Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Monitor TN LED Dell 21.5" E2221HN, Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI (Negru)
Dell Monitor TN LED Dell 21.5" E2221HN, Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI (Negru) Toate elementele esențiale și nu numai   Maximizați-vă spațiul de lucru: profilul subțire și gestionarea îmbunătățită a cablurilor creează o amprentă mai mică, pentru un birou curat, fără dezordine.   Vizualizări îmbunăt 3802826 5 1
711.99 Out of stock
Monitor TN LED Dell 21.5" E2221HN, Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI (Negru) Raport calitate pret foarte bun, cumparat de BF.
5
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Monitor TN LED Dell 21.5" E2221HN, Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI (Negru)

COD: [ 210-AXNM ] ID: 3802826

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Monitor TN LED Dell 21.5" E2221HN, Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI (Negru)

Descrierea produsului Monitor TN LED Dell 21.5" E2221HN, Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI (Negru)

Toate elementele esențiale și nu numai
 
Maximizați-vă spațiul de lucru: profilul subțire și gestionarea îmbunătățită a cablurilor creează o amprentă mai mică, pentru un birou curat, fără dezordine.
 
Vizualizări îmbunătățite: rezoluția Full HD este ideală pentru activitățile de zi cu zi, în timp ce tehnologia ComfortView este pregătită pentru perioade extinse de vizualizare. Reduce emisiile dăunătoare de lumină albastră.
 
Conexiuni versatile: monitoarele din seria E acceptă sisteme noi și vechi, cu opțiuni de conectivitate convenabile, cum ar fi porturile VGA și HDMI. Spațiul dvs. de lucru va fi complet personalizat pentru necesitățile dvs.
 
Se adaptează cerințelor dvs.: personalizaţi-vă spațiul de lucru cu suporturi compatibile VESA.
 
Dell Display Manager îmbunătățit
 
Productivitate la orice nivel: caracteristica Easy Arrange din Dell Display Manager4 (DDM) vă permite să afișați rapid și să vizualizați aplicațiile una lângă alta, pe unul sau mai multe ecrane conectate, pentru mai multă eficiență de multitasking. Iar cu DDM îmbunătățit, veți obține și mai multe aspecte prestabilite.
 
Tranziții fără probleme: caracteristica de restaurare automată reține unde ați rămas, astfel încât aplicațiile să revină în locul în care le-ați lăsat, chiar și după ce v-ați deconectat.
 
Secretul comodității: tastele de comenzi rapide vă pot economisi și mai mult timp, permițându-vă să configurați cu ușurință setările de administrare a afișajului, astfel încât să puteți lucra mai rapid.
 
Mai multe moduri de gestionare: rapoartele de gestionare a activelor le permit administratorilor IT să captureze și să urmărească rapid informațiile despre monitoare și să configureze simultan mai multe monitoare, printr-o singură configurație.
 
Gândire ecologică: pentru prezent și viitor
 
Standarde de mediu: acest monitor respectă cele mai recente standarde de reglementare și de mediu, cum ar fi EnergyStar®5și TCO.
 
Ambalaj ecologic: pentru a reduce impactul producției asupra mediului înconjurător, acest monitor este livrat în ambalaje fără polistiren, iar ambalajul este fabricat în proporție de minimum 75 % din carton reciclat.
 
Conservarea consumului de energie: economisiți energie atunci când monitorul nu este utilizat cu PowerNap2, o caracteristică ce scade luminozitatea sau pune monitorul în stare de repaus atunci când nu este în uz.
 
Promovarea sustenabilității: Dell Technologies face eforturi să reducă impactul asupra mediului înconjurător pe durata ciclului de viață a produsului. Citiți mai multe despre angajamentul nostru de sustenabilitate și despre obiectivele noastre privind impactul social până în 2030 aici (în limba engleză), precum și despre amprenta de carbon a produsului nostru, aici (în limba engleză).
 
 
Opțiuni de conectivitate
 
Porturi și sloturi:
 
1. Power Port | 2. HDMI HDCP 1.2 | 3. Port VGA
 
Cabluri incluse
 
1 cablu de alimentare
1 cablu HDMI
 

Detalii tehnice

GeneralRecomandat pentruMedia
Tip PanelTN
Tip DisplayLED
Tip suprafata displayAnti-Glare
Diagonala (inch)21.5
TouchscreenNu
Ecran CurbatNu
FormatFull HD
Rezolutie1920 x 1080
Timp raspuns (ms)5
Contrast tipic1000:1
Unghi de vizualizare orizontal/vertical160 / 170
Intensitate luminoasa(cd/mp)250
Difuzor integratNu
3D ReadyNu
TV TunerNu
Aspect imagine16:9
Refresh Rate (Hz)60
Dimensiune punct(mm)0.248
CertificareENERGY STAR
EPEAT
TCO
Functii specialeErgonomie
TehnologiiEasy Arrange
ComfortView
ConectivitateHDMI1 x HDMI 1.4
VGA1 x VGA
Caracteristici FiziceMontare pe pereteVESA 100 x 100
CuloareNegru
Putere consumata(W)13
Dimensiuni(mm)512.2 x 399.3 x 171
Greutate(Kg)3.5
Clasa energeticaClasa C
Continut pachet1 x Cablu alimentare
1 x Monitor
Adauga review

Review-uri

Serban Cristian 19.11.2021 18:21
★★★★★
Raport calitate pret foarte bun, cumparat de BF.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult