Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Router Wireless Asus RT-AX86U PRO, 861+4804Mbps, 802.11 a/b/g/n/ac/ax, 1x WAN, 4x LAN
Asus Router Wireless Asus RT-AX86U PRO, 861+4804Mbps, 802.11 a/b/g/n/ac/ax, 1x WAN, 4x LAN Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.RT-AX86U Pro Router de jocuri AX5700 WiFi 6 cu banda dubla, compatibilitate PS5, mod de joc mobil, securitate imbunatatita a retelei cu AiProtection Pro si Instant Guard, VPN securizat partaja 4135776
1199.99 In stock

Router Wireless Asus RT-AX86U PRO, 861+4804Mbps, 802.11 a/b/g/n/ac/ax, 1x WAN, 4x LAN

COD: [ RT-AX86U Pro ] ID: 4135776
1.199,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.199,99 Lei
(TVA inclus)
Router Wireless Asus RT-AX86U PRO, 861+4804Mbps, 802.11 a/b/g/n/ac/ax, 1x WAN, 4x LAN

Descrierea produsului Router Wireless Asus RT-AX86U PRO, 861+4804Mbps, 802.11 a/b/g/n/ac/ax, 1x WAN, 4x LAN

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

RT-AX86U Pro

Router de jocuri AX5700 WiFi 6 cu banda dubla, compatibilitate PS5, mod de joc mobil, securitate imbunatatita a retelei cu AiProtection Pro si Instant Guard, VPN securizat partajabil, control parental extins, conector 2.5Gs, conector pentru jocuri, QoS adaptiv, redirectionare porturi
RT-AX86U Pro
  • High Efficiency WiFi 6 – Router ultrarapid WiFi 6 dual-band cu viteza de transfer de date de pana la 5700 Mbps, 160 MHz WiFi 6 canale pentru un transfer de date mai eficient.
  • Modul Mobile Gamer - Minimizati decalajul pentru jocurile pe mobil cu o singura atingere in aplicatia ASUS Router.
  • Acoperire mai mare - Exclusivul ASUS RangeBoost Plus imbunatateste gama semnalului si acoperirea generala.
  • Navigare mai sigura – Excludeti continutul nedorit cu functia ASUS Safe Browsing si protejati-va copiii prin filtrarea continutului explicit din rezultatele cautarii.
  • Securitate consolidata peste tot - Protejati-va reteaua de acasa cu un abonament gratuit pe viata la Trend Micro™ AiProtection Pro. ASUS Instant Guard va protejeaza chiar si atunci cand sunteti departe de casa cu o conexiune VPN sigura care poate fi partajata cu un singur clic.
RT-AX86U Pro este un router WiFi 6 dual-band.

Alegerea castigatoare
pentru jocuri pe mobil!

Bucurati-va de cele mai rapide si mai fluide conexiuni WiFi disponibile vreodata pentru jocuri cu routerul ASUS RT-AX86U Pro WiFi 6 cu banda duala. Este capabil de o conexiune ultra-rapida de pana la 5700 Mbps** si accepta jocuri mobile fluide, cu latenta redusa, cu tehnologii avansate, cum ar fi Modul Joc mobil.

Cresteti-va jocul pe mobil

Minimizati decalajul in jocurile mobile cu o singura atingere in aplicatia ASUS Router.

Joc fara limite

Prioritate cu portul de jocuri

Prioritate cu Gear Accelerator

Portul dedicat pentru jocuri al RT-AX86U Pro acorda automat prioritate dispozitivului cu fir conectat. Nu este nevoie de setari complicate, conectati-va aparatul de jocuri sau consola la conectorul special LAN si va puteti bucura deja de beneficiile unei conexiuni rapide, stabile, care este intotdeauna primul in coada.

Cu functia Gear Accelerator, puteti prioritiza dispozitivele fara fir din panoul de control online al RT-AX86U Pro. Puteti seta ce dispozitiv primeste prioritate pe o interfata simpla.Deoarece acestea nu trebuie sa concureze cu alte dispozitive pentru latimea de banda, viteza lor creste.

Dincolo de performanta

RT-AX86U Pro este un router alimentat de un procesor quad-core pe 64 de biti de 2 GHz - puterea de a face fata chiar si celor mai dificile retele de jucatori. Accepta transfer cu 18%* mai rapid cu performanta maxima a retelei. Transmiterea rapida a datelor ajuta la obtinerea unei experiente optime de joc.

*Nota: in comparatie cu platforma WiFi 6 anterioara

Rapid fulger, 2 Gbps
internet rapid

RT-AX86U Pro este proiectat pentru a distruge barierele care impiedica viteza jocului. Poate suporta o conexiune la Internet de pana la 2 Gbps, facand posibila utilizarea retelelor de mare viteza atat cu conexiuni prin cablu, cat si WiFi.

Prioritizeaza traficul de retea cu Adaptive QoS pentru utilizarea WiFi cu latenta redusa.

Nu lasati reteaua sa fie un obstacol!

Functia Adaptive QoS (clasificarea serviciilor) ajuta la buna functionare a retelei prin prioritizarea traficului. Se poate acorda prioritate aplicatiilor precum redarea video online (streaming), navigarea pe web sau jocurile. Este aliatul perfect pentru accesarea WiFi cu latenta scazuta peste tot in apartament.

Joaca de oriunde in casa

Exista locuri unde WiFi nu poate ajunge cu routerul dvs.? RT-AX86U Pro accepta ASUS AiMesh, o tehnologie speciala de retea mesh, care poate forma o retea pentru intreaga casa din mai multe routere ASUS diferite. Datorita usurintei de utilizare si relocarii nestingherite, configurarea routerelor cu functionalitatea AiMesh este usoara chiar si pentru utilizatorii care nu sunt experti. Spune-ti adio zonelor fara semnal WiFi!

Navigare mai sigura

Continut neadecvat, reclame intruzive si alte pericole pandesc pe internet. Cu serviciul ASUS Safe Browsing, puteti exclude continutul nedorit cu o singura atingere - fara a fi nevoie de alte aplicatii. Aceasta functie bazata pe filtrarea DNS* cu resurse reduse nu degradeaza performanta routerului.Poate chiar sa filtreze continutul pentru adulti din rezultatele cautarii pentru a face internetul copiilor mai sigur.

*Folosind Navigarea sigura, acceptati ca nivelul continutului exclus si filtrat este determinat de un furnizor extern de servicii DNS.

Securitate consolidata peste tot

CATEGORIA DE AFACERI
SECURITATEA RETELEI

Securitate completa pentru reteaua dvs. de acasa

Pe langa cel mai recent protocol de securitate WPA3, ASUS RT-AX86U Pro include si AiProtection Pro bazat pe sistemul Trend Micro™, care actualizeaza automat si regulat semnaturile de securitate pentru a proteja dispozitivele si datele personale impotriva amenintarilor de pe Internet.

ASUS RT-AX86U Pro ofera protectie completa pentru reteaua de acasa si pentru toate dispozitivele conectate.

PARINTI ADULTI
FUNCTII DE SUPRAVEGHERE

Controlul parental la indemana

Urmariti activitatile online ale copiilor dvs. si ajustati setarile pentru diferite grupe de varsta cu controlul parental robust al RT-AX86U Pro. Cu un singur clic, puteti dicta in mod flexibil cand este disponibil internetul sau le puteti acorda copiilor timp suplimentar daca credeti de cuviinta.

Cu functiile noastre extinse de control parental, puteti gestiona parentingul digital mai flexibil si cu mai putin efort.

O MAI BUNA PROTECTIE A DATELOR,
ORIUNDE

Asigurati-va WiFi cu Instant Guard

Daca va aflati in alta parte, cu aplicatia mobila ASUS Instant Guard, puteti crea acces securizat la Internet prin routerul RT-AX86U Pro* cu o singura atingere, datorita tehnologiei de tunel VPN criptat. Cu aplicatia recent actualizata, puteti chiar sa partajati cu usurinta aceasta conexiune de retea fara probleme cu familia si prietenii dvs. folosind o adresa URL.

ASUS Instant Guard imbunatatit ofera un VPN securizat cu un singur clic pe care il puteti partaja cu usurinta prietenilor si familiei.

MAI DEZVOLTATA
VPN

VPN asa cum doriti

Bucurati-va de beneficiile accesului VPN securizat si rapid pentru streaming, jocuri si alte servicii cu routerul ASUS RT-AX86U Pro. Puteti configura si gestiona cu usurinta conexiunile VPN in aplicatia ASUS Router sau pe interfata web, de ex. OpenVPN si WireGuard pentru a gestiona mai multe situatii VPN.

Alt imagine: accesati continut media sau servicii geo-restrictionate cu o conexiune VPN sigura.

Conexiune la distanta criptata

Routerul ASUS RT-AX86U Pro permite lucratorilor de la distanta sa acceseze reteaua corporativa fara a fi nevoie sa instaleze software VPN pe fiecare dispozitiv. Puteti crea mai multe tipuri de conexiuni VPN, de ex. Bazat pe PPTP, L2TP, OpenVPN sau WireGuard.Cu VPN Fusion, puteti atribui diferite dispozitive la diferite canale VPN, mentinand in acelasi timp o conexiune normala la Internet pentru utilizare normala.

Accesati retelele corporative in siguranta, fara a fi nevoie sa instalati software VPN pe fiecare dispozitiv.

Monitorizare simpla cu o aplicatie mobila

In aplicatia ASUS Router, puteti gestiona setarile de retea cu o singura atingere.In aplicatia ASUS Router, puteti gestiona setarile de retea cu o singura atingere.In aplicatia ASUS Router, puteti gestiona setarile de retea cu o singura atingere.

WiFi pentru oaspeti

Manager de trafic

Diagnosticarea retelei

Detalii tehnice

SpecificatiiPorturi LAN4 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
Porturi WAN1 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
WirelessDa (Wireless 802.11 a/b/g/n/ac/ax)
Port USB1 x USB 2.0 1 x USB 3.2 Gen 1
Viteza transfer861 + 4804 Mbps
Antene3 x Antene Externe
Caracteristici fiziceGreutate0.81 Kg
Vezi mai mult