
 
Cu o rezolutie de 2560 x 1440, Quad HD (QHD) ofera o calitate superioara a imaginii si imagini clare care dezvaluie cele mai fine detalii. Raportul de aspect 16:9 al ecranului panoramic ofera suficient spatiu pentru a va intinde si a lucra, in plus, va permite sa va bucurati de jocuri sau filme la dimensiunea lor originala.
 
 
VA PANEL
 
Panourile VA (aliniere verticala) afiseaza negri mai profunzi si un contrast ridicat pentru imagini foarte vii si luminoase.
 
 
LIVRARE DE PUTERE 65W
 
USB-C este o tehnologie in crestere care permite transferul rapid de date, semnalul de afisare si furnizarea de energie pentru a va reincarca dispozitivele in timp ce lucrati. Printr-un singur cablu subtire, tehnologia AOC USB-C alimenteaza pana la 65W, incarcand dispozitive conventionale cu putere mica/inalta (cum ar fi mouse-ul sau tastatura), smartphone-uri si laptopuri.
 
 
USB-C
 
Simplificati conexiunile cu un singur cablu. Conexiunea USB-C ofera modul alternativ DisplayPort pentru transferul de semnale video de inalta rezolutie de la un notebook la monitor, in timp ce incarca simultan bateria notebook-ului de la monitor cu livrare de energie USB. In plus, USB 3.1 asigura o transmisie de date fulgeratoare, astfel incat chiar si transferul unui film 4K poate fi realizat in mai putin de un minut.
 
RATA DE REIMPROSPATARE DE 75HZ
 
Obtineti avantajul superior! Cu o rata de reimprospatare de 75 Hz, panoul de afisare deseneaza 75 de cadre pe secunda. Rata de reimprospatare de 75 Hz este cu 25% mai rapida decat cea oferita de majoritatea ecranelor entry-level la 60 Hz, fiind in acelasi timp accesibila si oferind acele cadre suplimentare de care jucatorii au nevoie pentru a-si invinge adversarii.
 
 
LUMINA ALBASTRA SLABA
 
AOC Lowblue Light va protejeaza impotriva luminii albastre daunatoare care, in timpul sesiunilor lungi, s-a demonstrat ca provoaca oboseala oculara, dureri de cap si tulburari de somn. Caracteristica noastra Lowbue Light reduce lungimile de unda daunatoare emise fara a sacrifica compozitia culorilor, stabilind experienta fara grija deteriorarii ochilor.
 
 
FLICKER FREE
 
Tehnologia AOC Flicker-Free utilizeaza un panou de iluminare de fundal DC (curent continuu), reducand nivelurile de lumina palpaitoare. Cu oboseala si oboseala ochilor absolut minimizate, nu ezitati sa va bucurati de sesiunile lungi si intense de jocuri in confort!
 
 
PORT DE AFISARE
 
DisplayPort ofera o transmisie audio si video digitala ultra-rapida, fara pierderi de calitate sau intarzieri la intrare. Conectati rapid si usor o serie de dispozitive la ecran, inclusiv computerul, laptopul, playerul media, consola de jocuri si multe altele. Este perfect atat pentru profesionisti, cat si pentru cei mai pretentiosi utilizatori casnici.
 
 
HDMI
 
HDMI (High-Definition Multimedia Interface) este acceptat de consolele de jocuri actuale, de GPU-urile actuale, de set-top box-uri, suportand sistemul de protectie a continutului digital HDCP. Versiunile HDMI 1.3-1.4b suporta o rata de reimprospatare de pana la 144 Hz@1080p si 75 Hz@1440p, in timp ce versiunile HDMI 2.0-2.0b suporta 240Hz@1080p, 144Hz@1440p si 60 Hz@2160p (4K).
 
 
HUB USB
 
Hub-urile USB incorporate in monitoarele AOC aduc usurinta de utilizare si caracterul practic pe biroul dumneavoastra. Porturile montate lateral sunt usor de accesat, fara a fi nevoie sa le priviti; astfel, nu mai pierdeti timp cautand in partea din spate a carcasei PC-ului pentru a gasi un port USB liber.
 
DESIGN FARA RAMA
 
Pe langa aspectul modern si atragator, designul fara rama permite configurarea fara probleme a mai multor monitoare. Cursorul/feresele nu se vor mai pierde in abisul intunecat al marginilor, atunci cand mai multe ecrane sunt asezate unul langa altul.
 
 
DIFUZOARE
 
Difuzoarele incorporate faciliteaza discutiile cu familia, prietenii si colegii. Pentru filme, muzica, jocuri si multe altele, va veti bucura de un sunet de calitate, fara a fi nevoie sa conectati difuzoare externe.
 
 
FREESYNC
 
Tehnologia AMD FreeSync asigura sincronizarea ratelor de reimprospatare a GPU-ului si a monitorului, ceea ce ofera o experienta de joc lina, fara intreruperi. Veti aprecia decalajul de intrare redus daca sunteti in cautarea celei mai bune calitati vizuale in jocurile cu ritm rapid.
 
 
1MS MPRT - TIMPUL DE RASPUNS AL IMAGINII IN MISCARE
 
MPRT este un acronim pentru timpul de raspuns al imaginii in miscare. Tehnologia MPRT dezactiveaza si activeaza lumina de fundal a monitorului in timpul schimbarilor de imagine. Datorita timpului redus in care un cadru este afisat pe monitor, efectele de "fantoma" si "neclaritate" sunt reduse, ceea ce duce la o experienta de joc mai lina si mai "fluida".
 
MONTAJ VESA

 

Suporturile Ergo Base de la AOC ofera versatilitate, robustete si usurinta in utilizare intr-un singur pachet. Dar doriti totusi sa folositi suportul de perete sau configuratia cu mai multe monitoare folosind suporturi de birou? Suporturile VESA va ofera cea mai mare flexibilitate. Cu susul in jos, in modul pivotant, unul peste altul, atasati-va monitorul oriunde doriti folosind suporturi si suporturi de la terti, datorita optiunii de montare VESA.

Detalii tehnice

GeneralRecomandat pentruMedia
Tip PanelVA
Tip DisplayLED
Tip suprafata displayAnti-Glare
Diagonala (inch)31.5
TouchscreenNu
Ecran CurbatNu
FormatQHD
Rezolutie2560 x 1440
Timp raspuns (ms)1
Contrast tipic3000:1
Unghi de vizualizare orizontal/vertical178 / 178
Intensitate luminoasa(cd/mp)300
Difuzor integratDa
3D ReadyNu
TV TunerNu
Aspect imagine16:9
Refresh Rate (Hz)75
AMD FreeSyncDa
Contrast dinamic20.000.000:1
Dimensiune punct(mm)0.2724
Reproducere culori (milioane)16.7
Functii specialeFlicker-free
Low Blue Light
ConectivitateHDMI1 x HDMI 2.0
DisplayPort1 x DisplayPort 1.4
USB 3.04 x USB 3.0
USB Type-C1 x USB Type-C
Casti (3.5mm)Da
Caracteristici FiziceMontare pe pereteVESA 100 x 100
CuloareNegru
Putere consumata(W)50
Dimensiuni(mm)714.0 x 517.1 x 215.0 mm
Dimensiuni cu stand (mm)714.0 x 418.7 x 46.1mm
Greutate(Kg)8.5
Continut pachet1 x Cablu alimentare
1 x Monitor
Vezi mai mult