Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Trotineta electrica Ducati Scrambler City Cross-EX, Motor 350W, Autonomie 35-45 Km, Viteza maxima 25 Km/h (Negru)
Ducati Trotineta electrica Ducati Scrambler City Cross-EX, Motor 350W, Autonomie 35-45 Km, Viteza maxima 25 Km/h (Negru) Ducati Scrambler City Cross-EX SCRAMBLER CITY CROSS-E este ideal pentru a merge la serviciu, la scoala sau pentru o plimbare in centrul orasului. Il poti transporta cu usurinta cu masina sau cu mijloacele de transport in comun datorita greutatii sale usoare si a sistemului usor de 3907819
3199.99 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Trotineta electrica Ducati Scrambler City Cross-EX, Motor 350W, Autonomie 35-45 Km, Viteza maxima 25 Km/h (Negru)

COD: [ DU-MO-210008 ] ID: 3907819
  • Servicii evoMAG
3.899,99 Lei PRP
3.199,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 700,00 Lei
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
3.899,99 Lei PRP
3.199,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 700,00 Lei
Trotineta electrica Ducati Scrambler City Cross-EX, Motor 350W, Autonomie 35-45 Km, Viteza maxima 25 Km/h (Negru)

Descrierea produsului Trotineta electrica Ducati Scrambler City Cross-EX, Motor 350W, Autonomie 35-45 Km, Viteza maxima 25 Km/h (Negru)

SCRAMBLER CITY CROSS-E este ideal pentru a merge la serviciu, la scoala sau pentru o plimbare in centrul orasului. Il poti transporta cu usurinta cu masina sau cu mijloacele de transport in comun datorita greutatii sale usoare si a sistemului usor de inchidere care iti permite sa-l impachetezi cu o miscare simpla fara efort.
Rotile de 10 ″ cu camera interioara, in combinatie cu franele duble (disc spate si fata electrica), ofera un confort sporit de condus, in timp ce luminile LED cu vizibilitate mare fata si spate sporesc siguranta pe timp de noapte.
Disponibila pentru descarcare pe Google Play si App Store, aplicatia integrata pentru utilizator a fost dezvoltata de Italdesign si va permite sa monitorizati constant performanta si functiile vehiculului, cum ar fi nivelul de incarcare a bateriei, hartile de navigatie si multe altele. Motorul de 350W si bateria de 280Wh fac din acest scuter vehiculul ideal pentru conducerea urbana.
Achizitionarea trotinetei electrice SCRAMBLER CITY CROSS-E include un an de asigurare AXA Tutela Famiglia.

Aplicatie utilizator

Conceput ca un adevarat „garaj virtual”, va permite sa combinati si sa inregistrati mai multe produse din linia Ducati Urban e-Mobility. Aplicatia utilizator va permite sa monitorizati in mod constant performanta principala si pozitia vehiculului, oferind si acces la asistenta in timp real prin chat.

Rama

Cadrul este realizat din aliaj de aluminiu, ale carui proprietati garanteaza performante de inalt nivel. Mecanismul de pliere usor combinat cu usurinta si rezistenta aluminiului permite plierea trotinetei electrice cu un singur gest, facand posibila transportul cu efort minim. Sistemul de blocare ranforsat include un mecanism inovator anti-vibratii, care face vehiculul mai stabil si creste siguranta.

Motorul

Trotineta electrica este echipata cu un motor fara perii de 350 W. Ofera o tehnologie extrem de silentioasa care necesita intretinere minima, cu uzura foarte redusa si performante excelente la diferite viteze. Functia Cruise Control poate fi activata din aplicatia utilizator si va permite sa mentineti o viteza constanta fara a fi nevoie sa apasati constant acceleratia. Functia poate fi dezactivata din aplicatie si se opreste automat cand este apasata frana.

Roti

Rotile fata si spate de 10 inchi cu camera de aer interna ofera un confort sporit de condus, deoarece absorb vibratiile si atenueaza denivelarile suprafetei drumului. Pentru a asigura aceasta performanta, se recomanda monitorizarea regulata a presiunii in anvelope.

 

Detalii tehnice

Caracteristici TehniceTip ProdusTrotineta electrica
PentruAdulti
ModelDucati Scrambler City Cross-EX
Putere motor (W)350
Viteza maxima (Km/h)25
Autonomie maxima (Km)40-45
FranePe Disc (roata din spate)
Timp incarcare (min)360 - 480
Numar viteze3
Tensiune alimentare (V/Ah)36V, 12.5Ah, 450Wh
Tip acumulatorLithium-Ion
Caracteristici generaleGreutate maxim suportata (Kg)120
Greutate (Kg)19
CuloareNegru
Vezi mai mult